Nieuws

28-01-2020 16:31

Multicopy Nijmegen/Venray wint Digitale Diensten Award 2019

Multicopy Nijmegen/Venray heeft de prestigieuze Digitale Diensten Award 2020 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de 24e Conventie van Franchise Services Inc. Ondernemers Robert en Marjan Gijsbers namen de award – terecht – trots in ontvangst.

“Met deze Award tonen we met name onze waardering voor de slimme manier waarop Multicopy Venray en Nijmegen Web-to-Print voor haar klanten inzetten. Robert en Marjan Gijsbers laten zien dat Web-to-Print veel meer is dan het bieden van handige oplossingen om online je huisstijl te bewaken en tegelijkertijd te bestellen. Samen met hun team gebruiken ze de voordelen van het systeem maximaal door de betreffende klanten het beheer te geven over al hun communicatiemiddelen. Daarmee krijgen zij inzicht in gebruik, voorraden en kosten. Multicopy Nijmegen en Venray bieden hun klanten daarmee meer efficiency en de mogelijkheid tot kostenbeheersing.” Aldus President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe.

Ondernemer Robert Gijsbers: “Wij willen onze klanten het beste bieden. Daar hoort ook goed beheer bij. Zo kan – exact binnen de huisstijl – drukwerk door de gebruiker worden veranderd. Handig voor visitekaartjes, maar ook voor prijslijsten, syllabi, handleidingen, direct mailings en zoveel meer. Met een enkele druk op de knop kan het dan worden besteld. Dat scheelt veel irritatie, tijd en vooral ook kosten voor de gebruiker. Maar daarnaast geeft het systeem veel informatie waarmee communicatieprocessen kunnen worden verbeterd.”

Multicopy biedt als Multicopy The Communication Company veel meer dan druk en print. Web-to-Print communicatiemanagementsystemen bijvoorbeeld. Maar ook gevel- en autoreclame, billboards, direct mailings, apps, websites, e-mailings, promotionele artikelen en meer.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by