Venlo in Business frisse nieuwkomer in evenementenland

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2022

Op donderdag 7 april jongstleden kon de zakelijke regio Noord-Limburg samenkomen tijdens een nieuwe ondernemersbeurs met focus op de regio Venlo. Het nieuwe beursconcept Venlo in Business maakte zijn debuut in Van der Valk Venlo en werd zeer positief ontvangen.


"Mooie compacte opzet met toch veel te zien en te ervaren", "wat een lekkere vibe" en "interessante lezingen". Enkele reacties van bezoekers aan de eerste editie van het ondernemersevent. Op de beursvloer was ruimte voor bijna vijftig bedrijven en organisaties die stonden te popelen om met de aanwezige bezoekers in contact te komen. Het auditorium werd omgedoopt tot 'mainstage' waar lezingen bij te wonen waren van maatwerk HRM, NLG Buitenkansen en de Gemeente Venlo. De exposanten kregen voordat de beurs opende de mogelijkheid om onderling contacten te leggen. Tussen 16:00 en 21:00 uur was er volop ruimte voor bezoekers om de beursvloer te bezoeken. Nadat de beursvloer sloot, was het voor exposanten en bezoekers mogelijk de eindshow bij te wonen waarbij zij konden luisteren naar het ondernemersverhaal van Fleur Huijs. Het evenement werd afgesloten met een grote netwerkborrel.

Organisator Omzetters kijkt tevreden terug op de eerste editie van Venlo in Business. "We keren zeker terug volgend jaar", vertelt eigenaar Robert Hoelen. "Op donderdag 9 maart 2023 is Van der Valk Venlo opnieuw het toneel van Venlo in Business."

venlo-in-business.nl

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden