Nieuws

13-06-2024 08:44

Kom gratis auto's testen en netwerken tijdens de zakenautotestdag van Noord-Limburg Business

Volgend jaar wordt de bijtelling voor het zakelijk leasen van een elektrische auto opnieuw aangepast. Vanaf 2025 gaat de bijtelling van 16% naar 17% voor elektrische auto's tot 30.000 euro (22% bijtelling over het resterende bedrag). Voor auto's met meer dan 1 gram CO2-uitstoot blijft in 2025 het tarief van 22% gelden.

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe zakelijke (elektrische) auto? Onze zakenautotestdag op donderdag 27 juni biedt jou de ideale gelegenheid om meerdere merken en modellen auto's te testen en te netwerken met collega-ondernemers uit de regio!

Wat houdt het in
Tijdens de zakenautotestdag testen diverse ondernemers, managers en leidinggevenden uit de regio auto's die door verschillende autodealers ter beschikking worden gesteld. Elke testrijder maakt vier testritten in vier verschillende auto's, waarbij we een tussenstop maken bij onder andere Supply Chain Valley om van voertuig te wisselen. Tijdens deze dag zal onder andere de Tesla Model 3 klaarstaan. Mengelers Automotive zorgt voor een Toyota en Smeets AG stelt twee modellen van Mercedes ter beschikking.

Ook vullen de testrijders bij elke tussenstop hun bevindingen in op een formulier. Deze bevindingen vormen de basis voor de testverslagen in de juli-editie van Noord-Limburg Business. Tussen de testritten door is er bovendien alle gelegenheid om te netwerken.

Benieuwd? Bekijk de sfeerimpressie van de vorige autotestdag.Programma
12.00            Ontvangst met lunch bij startlocatie Van der Valk Hotel Venlo  
13.00            Start testritten door de regio 
17.00            Verwachte terugkomst bij Van der Valk Hotel Venlo en afsluiting met een borrel

Aanmelden
Ben je zakelijk actief in de regio Noord-Limburg en je aan het oriënteren op een nieuwe lease-auto? Ben je van plan om binnen circa een half jaar na de testdag een auto aan te schaffen? Dan is onze zakenautotestdag het perfecte event voor jou. Deelnemen aan de testdag is bovendien kosteloos. Aanmelden kan via onze website. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk of model, geef dit dan vooral aan op het aanmeldformulier!

Graag tot ziens op 27 juni!

Wil je als dealer je nieuwste modellen auto's ter beschikking stellen? Of als locatie deelnemen aan deze testdag? Neem contact op met media-adviseur Aysun Mahubessy-Saruhan en vraag naar de mogelijkheden.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by