Gastrobar Bruiz, genieten van culinaire trends

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2018



Anderhalf jaar na de opening van Gastrobar Bruiz in Maasbree mag Yvonne Niëns terecht van een succes spreken. “Zowel de zakelijke als de particuliere gast waarderen ons culinaire concept van topkwaliteit, geserveerd in een locatie met een ongedwongen sfeer.” 


Gastrobar Bruiz is gevestigd in het oude gemeentehuis van Maasbree. In plaats van een traditionele kaart met voor-, hoofd-, en nagerechten kunnen gasten kiezen uit diverse creatieve gerechtjes en zo, afhankelijk van wat ze zelf willen, hun lunch, diner of borrel samenstellen. Hierbij staat geen specialiteit of specifieke
keuken centraal, maar wordt iedere keer ingespeeld op culinaire trends, het seizoen en het aanbod van verse producten. Het uitgebreide drankassortiment bestaat onder andere uit vele biersoorten, Bruiz specials en wijnen van het Spaanse wijnhuis Torres, waar Bruiz ambassadeur van is.

“Chef-kok Eric Hirdes en sous-chef Luuk Steeghs zorgen voor culinair hoogwaardige gerechtjes, die Twan ten Haaf en Pascal Janssen serveren in een ongedwongen sfeer”, vertelt Yvonne Niëns. “Onze gasten komen regelmatig terug om de steeds wisselende kaart te proberen of laten zich verrassen door de gerechtjes die de chef-kok buiten de kaart om samenstelt.” Naast de particuliere gast weet ook de ondernemer Bruiz te vinden. “Onze zakenlunches lopen ontzettend goed en ook van de voormalige Raadzaal op de eerste verdieping wordt veel gebruik gemaakt. Daarnaast komt de exclusieve businessclub Bizculi vijf keer per jaar langs om na een presentatie te genieten van drie gerechten, waarbij zij per gerecht wisselen van tafel om zoveel mogelijk te kunnen netwerken.” 

Yvonne Niëns is trots op het team van Bruiz, dat van deze gastrobar in korte tijd een groot succes heeft gemaakt. “En met een onlangs opnieuw ingericht terras gaan we wederom een hele mooie zomerperiode tegemoet. Iedereen is van harte welkom!”

Meer informatie is te vinden op www.bruiz.nu
delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by