Testverslag VOLVO C40 Recharge, Volvo Rutten Venlo

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2022



VOLVO C40 Recharge

Dealer: Volvo Rutten Venlo
Afgevaardigde tijdens de testdag: Michiel Vallen

"Een geweldig design dat de uitstraling meteen top maakt"


Geert Schoolmeesters:

"Het design en de uitstraling van deze auto is goed en degelijk. Ook de afwerking is goed. Het interieur is echt Volvo-waardig. De bagageruimte vind ik voldoende. De besturing en wegligging voelen goed, het is een snelle auto met een super acceleratie."

Rick Heijkens:

"Een geweldig design dat de uitstraling meteen top maakt. Alles werkt prima en intuïtief. Mooi interieur, goed zitcomfort en voldoende opbergmogelijkheden. De wegligging en besturing vind ik echt fantas-tisch, daarmee is het een van de beste auto's die ik ooit reed. Geweldige motor, levert prima prestaties. Gezien de prestaties en de uitstraling is prijs-kwaliteit wat mij betreft dik in orde."

Paul Philipse:

"Prachtig design en een goede uitstraling en dat geldt ook voor de afwerking en kwaliteitsbeleving. De auto heeft een rustig interieur en een overzichtelijk dashboard. Zitcomfort is prima en bagageruimte is ruim. Een vaste wegligging maakt de besturing eenvoudig. De motor levert goede prestaties. Deze Volvo is uitgerust met voldoende elektronische functies, leuke innovaties! Ik rij zelf Volvo en ik vind dat dit model veel verbeteringen biedt in rijgedrag en comfort. Een dikke acht."

Philippe Straten:

"De auto is mooi in verhouding en het aflopende dak maakt hem extra spannend. De afwerking is top en het interieur vind ik mede door de aluminium details mooi. De opbergruimte is net voldoende (onder andere door het aflopende dak). Over de prestaties van de motor en de wegligging kan ik kort zijn: super. Opvallend vind ik de achteruitrijcamera, dat is toch wel erg handig. De prijs-kwaliteitsverhouding vind ik dik in orde."

Specificaties

Merk: Volvo

Model: C40 Recharge

Uitvoering: Ultimate Twin

Accucapaciteit (kWh): 78

Vermogen (pk): 408

Transmissie en aantal versnel-lingen: 0

Verbruik (l/100 km of kWh): 20,7-22,3

CO2-uitstoot (g/km): 0

Ledig gewicht (kg): 2.085

Inhoud laadruimte (min.-max., l): 419-1.205

Gemonteerde opties: Panoramadak, Adaptieve cruise control, elektrische stoelen, Pixel LED-verlichting, Google infotainment, 360 camera, parkeersensoren, pilot assist, 20 inch velgen, metallic lak, elektrische achterklep, leder met alcantara-interieur, getinte ramen, stoel- en stuurverwarming

Vanafprijs (incl. BTW): 46.495

Prijs testauto (incl. BTW): 60.500

Leasetarief vanaf (excl. BTW, 48 mnd., 20.000 km/jaar): 656 per maand

 

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by