Testverslag zakenautotestdag: Mazda CX-5 (Automobielbedrijf Peeten)

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2018MAZDA CX-5
DEALER: AUTOMOBIELBEDRIJF PEETEN
AFGEVAARDIGDE TIJDENS TESTDAG: RENÉ VAN BOEKHOLDT

HARRY VAN DREUMEL 55
“Een mooie auto met een hoge zit die lekker op de weg ligt. Uitgerust met stevige comfortabele stoelen. De prijs is wat duurder dan de geteste Toyota. Maar ik zou toch kiezen voor deze Mazda gezien alle features. De hoge auto biedt een goed overzicht op de weg.”

JEROEN HEIJLIGERS
“Ik wist niet dat Mazda zo’n comfortabele auto met een ruige uitstraling kon maken. Het comfort is optimaal. Het navigatiescherm is groot genoeg en gemakkelijk te bedienen op het touchscreen. Ook aan de veiligheid heeft Mazda gedacht. De dodehoekspiegel heeft echt toegevoegde waarde bij het inhalen op de snelweg. De prijs is voor deze goed uitgeruste, grote auto perfect in balans.”

BEREND VAN BERKEL
“Een Mazda met een degelijke uitstraling die van binnen uitzonderlijk luxe en comfortabel is afgewerkt. De stoelen zijn goed verstelbaar en bieden een handige in- en uitstap. De auto is standaard uitgerust met veel opties die de auto compleet maken. Voor de prijs krijg je een mooie volumineuze auto voor weinig geld met een flink trekvermogen voor de aanhanger of caravan.”

MAURICE SMALS
“Een fijne auto die mooi is afgewerkt en voorzien is van de nodige toeters en bellen. Op het comfort heeft Mazda geen concessies gedaan. De prijs/kwaliteit is volledig in verhouding. Zelf zou ik kiezen voor een uitvoering met automaat die niet veel duurder is.”

ANNEKE VAN LAAR-DIJKSTRA
“Het was voor het eerst dat ik in een Mazda reed. Ik was aangenaam verrast door de rijeigenschappen, het comfort en de ruimte. De auto voelde meteen vertrouwd en veilig aan. Alles is praktisch elektrisch bedienbaar. Ik was verbaasd toen ik de prijs hoorde en dat viel 100% mee voor deze goed uitgeruste auto met
veel trekvermogen. Een echte aanrader.”

SPECIFICATIES
Merk: Mazda
Model: CX-5
Type: 2.0 165 pk Skylease GT
Transmissie: Handgeschakeld
Cilinderinhoud: 1.998 cc
Vermogen: 165 pk
Koppel: 210 Nm bij 4.000 toeren
Verbruik: 1 op 14
Acceleratie (0 tot 100 km/u): 10,4 sec
Topsnelheid: 201 km/u
Uitrusting (speciale opties): Sportpakket
Verkoopprijs: € 38.385,-
Leaseprijs: € 468,- p/m (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)
Vanafprijs: € 31.990,-
Informatie: www.peetenmobiel.nl
delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by