Column Full Account Adviseurs en Accountants verbindt mensen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2022Full Account houdt van verbinden. Het verbinden van organisaties, het verbinden van mensen. Want ondernemen gaat altijd over mensen. Hun ambities. Hun dromen. Hun kwaliteiten. Als je mensen met elkaar in verbinding brengt, gebeuren er de mooiste dingen.


Verbinden is ontmoeten

Full Account geloofde altijd al in de eigen omgeving. Niet voor niets zijn we op twee plaatsen gevestigd: in Venlo en Venray. Omdat we geloven in nabijheid. In contact. In ontmoeting tussen mensen. Dat willen wij faciliteren.

Venlo

Full Account is meer dan een accountant. En de bedrijven die wij adviseren, zijn altijd in beweging. Architect Jan Hermkes verwerkte onze visie in zijn ontwerp voor ons kantoor in Venlo. Beweging zie je in de golvende vorm van de gevel. In de glimmende en blinkende roestvastplaten: ze weerspiegelen het verkeer dat voorbij rijdt op de Krefeldseweg, ze weerkaatsen de dynamiek van buiten, én ze zorgen ervoor dat het pand bij veranderend licht steeds weer een andere uitstraling krijgt. Altijd in beweging, altijd in verandering: dat is Full Account, spil en mederegisseur van veranderingsprocessen bij ondernemingen.

Venray

In Venray is Full Account gevestigd in de kapel van het Sint Jozefklooster aan de Eindstraat 18. De kapel is een prachtige ruimte die barst van de geschiedenis en die volop mogelijkheden biedt voor veelzijdig gebruik. Behalve een kantoorruimte is het ook een echte ontmoetingsplek. Het is een belevingsruimte waar Full Account gesprekken, bijeenkomsten en presentaties organiseert. Een warm bad. Een Huis voor Ondernemers.


Wilt u meer informatie over deze bijzondere ontmoetings-plekken, neem contact op met Full Account via pjanssen@fullaccount.nl" rel="nofollow" target="_blank">pjanssen@fullaccount.nl of kijk op www.fullaccount.nl.

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden