Nieuws

07-09-2020 15:14

Supply Chain Profs en Xeleos Consulting bieden logistieke lifeline aan bedrijven in crisis

Het Nederlandse consultancy bedrijf Supply Chain Profs en het Belgische Xeleos Consulting slaan de handen ineen om bedrijven succesvol door de economische crisis heen te helpen en in een moeilijke tijd zelfs laten accelereren. Dit doen beide partijen door klanten te begeleiden in een gezamenlijk ontwikkelde methodiek die gericht is op inzicht, actie en versnelling.

Economisch drijfzand door gebrek aan inzicht en perspectief
De onzekere huidige economie, de onvoorspelbaarheid van het verloop alsook de wisselende overheidsmaatregelen hebben ingrijpende effecten op het bedrijfsleven. Momenteel worden niet alleen specifieke bedrijven of branches geraakt maar binnen gehele bedrijfsketens wordt logistieke stress gevoeld. Ongekend veel bedrijven kampen met serieuze continuïteitsproblemen. Door het gebrek aan inzicht in de beschikbaarheid van materialen, resources alsook de ontwikkeling van de vraag, belanden veel bedrijven in economisch drijfzand. Hard werken in de vertrouwde dagelijkse operatie blijkt niet langer voldoende. Ondernemers verliezen grip en weten niet hoe zij weer snel solide grond bereiken.

Uniek programma als professionele lifeline
Vanuit de ruime achtergrond in business consultancy en supply chain management ontwikkelde Supply Chain Profs en Xeleos Consulting een laagdrempelig programma om ondernemers uit deze benarde situatie te helpen. Het programma combineert een iteratief stappenplan, gebruik van het intelligente Saas producten uit de Optimact portfolio en professionele begeleiding op zowel strategisch als tactisch niveau. Door vast te houden aan de professionele lifeline zullen ondernemers snel nieuwe zekerheid en succes ervaren. 

Luciën Cleven, Business Manager Supply Chain Profs zegt:  “De noodzaak voor realtime inzicht in de eigen operaties, de keten van toeleveranciers en ontwikkelingen bij bestaande en potentiële afnemers zijn nu meer dan ooit van cruciaal belang. Alleen hiermee kunnen alternatieve scenario’s en opties om tijdig bij te sturen worden geformuleerd.”  
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by