Testverslag zakenautotestdag: Mercedes-Benz E200 (Smeets Autogroep)

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2018MERCEDES-BENZ E200
DEALER: SMEETS AUTOGROEP
AFGEVAARDIGDE TIJDENS TESTDAG: SJORS HOOGSTRATEN

JEROEN HEIJLIGERS 51
“Een krachtige auto met een mooie solide uitstraling. De auto ligt strak en sportief op de weg. Het comfort is in één woord briljant. De stoelen zijn volledig automatisch in te stellen. Tekenend voor het design is dat alle audiovisuele middelen geïntegreerd zijn in het dashboard. De prijs voor deze ruime E200 is niet te duur. Vanwege de uitstraling en het gebruikscomfort is het een aanrader. Zelf zou ik voor een krachtiger motorpakket kiezen.”

STEPHAN KEIJZERS
“Deze Mercedes-Benz heeft een goede indruk op mij achtergelaten. De auto is op alle fronten mooi afgewerkt. Het comfort is top met goed verstelbare stoelen. Alle opties en features zijn meer dan volledig.” 

HANS STEINER
“Een prima auto die voorzien is van een goed werkende automaat. De E200 is netjes afgewerkt en heeft een fraai panoramadak. Het design vind ik behoudend, maar dat gaat niet ten koste van de representativiteit. Het comfort is top zeker met de sportstoeluitvoering. De prijs/kwaliteitsverhouding voor deze betrouwbare limousine is optimaal in balans.”

BERT STEEGERS
“Een Mercedes-Benz waar weinig aan op aan te merken valt. De auto heeft een uitstekende wegligging en een representatieve uitstraling. Het comfort is eerste klas, maar je zit wel laag. Voor de rest is alles aanwezig qua audiovisuele middelen en veiligheid. De prijs voor deze premium auto is goed.”

CEES HERRMANN
“Een zeer fijne, comfortabele en ruime reisauto waarvan het interieur in vergelijking met een BMW 5-serie hoogwaardiger is, evenals het comfort. Navigeren is met het heldere scherm, dat goed in het zicht is geplaatst, een fluitje van een cent. Deze E200 zit bovendien goed in de accessoires.”

SPECIFICATIES
Merk: Mercedes-Benz
Model: E200 benzine
Type: Business solution
Transmissie: Automaat
Cilinderinhoud: 1.991 cc
Vermogen: 184 pk
Koppel: 380 Nm
Verbruik: 1 op 17
Acceleratie (0 tot 100 km/u): 7,7sec
Topsnelheid: 240 km/u
Uitrusting (speciale opties): AMG Line
Verkoopprijs: € 65.000,-
Leaseprijs: € 950,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)
Vanafprijs: € 54.451,-
Informatie: www.smeets.ag
delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by