Testverslag zakenautotestdag: Toyota C-HR (Oostendorp Auto Venray)

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2018



TOYOTA C-HR
DEALER: OOSTENDORP AUTO VENRAY
AFGEVAARDIGDE TIJDENS TESTDAG: DAAN BRUIJSTEN

COCK OOMS
“Een mooie afgewerkte hybride auto, mede door het gebruik van premium materialen. Deze Toyota C-HR heeft een goed zitcomfort. Navigatie en audio werken prima. Alle functies zijn onder handbereik. Verder is deze Toyota uitgerust met onder andere een achteruitrijcamera en parkeersensoren. Deze auto is zijn
prijs waard.”

BEREND VAN BERKEL 
“Tijdens het rijden met deze Toyota C-HR was ik onder de indruk van zijn goede wegligging en strak sturen. Dat had ik niet verwacht. De stoelen zitten als gegoten. Praktisch en vooral ook veilig is dat veel functies op het scherm te bedienen zijn. Voor de prijs krijg je een volwassen auto die ik zeer zeker kan aanraden.”

GEERT-JAN BERNING
“Deze Toyota heeft een niet alledaagse afwerking. De C-HR heeft een royale uitrusting om veilig van A naar B te kunnen reizen. Het was een genot om in deze auto te mogen rijden dankzij de goede rijeigenschappen en het comfort.”

BERT STEEGERS
“Deze auto voldoet volledig aan mijn wensen. De C-HR heeft goede rijeigenschappen en dito comfort met heerlijke stoelen waardoor het op de lange afstand goed vertoeven is in deze wagen. De C-HR is voorzien van alle moderne gadgets en veiligheidsystemen. Gezien de uitvoering is de prijs dik in orde.”

MANON BORS
“Een stoere, compacte auto met een aparte look and feel. Dankzij de comfortabele stoelen en hoge zit heb je een voortreffelijk uitzicht op de weg. Het geluid van het audiosysteem is top. Een Toyota die in aanschaf zeker te overwegen valt.”

SPECIFICATIES
Merk: Toyota
Model: C-HR
Type: 1.8 Hybrid Style
Transmissie: Automaat
Cilinderinhoud: 4 cilinders
Vermogen: 98 pk benzine + 72 pk elektrisch
Koppel: 163 Nm
Verbruik: 3,9 l / 100 km
Acceleratie (0 tot 100 km/u): 11 sec
Topsnelheid: 170 km/u
Uitrusting (speciale opties): Premium Pack (Led verlichting V+A, JBL premiumsound, Sequentiële knipperlichten voorzijde, Verwarmbaar stuurwiel, Parelmoerlak + Two-Tone
Verkoopprijs: € 36.585,-
Leaseprijs: vanaf € 499,- p/m (excl. BTW)
Vanafprijs: € 25.495,-
Informatie: www.oostendorp-toyota.nl
delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by