Business Flitsen - KVK Innovatie Top 100 - Wiertz Company neemt De Pooter Groep over

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2022

Innovatieve mkb'ers gezocht voor KVK Innovatie Top 100

KVK roept alle innovatieve mkb-ondernemers in Nederland zich aan te melden voor de 17e KVK Innovatie Top 100: de grootste innovatie-etalage van Nederland. Inschrijven kan tot en met 15 juli 2022.

Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het Nederlandse midden- en kleinbedrijf in staat is. Uitsluitend bij KVK gere-gistreerde ondernemingen en stichtingen kunnen hun innovatie voordragen. Deze innovatie dient al op de markt te zijn gebracht en wordt beoordeeld op originaliteit, duurzaamheid, groeipotentie, impact voor de branche en de samenleving en omzet.

Expertpanels

In de zomer gaan expertpanels voor de verschil-lende sectoren de innovaties beoordelen. Na deze voorselectie stelt de landelijke jury de ranglijst vast. Ook bekijkt de jury de websites van de onder-nemingen en doet onderzoek. In oktober worden de 100 bedrijven en hun innovaties gepresenteerd aan het Nederlandse publiek en in november wordt duidelijk wie het stokje van Grown.bio, de winnaar van de vorige editie, overneemt.

 


vnlr William Korstanje, Luc Prevoo, Roger Holtus en Timmie de Pooter

Wiertz Company neemt De Pooter Groep over

HR dienstverlener Wiertz Company geeft haar 25-jarig jubileum extra glans door de overname van De Pooter Personeelsdiensten met vestigingen in Zeeland en West-Brabant. De Pooter focust zich op het detacheren van technische- en supply chain professionals en realiseerde afgelopen jaar een omzet van 24 miljoen euro. "Met de overname van De Pooter verstevigt Wiertz Company haar positie op de Nederlandse uitzendmarkt en zetten we een belangrijke stap in het realiseren van onze groei ambities", aldus Roger Holtus CEO Wiertz Company.

De Pooter heeft tijdens haar lange historie een uitstekende naam opgebouwd in het zuidwesten van Nederland en sluit met haar cultuur naadloos aan bij de waarden van het familiebedrijf Wiertz Company. "De expertise van De Pooter gecombineerd met de Solutions van Wiertz Company vormen een ijzersterke combinatie", vervolgt William Korstanje, directeur van De Pooter Groep. William Korstanje blijft na de overname het bedrijf onder de naam De Pooter leiden in de rol van algemeen directeur. "We worden 'Member of Wiertz Company' maar behouden onze eigen identiteit", aldus William Korstanje.

Toonaangevend familiebedrijf

Wiertz Company bestaat sinds 1997 en is een allround HR-dienstverlener, actief in de wereld van mens en werk. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf, waarbij het Rijnlands gedachtegoed de grondslag is: ondernemen met oog voor continuïteit, de lange termijn en op basis van partnerships. Het bedrijf, dat nog steeds in eigendom is van familie Wiertz, is ontstaan in Limburg en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende partner in Nederland.

Succesvolle personeelsbemiddelaar

De Pooter is in 70 jaar uitgegroeid tot een succesvolle personeelsbemiddelaar in Zuidwest-Nederland. Drie generaties hebben het familiebedrijf groot gemaakt. De leidende principes zijn oprecht geïnteresseerd zijn in mensen, verbinding zoeken en hen van daaruit helpen aan een goede baan, waar ze kunnen groeien in hun ontwikkeling. Work, Learn and Grow! Sinds enkele jaren focust De Pooter zich op het detacheren van technische- en supply chain professionals. Bij De Pooter werken 30 vaste medewerkers en 400 flexmedewerkers bij zo'n 80 werkgevers. Dat doen zij vanuit één van de drie vestigingen in Axel, Middelburg en Bergen op Zoom.


Deel je nieuws met Noord-Limburg Business!

Een overname, een verhuizing, een jubileum, een uitbreiding van het team, een nieuw initiatief of een nieuw product; elk bedrijf heeft wel iets interessants te melden. Noord-Limburg Business publiceert dit graag voor je op de website! Heb je een leuk nieuwtje of een interessant idee voor een artikel, mail dit dan vooral door naar hoofdredacteur Sofie Fest via sofie@vanmunstermedia.nl.

 

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden