Nieuws

05-06-2024 16:40

Officiële opening Fun Beach Event & Leisurepark tijdens Navenant Haringparty

Vier de afronding van de laatste fase van Fun Beach Event & Leisurepark

Team Fun Beach, Group Events en Beachclub Degreez nodigen je van harte uit voor de officiële opening op dinsdag 18 juni. Onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de Navenant Haringparty kan het totaal vernieuwde park aanschouwd worden. Na jarenlange inspanning wordt de laatste fase van de ontwikkeling van het park afgerond.

Er is een rotonde aangelegd die de bezoekers over de nieuwe toegangsweg naar het terrein leidt. Het eventterrein is uitgebreid met 1000 parkeerplaatsen, een nieuwe entree en vier hectare nieuwe natuur. Ook is er gewerkt aan de vernieuwing van het waterfront van Beachclub Degreez. De terrassen zijn vergroot en het waterpaviljoen is vernieuwd, dit maakt de beachclub nog multifunctioneler. 

De opening wordt gevierd onder het genot van heerlijke verse haring, maar laat je ook verrassen door trendy foods en drinks. In samenwerking met onder andere Porsche, Wijngoed Thorn, Moët & Chandon, golfclub de Herkenbosche en nog vele andere partners belooft het een inspirerende middag te worden. Alle aanwezigen worden, als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt, meegenomen om het terrein op 60 meter hoogte te bewonderen!

Datum: Dinsdag 18 juni 2024
Tijd: van 17:00 tot 20:00 uur
Locatie: Beachclub Degreez (Fun Beach Event & Leisurepark)

Aanmelden: Klik hier en meld je aan. Neem gerust een collega of relatie mee!
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by