Hotel Arcen: Betaalbaar onthaasten in Arcen-Venlo

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2009

Marc van Benthum runt samen met zijn partner alweer twee jaar Hotel Arcen, dat aan het marktplein in het pittoreske Arcen is gelegen. Van Benthum heeft de klandizie van zijn hotel snel zien groeien: “We merken dat bedrijven toch op hun uitgaven letten en de voorkeur geven aan een minder grote locatie. Wij hanteren een vriendelijke prijsstelling en het hotel ligt vlakbij de rijksweg. In zeven minuten rijd je naar de binnenstad van Venlo toe. Daarnaast maken de landelijke omgeving, in combinatie met de vele toeristische trekpleisters zoals de Kasteeltuinen ons tot een zeer aantrekkelijke locatie voor de zakelijke markt.”

Krokodil en entrecote

Het hotel heeft dan ook 24 uitstekende, ruim opgezette hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien, waaronder gratis draadloos internet. Ook aan het restaurant, de eyecatcher van Hotel Arcen, is veel aandacht besteed. “Hier serveren we gerechten waarin Oosterse en Westerse invloeden samenkomen”, legt Van Benthum uit. “Zo hebben we onder andere krokodil en sprinkhaan, oosterse gerechten als ‘soto ajam’ maar ook een uitstekende entrecote op het menu staan.” Voor het gebruik van een vergaderzaal verwijst het hotel haar gasten graag door naar het tegenover gelegen restaurant Alt Arcen. “Gasten vinden het ook prettig om tussen het vergaderen door een frisse neus te halen.”

HA Woonwinkel

In de verderop gelegen HA Woonwinkel verkoopt het echtpaar meubilair en accessoires van gerecycled teakhout uit Centraal-Java. “Niet

alleen wordt materiaal hergebruikt, maar elk voorwerp heeft ook een verhaal”, benadrukt van Benthum. “De stukken vormen een mooie aanvulling in een kantoorpand, en op verzoek kan ook een projectinrichting worden aangevraagd.” Hotel Arcen en HA Woonwinkel hanteren allebei een vriendelijke prijs voor een onbetaalbare omgeving.

www.hotelarcen.nl

www.ha-woonwinkel.nl

Betaalbaar onthaasten

Toplocaties

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by