Nieuws

01-05-2024 14:10

Venlo in Business in de Koel nadert

Op donderdag 6 juni is het tijd voor een nieuwe editie van ondernemersbeurs Venlo in Business. Na twee edities in Van der Valk Venlo, verzet organisatie Omzetters de bakens naar het stadion van VVV-Venlo, de Koel. Robert Hoelen, eigenaar van organisator Omzetters, is druk bezig met de voorbereidingen. 

Waarom de overstap naar een nieuwe locatie?
We hebben ons concept twee keer naar volle tevredenheid georganiseerd bij Van der Valk Venlo. Maar er zijn in Venlo meerdere mooie plekken waar je een event kunt organiseren. Met de Koel als locatie zoeken we een andere, nieuwe dynamiek op. Een beurs in stadionsferen, in de maand juni, met volop netwerkmogelijkheden en prikkelende lezingen. We kijken er naar uit!

Wat mogen bezoekers verwachten op 6 juni?
We situeren de beursvloer over twee lagen, boven is de Rabobank Business lounge en ‘beneden’ het Lindeboom Voetbalcafé met de vlonder richting tribune. Hier kunnen bezoekers in contact komen met MKB-bedrijven uit de regio Groot-Venlo. Lezingen vinden plaats in de Seacon Captains Lounge. Het programma maken we binnenkort bekend. Vanaf 16:00 uur openen de deuren voor bezoekers en we gaan door tot 21:00 uur. Dan is er nog een grote netwerkborrel voor exposanten en bezoekers.

Meer informatie is te vinden op www.venlo-in-business.nl.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by