Testverslag zakenautotestdag: Audi A7 (AutoArena Venlo)

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2018



AUDI A7
DEALER: AUTOARENA VENLO
AFGEVAARDIGDE TIJDENS TESTDAG: DENNIS AERTS

JEROEN HEIJLIGERS “Een auto met een klasse uitstraling en voorzien van de nieuwste innovaties. Het was een waar genot om in deze Audi te mogen rijden. Het comfort is uitstekend zoals je mag verwachten van een auto in deze klasse. Alles is tot in de puntjes afgewerkt zoals het audiosysteem dat klinkt alsof je in een concertzaal zit. Het 3D park-assist is een mooie innovatie met toegevoegde waarde.”

MAIKEL MARTENS “Echt een auto met een wow-factor. Ik heb er met veel plezier in gereden. Deze Audi is lekker snel en biedt veel comfort met heerlijke comfortabele stoelen die geheel automatisch bediend kunnen worden. De navigatie vond ik erg praktisch en werd duidelijk weergegeven op het scherm.”

STEPHAN KEIJZERS “In één woord super deze Audi A7. Hij is snel, stoer, luxe en veilig. Het comfort is uitstekend en kan niet beter. De navigatie werkt fantastisch. Ik kan eigenlijk niet opnoemen wat er ontbreekt aan deze auto.”

FRANK HANEGRAAF “Voor deze auto kom je superlatieven te kort. Wat een ongelofelijk comfort en een enorm aanbod aan innovatieve opties. Ik kwam tijdens de testrit er niet toe om alle functies te testen.”

NOUD JACOBS “De afwerking is super en voorzien van degelijke materialen. De navigatie is zeer compleet met twee touchscreens en een virtual display. Je waant je echt in een cockpit. Voor de prijs krijg je een uitzonderlijke complete en sportieve Audi A7, die gezien de ruimte niet alleen geschikt is als gezinsauto, maar ook als representatieve zakenauto.”

SPECIFICATIES
Merk: Audi
Model: A7
Type: 50 TDI Quattro Pro Line S
Transmissie: Tiptronic automaat
Cilinderinhoud: 2.967 cc
Vermogen: 286 pk
Koppel: 620 Nm bij 2250-3000 toeren
Verbruik: 1 op 17,2
Acceleratie (0 tot 100 km/u): 5,7 sec
Topsnelheid: 250 km/u
Uitrusting (speciale opties): Adaptive air suspension, Panorama dak, Virtuele cockpit, Topview 360 camera, Assistentie pakket City en Tour, Matrix Led koplampen met Laser 
Verkoopprijs: € 146.003,-
Leaseprijs: € 1.447,- p/m (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)
Vanafprijs: € 88.040,-
Informatie: www.autoarena.nl 

 
delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by