Verzekering voor de vrouwelijke ondernemer

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2009

Verzekering voor de vrouwelijke ondernemer

Eén op de drie startende ondernemers is momenteel een vrouw en dit aantal groeit. Vrouwen ondernemen anders. Mannen ondernemen omdat ze rijk willen worden of de wereld met hun idee willen veroveren. Vrouwen willen hun vak

uitoefenen, werk doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Bij Business Queens is nagedacht over hoe een vrouw denkt en werkt. Vrouwen houden niet van gedoe. Daarom heeft Business Queens verzekeren gemakkelijk én leuk gemaakt.

Business Queens is helemaal afgestemd op vrouwelijke ondernemers in de branches Zakelijke dienstverlening, Persoonlijke dienstverlening, Detailhandel en Horeca. Van zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel) tot bedrijven met tien medewerkers. Queens staat voor de vrouwelijke kijk op verzekeren. Voor zo veel mogelijk service en gemak en zo weinig mogelijk gedoe en rompslomp. Uniek van Business Queens is dat het complete pakket verzekeringen heel gemakkelijk online is af te sluiten. Aan de hand van een paar vragen wordt het profiel van de vrouwelijke ondernemer en het bedrijf bepaald. Op basis hiervan wordt een verzekeringsvoorstel gedaan. Natuurlijk bepaalt u zelf welke verzekeringen u in het pakket opneemt. En mocht u advies nodig hebben bij het maken van de juiste keuzes dan staat Queens vanzelfsprekend altijd voor u klaar.

Gemak en service

De verzekeringen van Business Queens zijn uitgebreide dekkingen met veel extra’s. Zo bevat de inventarisverzekering een uitgebreide dekking voor elektronica, geld en goederen. U heeft geen gedoe met aparte dekkingen. De laptop is niet alleen op kantoor verzekerd, maar ook onderweg en bij de klant. Wanneer er sprake is van schade, zorgt Queens meteen voor een oplossing. Ook voor advies over leveringsvoorwaarden, contracten en andere juridische zaken kunt u als vrouwelijke ondernemer bij Business Queens terecht. Business Queens biedt niet alleen veel zekerheid, gemak en extra’s, het is ook nog voordelig. Bovendien krijgt u korting bij het afsluiten van meer dan één verzekering.

Meer dan alleen verzekeren

Business Queens is meer dan alleen verzekeren. Zo vindt u als vrouwelijke ondernemer relevante en boeiende informatie op het inter-

actief internetplatform, specifiek gericht op een bepaalde branche. Denk aan actueel nieuws, leuke columns, artikelen, handige links, downloads van voorbeeldcontracten en leveringsvoorwaarden. Op het forum kunnen vrouwen ervaringen uitwisselen met andere vrouwelijke ondernemers om zo hun kennis en netwerk te vergroten.

Bovendien is Business Queens sponsor van MamaCash. Wanneer u een verzekering afsluit bij Business Queens, investeert u ook direct in een betere toekomst voor vrouwen en meisjes wereldwijd.

www.queens.nl

delen:
Algemene voorwaarden