De Stijl Van: Kitty Janssen-Brummans

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2018



In de rubriek ‘De stijl van’ wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburgbij modezaak Jansen-Noy gekleed door styliste Marie-José Korsten. Ditmaal is Kitty Janssen-Brummans van Recolour Yourself aan de beurt.


Fotografie Laurens Eggen

Personal coach Kitty Janssen-Brummans ondersteunt mensen in hun zoektocht naar zichzelf, hun passie, unieke kwaliteiten en mogelijkheden. Dit zijn vaak cliënten die als gevolg van een burn-out zijn uitgevallen. “Tijdens de coachtrajecten probeer ik cliënten hun patronen te laten doorbreken en anders tegen de zaken aan te laten kijken. Wat betreft mijn eigen kledingkeuze merk ik dat ik zelf ook een vast patroon heb. Hoewel ik graag afwissel tussen jurken, rokken en broeken, valt de keuze voornamelijk op zwart en donkerblauw. Wel draag ik af en toe een jurk in een knallende kleur. Met behulp van Marie-José wil ik onderzoeken welke stijlen en kleuren mij laten stralen.”



De eerste outfit is een zomers jurkje met blokken en bloemmotieven in diverse kleuren. Eronder draagt Kitty haar eigen donkerblauwe pumps. “Dit is zeker een jurk die ik de zomer zou dragen”, zegt Kitty opgetogen. “De opengewerkte mouwtjes vormen een leuk detail.” Marie-José: “Uit de passessie is naar voren gekomen dat Kitty met name opfleurt van pure, krachtige kleuren. De mouw is speels maar bedekt de schouder voldoende waardoor het een nette outfit is. Dit is echt een jurk waarmee je kleur toevoegt aan je garderobe, dat is precies wat Kitty tijdens het coachen ook bij haar cliënten wil bereiken.” 



Omdat de eerste jurk meteen een schot in de roos is, probeert Kitty nog een tweede exemplaar. Ook dit exemplaar is voorzien van felle kleuren en een drukke print met horizontale en verticale strepen. De outfit wordt compleet gemaakt met een fuchsia-roze vestje, een zwart-witte buideltas uit de eigen lijn van Marie-José en zwarte pumps van Kitty. “Deze jurk heeft een hele mooie zwarte belijning bij de hals en de mouwaanzet, dat maakt het net wat spannender”, licht Marie-José toe. “En hoewel deze jurk weer een heel ander patroon heeft, komen ook hier de felle kleuren de look van Kitty ten goede.” 



Voor de derde outfit combineert Marie-José een blauwe jumpsuit voorzien van een groen varenpatroon, een bijpassende groene clutch van kurk en de donkerblauwe pumps van Kitty. “Dit is echt out-of-the-box”, zegt Kitty enthousiast. “Ik zou deze jumpsuit niet snel uit het rek trekken, maar ik vind dat deze me wel heel mooi staat. De kleurencombinatie is heel verfrissend, waardoor mijn gezicht meer spreekt.” Ook Marie-José is tevreden: “Kitty wil graag shinen en dat lukt zeker in deze jumpsuit. We hebben haar veel kleur laten dragen en van het veilige af kunnen krijgen. Missie geslaagd!”
delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by