Nieuws

12-10-2020 11:33

Venrayse ondernemers (VOS) maken wereldreis in Steyl

De Venrayse Ondernemers Sociëteit (VOS) heeft onlangs een bijzondere reis gemaakt: in één dag retour Airport Steyl -  Nicaragua en Ghana! Dat kan ook niet anders met het slogan die de sociëteit heeft “Ter Leering ende Vermaeck”.

In het kader van het jaarlijkse uitstapje stapten de eenentwintig ondernemers in Wanssum op de Maashopper om even later in Steyl aan te meren voor een bezoek aan het Wereldpaviljoen. Daar werden ze ontvangen door voorzitter en oprichter van deze culturele attractie, René Poels uit Meerlo. De ondernemers keken hun ogen uit in het Wereldpaviljoen. Na de virtuele vlucht in een echte Fokker 50 landde het gezelschap in het midden Amerikaanse land Nicaragua en later in het Afrikaanse land Afrika. In het inleefatelier Ghana werd ook nog een virtuele busreis door dit land gemaakt. Volgens ondernemer Frank Nelissen was het bezoek aan het Wereldpaviljoen en de rondleiding door enkele bevlogen vrijwilligers zeker de moeite waard. Voor jong en oud een fantastische attractie die ontstaan is in de koker van SOS Meerlo-Wanssum (gemeente Venray). “Vanuit de groep hebben we positieve reacties mogen ontvangen. Onze slogan was in het Wereldpaviljoen dan ook zeker van toepassing.” Ondernemer Luc van Hartingsveldt onderstreept dit. ““Het wereldpaviljoen in Steyl is prachtig opgezet, het zit vol met verrassende details en geeft een geweldige indruk van het leven in Ghana en Nicaragua. Voor kinderen zijn er allerlei dingen om te doen en te ontdekken. Wij als ondernemers vonden het een leuke en unieke ervaring, we mochten zelfs met een echt Fokker vliegtuig!” 

Het Wereldpaviljoen is elke zondag- en woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur voor het publiek geopend. Groepen zoals ondernemers met of zonder personeel kunnen door de week speciale rondleidingen krijgen.

 
delen:
Algemene voorwaarden