Kasteeltuinen Arcen: het mooiste decor van Limburg

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2018

In het pittoreske dorpje Arcen, gelegen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg ligt Kasteeltuinen Arcen. Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het park is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen en een historische buitenplaats met 17de eeuwse kasteel. Kasteeltuinen Arcen is drie jaar op een rij door Land van ANWB uitgeroepen tot het Leukste uitje van Limburg!

Het park is een bekend toeristisch trekpleister en trekt per seizoen meer dan 175.000 bezoekers die genieten van de prachtige tuinen of de bijzondere evenementen die er regelmatig georganiseerd worden. Kasteeltuinen Arcen biedt ook tal van mogelijkheden voor de zakelijke markt. Het park heeft inspirerende en authentieke locaties van uiteenlopende grootte. Kasteeltuinen Arcen heeft als decor gediend voor onder andere productpresentaties, seminars, vergaderingen, workshops, inspiratiesessies, jubilarissenvieringen en netwerkborrels. 

Het eeuwenoude kasteel, de sfeervolle ruimtes in het Koetshuys, de mediterrane sfeer in de Casa Verde en de vele tuinen bieden een inspirerende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst. Kasteeltuinen Arcen kan door de diverse locaties en ruimtes zeer uiteenlopende programma’s aanbieden. Een kleinschalige workshop, een plenair samenzijn tot 300 personen of een uniek personeelsfeest met 600 collega’s zijn slechts enkele voorbeelden. Tevens beschikt Kasteeltuinen Arcen over het Toernooiveld. Een groot evenemententerrein wat uitermate geschikt is voor outdoor activiteiten, zoals productpresentaties, sportdagen en grootschalige evenementen tot 10.000 personen.

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst? Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Kasteeltuinen Arcen via 077-4736010 of reserveringen@kasteeltuinen.nl.
delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by