Caddies en bestelauto’s in overvloed

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2009

Ontvangst in Parkhotel Horst

Caddies en bestelauto’s in overvloed

Ook voor dit jaar stond in oktober de jaarlijkse bedrijfswagentestdag van Noord Limburg Business gepland. Nadat in juni de cabriotoertocht succesvol was gebleken, werd besloten om ook de bedrijfswagentestdag in een nieuw jasje te steken. De bedrijfswagens vormden een interessante aanvulling voor de aanblik van Parkhotel Horst, Château de Raay te Baarlo en Tulip Inn te Sevenum.

De dag begint met een spatje regen, maar gelukkig kan de fotografe al gauw naar buiten om de bedrijfswagens op de gevoelige plaat te leggen. Nadat de testrijders en dealers in de lobby van het fraaie Parkhotel Horst aan elkaar zijn voorgesteld, wordt aan de eerste en belangrijkste testrit begonnen. In twee groepen rijden de auto’s via een toeristische route naar Château de Raay te Baarlo. Dit prachtig gerenoveerde kasteel, dat op een landgoed van 13 hectare is gelegen, vormt een opvallend achtergronddecor voor de geteste bedrijfsauto’s. De deelnemers aan de bedrijfswagentestdag nemen plaats in één van de voormalige kelders, die sfeervol is ingericht met rood meubilair. Daar worden onder het genot van een kop koffie en een muffin de testverslagen ingevuld.

Nadat het verplichte gedeelte van de dag achter de rug is, mogen de testrijders in een nieuwe testwagen plaatsnemen voor een rit richting Tulip Inn hotel Sevenum. Dit hotel is dankzij haar ideale ligging aan de A67 zeer eenvoudig te bereiken. Aan de bar op de benedenverdieping, waar de kleuren grijs en hip groen domineren, genieten de deelnemers van diverse goedverzorgde hapjes en drankjes. Daarna is het weer tijd om door te gaan naar Parkhotel Horst. Van daaruit wordt de route nogmaals gereden om de deelnemers zoveel mogelijk auto’s te laten testen.

Ten slotte is het dan om 18.30 tijd voor een overheerlijk diner in Parkhotel Horst. In dit fraaie, statige viersterrenhotel, dat bij de Kasteelse Bossen is gelegen, nemen de deelnemers plaats en bespreken zij onder het genot van terrine van tongschar, varkenoester met paddestoelen en tarte tatin de dag. Dan is het tijd om afscheid te nemen en keert iedereen na een succesvolle en gezellige dag huiswaarts. Op naar volgend jaar!

De auto’s worden bij Parkhotel Horst gefotografeerd

Invullen van het testverslag bij Château de Raay

Het diner in Parkhotel Horst

Aan de borrel bij Tulip Inn Sevenum

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by