Van der Valk Hotel Venlo: XL events van wereldformaat

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2022

 

In de afgelopen jaren is de vraag naar internationale evenementen zoals congressen, beurzen en incentives sterk veranderd als gevolg van Covid-19. Ook nu nog zijn de gevolgen merkbaar. Een positieve ontwikkeling is dat steeds meer organisaties, bedrijven en verenigingen ervoor kiezen hun evenement in eigen land te organiseren en dat in combinatie met een groen en duurzaam karakter.


In Venlo is in mei 2021 is een state-of the-art en duurzaam Van der Valk Hotel geopend dat zich kan meten aan internationale standaarden op het gebied van XL evenementenlocaties en hotels. Het hotel beschikt over alle denkbare faciliteiten om gasten een 24/7 programma te kunnen bieden en hen een onbezorgd verblijf te bezorgen. Daarbij heeft het hotel verschillende "Venlo Heroes" in portefeuille om Limburgse tradities te mixen in ieder denkbaar evenementenprogramma van klein tot groot. Ook op het gebied van duurzaamheid is het hotel in staat om "groene programma's" aan te bieden.

Meer weten? Neem dan contact op met het design- en organisatieteam binnen het hotel, via de afdeling Groups Reservations. Zij zijn bereikbaar per e-mail op groups@venlo.valk.com" rel="nofollow" target="_blank">groups@venlo.valk.com. Tot ziens in Van der Valk Hotel Venlo!

www.hotelvenlo.nl
 

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden