Testverslag zakenautotestdag: Volkswagen Arteon (AutoArena Venlo)

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2018



VOLKSWAGEN ARTEON
DEALER: AUTOARENA VENLO
AFGEVAARDIGDE TIJDENS TESTDAG: JOS BAGGERMANS

BEREND VAN BERKEL
“Een prachtige auto met rijeigenschappen boven verwachting. Het comfort van deze auto zat voor mij als een maatpak. De Arteon is zeer compleet en sjiek uitgevoerd. De prijs is zeer goed en net zo volledig als een auto boven de ton. Ik overweeg er eentje aan te schaffen. Alleen al vanwege het geluid als je in de sportstand rijdt.”

MAURICE SMALS
“Ik was onder de indruk van het comfort van deze Arteon. Van binnen is de auto voorzien van alle gemakken met een fraai dashboard met DAB+ radio en een perfect werkend navigatiesysteem. Handig is de geïntegreerde oplossing van de dodehoekwaarschuwing. De stoelen zaten heerlijk.”

FRANK HANEGRAAF
“Een mooie auto met een prima rijgedrag. Deze Arteon is rijkelijk uitgerust met een prachtig navigatie en audiosysteem. Daarnaast o.a. een achteruitrijcamera en dode hoek waarschuwing die de veiligheid ten goede komt. De prijs voor deze bescheiden, maar toch aparte auto, kan net. Zeker een overweging waard.”

ARJEN VAN SPLUNDER
“Deze Volkswagen Arteon is een echte premium auto waarmee je zakelijk goed voor de dag kunt komen. Vooral de vijfdeursuitvoering is luxe en praktisch. De stoelen zijn heel comfortabel met een lang zitvlak dat erg fijn is voor lange mensen. Deze Volkswagen is aan de prijs, maar daar krijg je ook een mooie sedan voor waarvan er maar weinig zijn in dit segment.”

MICHAEL VERBEEK
“Deze Volkswagen is een echte eyecatcher. De auto heeft veel comfort aan boord en dat geldt niet alleen voor de comfortabele stoelen, maar vooral ook alle features zoals een logisch werkend navigatiesysteem, achteruitrijcamera en head-up display dat handig en veilig is. Wat deze auto kost weet ik, maar omdat een Volkswagen is zit dat wel snor.”

SPECIFICATIES
Merk: Volkswagen
Model: Arteon
Type: 2.0 TSI 280pk DSG 4Motion
Business R
Transmissie: DSG Automaat
Cilinderinhoud: 1.984 cc
Vermogen: 206 kW / 280 pk
Koppel: 350 Nm bij 1.700 tot 5.600 toeren
Verbruik: 1 op 13,7
Acceleratie (0 tot 100 km/u): 5,6 sec
Topsnelheid: 250 km/u
Uitrusting (speciale opties): Achteruitrijcamera, Head-up display, Ambiente verlichting, Driving profiles, 20” Rosario velgen, Dynamic light assist, Leder Nappa, Panoramadak, Discover Pro navigatie, Donker getint glas, Silver Rise decorinleg, Park assist, File ongeval assistent, Dynaudio geluidsinstallatie.
Verkoopprijs: € 63.555,-
Leaseprijs: vanaf € 713,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)
Vanafprijs: € 40.250,-
Informatie: www.autoarena.nl 
delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by