Nieuws

16-09-2021 10:25

Venray Big Business op 23 september 2021

Op donderdag 23 september aanstaande staat Schouwburg Venray geheel in het teken van het nieuwe ondernemersevent Venray Big Business. Een dag vol met prikkelende ontmoetingen en lezingen met impact. Verspreid over vier area’s staan tal van regionale bedrijven die hun diensten presenteren. 

Lezingen
De theaterzaal van de schouwburg is omgedoopt tot mainstage en daar vinden volop inspirerende lezingen van o.a. Jos Burgers en Marit Brugman plaats. De premium partners van het evenement Keijsers Martens, Full Account en Peelrand Makelaardij verzorgen ook presentaties. Het programma daarbij is zeer variërend; zo staat eigenaar John Straten van Full Account samen met Frans Pollux op de bühne en geven Edwin Keijsers van Keijsers Martens en Martijn Verspeek van Installatiebedrijf Verspeek hun visie op ondernemen in installatietechniek. 

Beursvloer
De uitverkochte beursvloer is gevuld met vele ondernemers die graag met jou in contact komen. Eindelijk weer netwerken en elkaar ontmoeten!

Doorstroomlocatie
Vakbeurzen gelden als doorstroomlocaties en kunnen zodoende doorgang vinden. Coronatoegangsbewijzen zijn hierbij vooralsnog niet nodig. Registeren als bezoeker is vanzelfsprekend wel verplicht. Entreetickets zijn kosteloos. Alle info is te vinden op venraybigbusiness.nl
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by