Nieuws

05-03-2024 11:18

Manager ontwikkeling & prestatie Roger Bongaerts vertrekt bij VVV-Venlo

Roger Bongaerts vertrekt per 1 mei 2024 bij VVV-Venlo. De manager ontwikkeling & prestatie maakt na twintig jaar in Venlo de overstap naar
de KNVB Academie, waar hij aan de slag gaat als senior hoofddocent hoofden opleiding.

Bongaerts kwam binnen bij de VVV-Venlo Jeugdopleiding als trainer van de O17. Na drie seizoenen als trainer van de O17 en een periode als trainer van de O13 werd hij als manager ontwikkeling & prestatie verantwoordelijk voor de Venlose jeugdopleiding. Na ruim tien jaar als hoofd van de jeugdopleiding actief te zijn geweest bij de Koelclub maakt Bongaerts de overstap naar de KNVB. “De afgelopen twintig seizoenen heb ik me als professional en als persoon mogen ontwikkelen binnen VVV. Ik ben trots op de huidige opleiding en op wat er de afgelopen jaren samen is gerealiseerd. Het is nu echter tijd voor een volgende stap in mijn carrière en ik ben blij dat ik die bij de KNVB kan maken. Ik ben VVV enorm dankbaar voor alle jaren en mooie momenten die ik hier heb mee mogen maken”, aldus Bongaerts.

Per 1 mei komt er een einde aan de lange samenwerking tussen VVV en Bongaerts. “We vinden het uiteraard erg jammer dat Roger de club gaat verlaten, maar we gunnen hem deze fantastische stap”, vertelt interim algemeen directeur Ruud Timmermans. “Roger heeft in de afgelopen twintig jaar veel betekend voor VVV en de jeugdopleiding. Onder zijn leiding zijn veel spelers uit de eigen opleiding doorgestroomd naar het eerste elftal van VVV en ook naar andere grote clubs in het betaalde voetbal. We zijn Roger uiteraard erg dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan voor VVV.”

De komende periode gaat de club kijken hoe het vertrek van Bongaerts opgevangen wordt en hoe de organisatie van de jeugdopleiding er vanaf 1 mei precies komt uit te zien. VVV-Venlo bedankt Roger voor zijn inzet voor de club en wenst hem veel succes bij de KNVB.

Foto: Ronnie van der Cruijssen


 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by