Testverslag zakenautotestdag: Renault Talisman Estate (Janssen Kerres Automotive)

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2018RENAULT TALISMAN ESTATE
DEALER: JANSSEN KERRES AUTOMOTIVE
AFGEVAARDIGDE TIJDENS TESTDAG: MARC PETERS

MAURICE DEENEN 49
“Het rijgedrag van deze Renault Talisman Estate scoort bij mij qua stuurgedrag, wegligging en stille dieselmotor hoog. Het comfort is des Frans: goede instelbare stoelen waarvan de bestuurdersstoel zelfs is voorzien van een massagefunctie. Het is wel even wennen, maar bij lange afstanden kan dit heel prettig zijn. Deze
Talisman is rijk uitgerust.”

JOS BALJET
“Deze Talisman Estate typeert de Franse stijl van comfort, chique, elegant en sportief. Het comfort laat niets te wensen over met uitstekende elektrisch verstelbare stoelen en een audiosysteem dat klinkt als een concertzaal. Kortom: een representatieve auto waarmee je zakelijk goed voor de dag kunt komen.”

ARJAN VAN SPLUNDER
“Zonder meer een fraaie ruime familie auto met het enige echte Franse comfort. Renault heeft deze Talisman Estate royaal uitgerust met onder andere een head-up display, duidelijk navigatiesysteem, parkeersensoren, achteruitrijcamera en een fraai glazen dak. Voor de prijs krijg je een zakelijke auto met veel ruimte en comfort.”

MICHAEL VERBEEK
“Deze Renault Talisman Estate is me goed bevallen. Het is een representatieve auto met een stoere uitstraling die zijn prijs/kwaliteitsverhouding volledig waarmaakt. Het comfort laat dan ook niets te wensen over. De Talisman Estate is voorzien van een prima functionerend audio- en navigatiesysteem en diverse veiligheidssystemen. Het head-up display was wel wennen, maar lijkt me handig in de praktijk. De prijs voor deze rijkelijk uitgeruste testauto is prima.”

SPECIFICATIES
Merk: Renault
Model: Talisman Estate
Type: dCi 160 pk edc Initiale Paris
Transmissie: Automaat
Motor: 1.598 cc
Vermogen: 160 pk
Koppel: 380 Nm bij 1.750 toeren
Verbruik: 1 op 21,7
Acceleratie (0 tot 100 km/u): 9,6 sec
Topsnelheid: 215 km/u
Uitrusting (speciale opties): Full options
Verkoopprijs: € 51.745,-
Leaseprijs: € 988,- p/m (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)
Vanafprijs: € 33.790,-
Informatie: www.janssenkerres.nl/renault
delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by