Nieuws

15-06-2023 08:40

Auto's testen en netwerken tijdens de zakenautotestdag van Noord-Limburg Business

De nieuwste modellen auto's testen, prachtige locaties bezoeken en netwerken met collega-ondernemers uit de regio: op donderdag 15 juni organiseren wij onze zakenautotestdag!

Wat houdt het in
Tijdens de autotestdag testen diverse ondernemers uit de regio auto's die door verschillende autodealers ter beschikking worden gesteld. Zo zal Mengelers de Toyota bZ4X en de Lexus RX Plug-In Hybrid meebrengen. Tesla stelt een Model Y en een Model 3 ter beschikking. Ook maakt de gloednieuwe elektrische Hongqi E-HS9 diens opwachting. Polestar presenteert twee uitvoeringen van de Polestar 2 (Long Range Dual Motor en Long Range Single Motor).

Elke testrijder maakt vier testritten in vier verschillende auto's, waarbij we een tussenstop maken bij Graaf ter Horst, Golfbaan Bleijenbeek en Hotel Asteria om van voertuig te wisselen. Ook vullen de testrijders bij elke tussenstop hun bevindingen in op een formulier. Deze bevindingen vormen de basis voor de testverslagen in de juli-editie van Noord-Limburg Business. Tussen de testritten door is er bovendien alle gelegenheid om te netwerken.

Benieuwd? Bekijk de sfeerimpressie van de vorige autotestdag.

Programma
12.00            Ontvangst met lunch bij Van der Valk Hotel Venlo  
13.00            Start testritten door de regio 
17.00            Verwachte terugkomst bij Van der Valk Hotel Venlo en afsluiting met een borrel

Aanmelden
Ben je zakelijk actief in de regio Noord-Limburg en je aan het oriënteren op een nieuwe lease-auto? Ben je van plan om binnen circa een half jaar na de testdag een andere auto aan te schaffen? Dan is onze zakenautotestdag het perfecte event voor jou. Deelnemen aan de testdag is bovendien kosteloos. Aanmelden kan via onze website. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk of model, geef dit dan vooral aan op het aanmeldformulier!

Graag tot ziens op 15 juni!

Wil je als dealer of locatie deelnemen aan deze testdag? Neem contact op met media-adviseur Aysun Mahubessy-Saruhan en vraag naar de mogelijkheden.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by