Nieuws

31-05-2021 10:11

Neem deel aan onze autotestdag op 24 juni

Na een jaar van thuiswerken en relaties onderhouden via beeldschermen, wil Noord-Limburg Business dit jaar weer naar buiten. Daarom organiseren wij op donderdag 24 juni een coronaproof versie van onze autotestdag!

Wat houdt het in
De opzet van deze testdagen is simpel: regionale dealers stellen diverse modellen auto's van verschillende merken ter beschikking, regionale ondernemers testen deze wagens uit en schrijven hun bevindingen op. Elke testrijder test vier auto's, waarbij steeds een tussenstop bij een locatie in de regio wordt gemaakt. Bij elke tussenstop krijg je een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna je weer van voertuig wisselt. De vertegenwoordiger van de dealer zit bij de testrijder in de auto om kennis te maken en om te vertellen over de auto. Benieuwd? Klik hier voor de sfeerimpressie en de testverslagen van de vorige autotestdag.

Jouw bevindingen in het magazine
Jouw bevindingen worden samen met je naam en bedrijfsnaam verwerkt in de testverslagen die in de juli-editie van Noord-Limburg Business worden gepubliceerd. Daarnaast krijg je tussen het rondrijden in de nieuwste modellen door uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken. 

Programma (wijzigingen ivm eventuele coronamaatregelen onder voorbehoud)
12.00            Ontvangst met lunch bij start- en eindlocatie 
12.30            Gezamenlijke lunch
13.00            Groepsfoto en start tourrit door de regio 
17.00            Verwachte terugkomst bij start- en eindlocatie en afsluiting met een borrel

Aanmelden
Aan het oriënteren op een nieuwe lease-auto? Deelnemen aan de testdagen is kosteloos. Bovendien biedt het de perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden. Aanmelden kan via onze website. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk of model, geef dit dan vooral aan op het aanmeldformulier.

Wil je als locatie deelnemen aan deze testdag? Neem dan contact op met Joshua Titaley via 06-1006 7081 of joshua@vanmunstermedia.nl.
 
delen:
Algemene voorwaarden