Testverslag zakenautotestdag: Nissan Leaf (Janssen Kerres Automotive)

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2018NISSAN LEAF
DEALER: JANSSEN KERRES AUTOMOTIVE
AFGEVAARDIGDE TIJDENS TESTDAG: MICHEL PENDERS

MAURICE DEENEN
“Qua uiterlijk en design vind ik deze Leaf vele malen beter dan zijn voorganger. Zijn rijgedrag mag er wezen: comfortabel en stil. De stoelen voelen vrij zacht aan, maar zitten toch degelijk. De navigatie werkte uitstekend, evenals het Bose® audiosysteem. De prijs is zakelijk gezien heel aantrekkelijk vanwege de bijtelling
van 4%. Het is zeker de overweging waard om deze elektrische auto aan te schaffen, ook gezien zijn actieradius van circa 300 km.”

COCK OOMS
“Een mooie fraai afgewerkte auto met een prima rijgedrag. De stoelen zijn zeer comfortabel en bieden een goede instap. Verder is de Leaf uitgerust met veel opties, zoals een super werkende achteruitrijcamera en lane assist. Alle functies zijn onder handbereik en goed te bedienen. De prijs is gezien zijn lage bijtelling
interessant. Deze auto krijgt van mij een dikke 9.”

STEPHAN DIEDEREN
“Dit is een topauto met een luxe, degelijke afwerking. De functies zijn goed te bedienen en volledig digitaal afleesbaar. Het rijden in deze Leaf is een genot en voelt veilig aan dankzij de rondom camera’s, parkeersensoren en dode hoekwaarschuwing. De Leaf heeft een zeer nette prijs voor zo’n complete auto. Hij voldoet aan alle eisen die werkgevers tegenwoordig stellen aan duurzame auto’s.”

ARTHUR NOTEN
“Deze auto rijdt lekker soepel en is voorzien van een complete uitrusting, zoals je van een auto in deze klasse mag verwachten. Voor de prijs heb je een elektrische auto, die bijdraagt aan minder COâ‚‚-uitstoot.”

SPECIFICATIES
Merk: Nissan
Model: Leaf
Type: Tekna
Transmissie: Automaat
Moter: Electrisch
Vermogen: 150 pk
Koppel: 320 nm
Acceleratie (0 tot 100 km/u): 7,9 sec
Topsnelheid: 144 km/u
Uitrusting (speciale opties): Pro Pilot,
Adaptieve cruise control, Two tone lak
Verkoopprijs: € 40.390,- (incl. batterijhuur)
Leaseprijs : € 637,48 p/m (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)
Vanaf prijs: € 34.890,-
Informatie: www.janssenkerres.nl/nissan
delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by