Lexus Sittard

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2009

Luxe cabrio pronkt in

showroom Sittard

Uitsteken boven de rest?! Dat kan!

PDS-products BV introduceerde begin 2008 de buggy’s in Nederland. De handelsonderneming uit Venray is inmiddels erkend distributeur van PGO buggy’s. PGO uit Taiwan is wereldmarktleider op het gebied van buggy’s. PDS-products verkoopt de wagens uiteraard aan particulieren, maar het opvallende vervoermiddel kan ook een uitstekende eyecatcher zijn voor bedrijven. “Hoe leuk kan promotie zijn?” zegt eigenaar Don van Soest van PDS-products.

Zo dacht ook Ronald Vloet van Ronald Vloet Autosmart, een bedrijf op het gebied van reiniging en onderhoudsmiddelen voor de professionele gebruiker en sinds 1 maart 2009 erkend dealer van Agip-smeermiddelen. Hij is met zijn bedrijf werkzaam in het regiogebied Oost-Brabant en Noord-Limburg. Iedere vier weken rijdt Vloet dezelfde route, daarbij bezoekt hij klanten en helpt ze met hun voorraadbeheer. Vloet zocht naar een manier om zijn bedrijf meer naamsbekendheid te geven en raakte daarover in gesprek met Van Soest van PDS-products. Beide ondernemers kenden elkaar al langer, Autosmart voorziet PDS-products in reinigingsmiddelen en smeermiddelen.

Van Soest en Vloet kwamen op het idee om de grote Bugracer PGO 500i buggy in te zetten voor promotie. Want, zo was de gedachte, als een Bugracer voorbij komt rijden, kijkt toch iedereen op? Met de bedrijfsnaam prominent op de buggy krijgt Ronald Vloet Autosmart gegarandeerd veel bekijks.

Van Soest: “Daarnaast is het natuurlijk ook een ‘toy for big boys’, want naast het promotionele stuk kun je er ook veel plezier mee beleven.”

www.pds-products.com

www.autosmart.nl

Lexus Sittard had in mei van dit jaar al de primeur. De Lexus-dealer aan de Bergerweg in Sittard was de eerste dealer in Nederland waar de nieuwe Lexus IS250C - kortstondig - te bewonderen was. De cabrio van het Japanse luxemerk is nu ook leverbaar. En uiteraard pronkt de nieuwe Lexus IS250C ook weer in de showroom van Lexus Sittard.

Tijdens de AutoRAI in april was de elegante en dynamische IS250C voor het eerst in Nederland te zien en een maand later was Lexus Sittard de eerste Nederlandse dealer die de Lexus IS250C kon tonen. Lexus Sittard, onderdeel van de Mengelers Groep, bestaat alweer ruim vier jaar en heeft in die jaren een prominente rol opge-

ëist in het topsegment van de autobranche. Met de komst van de cabriovariant van de Lexus IS250 heeft Lexus Sittard een nog completer aanbod. De IS250C is ontworpen om de autoliefhebber bij elke rit een gevoel van stijl en uitbundig rijplezier te geven. De Lexus IS250C is een prachtige combinatie van een sportieve, elegante coupé en een fraaie vierzits cabrio. Lexus Sittard biedt uiteraard bij de IS250C het Red Carpet Treatment, ofwel gratis haal- en brengservice tijdens de servicewerkzaamheden met gratis Lexus vervangende leenauto en het reinigen van de auto, van binnen en buiten. Bovendien krijgt de Lexus-rijder bij Lexus Sittard de mogelijkheid een vaste monteur voor alle werkzaamheden aan de auto te krijgen.

De Lexus IS250C staat vanaf 15 juli in de showroom van Lexus Sittard, aan de Bergerweg 73 in Sittard.

www.lexus-sittard.nl

Don van Soest en Ronald Vloet

delen:
Algemene voorwaarden