Testverslag FORD MUSTANG MACH-E, Wassink Autogroep Venlo

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2022FORD MUSTANG MACH-E


Dealer: Wassink Autogroep Venlo
Afgevaardigde tijdens testdag: Pim van der Putten

“De hele auto straalt kwaliteit uit”


Henk Poels:

“Gewoon erg mooi, robuust, compleet, prima afgewerkt. De hele auto straalt kwaliteit uit. Het interieur ervaar ik als rustig en prettig. Zitcomfort is prima, de binnenruimte zou gezien mijn lengte iets groter mogen zijn. De besturing is even wennen, maar goed en dat geldt ook voor de wegligging en voor de prestaties van de motor. De Mustang heeft veel elektronische functies. Bijzonder vind ik het mooie zonwerende dak. Wel licht, geen warmte. De prijs is volgens mij marktconform.”

Ton van den Broek:

“Een mooi design, maar een Mustang? Ik zie het er niet in terug. Het interieur heeft leuke details, maar is het naar mijn gevoel net niet, het grote scherm vind ik een beetje overdreven. Zitcomfort en bagageruimte zijn prima. Het V8-geluid is geweldig, maar de 350 pk voel ik niet helemaal. De auto beschikt over een grote batterij en dus een prima actieradius, adapt cruise control werkt mega goed. De prijs? Aan de hoge kant.”

Frank Niessen:

“Mooie lijnen, gaaf design. De afwerking is van binnen en buiten dik voldoende, de kwaliteit bovengemiddeld. De sfeer van het interieur is mooi, een groot scherm, erg comfortabel, waanzinnige elektronische opties. Het zitcomfort is goed, voldoende ruimte, ook voor een gezin. De auto heeft een fijne wegligging, de motor reageert vlot, de prestaties zijn goed. Toch refereert de auto onvoldoende aan het echte Mustang-gevoel, alleen het geluid is fantastisch. De prijs vind ik aan de hoge kant. Toch is deze auto wat mij betreft een dikke acht waard.” 

Philippe Straten:

“Mooi, sportief, brede achterkant, het exterieur vind ik een groot pluspunt. Eerder sportief dan luxe. Het interieur is prima, een mooi groot scherm, maar verder weinig bijzonderheden. Zitcomfort en het ruimteaanbod zijn erg goed. Ik vind de besturing wat stug, de wegligging is prima. De auto presteert erg fijn, er zijn veel opties, waaronder een vet geluidseffect. Bijzonder is de uitstekende geluidsinstallatie. De prijs-kwaliteitsverhouding is prima, misschien net iets te hoog.”Specificaties

Merk: Ford

Model: Mustang Mach-E

Uitvoering: 98kWh Extended Range AWD

Vermogen (pk): 338

Verbruik (kWh): 187

CO2-uitstoot (g/km): 0

Ledig gewicht (kg): 2.157

Inhoud laadruimte (min.-max., l): 483-1.420

Gemonteerde opties: Technology Pack Plus & Premium Metallic lak Carbonized Grey (panoramadak, warmtewerende voorruit, Bang & Olufsen audiosysteem, elektrische achterklep, automatisch inparkeren,
verkeersbordherkenning, 360 graden camera)

Vanafprijs (incl. BTW): €57.125

Prijs testauto (incl. BTW): €77.640

Leasetarief vanaf (excl. BTW, 48 mnd., 20.000 km/jaar): €945 per maand

 
delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden