Testverslagen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2014

Peugeot 308

Dealer: Oostendorp Autolease

Alwin Sahr: “Dit is echt een Franse wagen met een mooi maar apart stuur en een fraai dashboard. De 308 is een comfortabel alternatief voor een Golf.”

Geert Loonen: “Gezien de prijs-kwaliteitverhouding is dit een prima auto met veel ruimte voor gecombineerd gebruik op zakelijk en privé vlak. De wagen is erg comfortabel en gaat lekker de bocht door.”

Maarten Kirkels: “Het dashboard is goed en overzichtelijk. Ook de rijeigenschappen zijn dik in orde. Bovendien heeft de 308 een frisse uitstraling en een gunstige bijtelling.”

Pauline Volkert: “Ik vind de 308 een comfortabele en prettige wagen die er ook zeer representatief uitziet. De prijs-kwaliteitverhouding is goed: je krijgt echt waar voor je geld.”

Jeroen Heijligers: “Deze Peugeot heeft een rustig interieur met een mooie afwerking. Het stuur is klein, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Met deze wagen heb je een comfortabele wagen in een gunstige bijtellingsklasse.”

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: 308

Type: Première

Transmissie: handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.598 cc

Vermogen: 125 pk

Koppel: 200 Nm

Verbruik: 1 op 17,8

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 8,9 sec

Topsnelheid: 202 km/u

Uitrusting: Keyless Entry en Start, navigatie , panora- madak, Led dagrijverlichting , Full led kop- lampen,  actieve cruise control met auto- matisch noodremsysteem                      

Verkoopprijs: € €28.013,-

Leaseprijs: € €529,- per maand (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: €18.900,-

Informatie: www.oostendorp-autolease.nl

Dealer: Oostendorp Auto Venray

Afgevaardigde tijdens testdag: Pim Elbers

Ger Smedts: “Deze prachtige hybride wagen is zeer comfortabel en representatief. Het is een fijne auto om in te rijden en bovendien ook zuinig in verbruik. Ik heb eigenlijk geen reden om deze Toyota niet aan te schaffen.”

Berend van Berkel: “Het viel me op hoe stil de wagen tijdens de testrit was en hoe soepel de Toyota schakelde tussen de elektronische en benzine-motor. Met deze ruime auto heb je een kwalitatief goede uitstraling voor relatief weinig geld.”

Roel Faassen: “Mijn eerste indruk was goed; de wagen ligt erg soepel op de weg en de afwerking is erg fraai. Je krijgt veel ruimte en een goede afwerking voor een betaalbare prijs.”

Jeroen Gerats: “Dit is een leuke auto waarbij het rijgedrag, comfort en de afwerking prima in orde zijn. De actieradius is groot en bovendien betaal je maar 14% bijtelling.”

Ingrid van Heyster: “Deze wagen ziet er mede dankzij de mooie bekleding prima uit en is bovendien erg comfortabel. De bediening is heel makkelijk.”

Toyota Auris TS

Specificaties

Merk: Toyota

Model: Auris Touring Sports

Type: 1.8 Hybrid Lease Plus

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1.798 cc

Vermogen: 136 pk

Koppel: 142 Nm

Verbruik: 1 op 24

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 11,2 sec

Topsnelheid: 175 km/u

Uitrusting: leer, 18” lichtmetalen velgen,

chroompakket

Verkoopprijs: € €33.745,- rijklaar

Leaseprijs: € €539,- per maand (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: €18.995,-

Informatie: www.oostendorp-auto.nl

Toyota Landcruiser

Dealer: Oostendorp Auto Venray

Afgevaardigde tijdens testdag: Job Clabbers

Niek Hettinga: “Dit is een robuuste wagen met een off-road uitstraling. Gezien de opties is de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde.”

Han Neutgens: “Deze robuuste en prachtig afgewerkte auto biedt veel comfort en kent ontelbare gebruiksmogelijkheden. Deze wagen voelt zelfs net zo veilig als een kasteel. Kortom, een luxe werkpaard met talloze mogelijkheden.”

Jan-Joris Duister: “Dit is een sterke en stoere bolide. Met name mensen die veel zware lading moeten vervoeren en toch een stoere wagen willen, zouden zeker eens een proefrit moeten maken.”

Carlo Giliam: “Dit is echt een directeurswagen! De uitstraling van deze auto is geweldig.”

Gijs Hermans: “Alles aan deze Landcruiser is ruim en groot. Het viel me ook op dat de afwerking heel goed is. Als je deze wagen optimaal inzet waarvoor deze gemaakt is en je veel power onder de motorkap nodig hebt, hoef je niet verder te zoeken.”

Specificaties

Merk: Toyota

Model: Landcruiser

Type: 3.0 D4-D executive 7-zits

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 2.982 cc

Vermogen: 190 pk

Koppel: 420 Nm

Verbruik: 1 op 12,7

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 10,2 sec

Topsnelheid: 175 km/u

Uitrusting: speciale wielenset, trekhaak, parelmoer

Verkoopprijs: € €103.364,- rijklaar

Leaseprijs: € €1949,- per maand (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: €70.795,-

Informatie: www.oostendorp-auto.nl

Jaguar XF

Dealer: Demandt

Afgevaardigde tijdens testdag: Mark van Ham

Ger Smedts: “Qua prijs, uitstraling, weggedrag en representativiteit is dit een zeer complete auto die uitstekend als zakelijke wagen kan worden ingezet. Bovendien biedt deze Jaguar veel comfort en is de afwerking fraai.”

Roel Faassen: “Deze wagen combineert zakelijke uitstraling en luxe op en top. Dit moet je echt zelf eens proberen.”

John Stroek: “Deze geweldige auto is zeer ruim en comfortabel. Dit is echt een zakelijke wagen waarbij je zeker geen last het van een eventuele overkill van het Jaguar-imago.”

Han Neutgens: “De XF doet zijn werk goed en stil. Alles zit erop en eraan en bovendien kan je ook kiezen uit verschillende rijstanden. De prijs-kwaliteitverhouding is prima: het instapmodel is zeer scherp geprijsd.”

Gijs Hermans: “Voor een auto van dit kaliber vind ik de prijs erg meevallen. Als je een luxe en snelle wagen wil met veel stijl dan moet je deze zeker nemen!”

Specificaties

Merk: Jaguar

Model: XF Sportbrake

Type: 3.0 V6 d/s

Transmissie: 8-traps automaat

Cilinderinhoud: 2.995 cc

Vermogen: 275 pk

Koppel: 600 Nm

Verbruik: 1 op 16,6

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 6,4 sec

Topsnelheid: 250 km/u

Uitrusting: gearselector, aerodynamic pack

Verkoopprijs: € €73.260,-

Leaseprijs: € €1185,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € €54.690,- (incl BTW en BPM)

Informatie: www.demandt.nl

Dealer: AutoArena Venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Albert Rodenburg

Chris Herben: “Dit is een zeer ruime auto met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. De 110 pk dieselmotor is ruim voldoende om goed mee te komen. Qua representativiteit zit het wel goed en bovendien is dit ook een prima gezinsauto.”

Ralf Holzapfel: “Deze mooie ŠKODA is zowel zakelijk als privé een goede en complete optie. De wegligging is stabiel en ook het dashboard is zeer overzichtelijk. Achterin en in de kofferbak is veel ruimte.”

Gijs Roeven: “Ik vind dit een leuke, degelijke wagen die vanwege de gunstige bijtelling geschikt is voor verschillende doelgroepen. Maar ook als gezinsauto doet de Octavia Combi het prima.”

Marc Hurkens: “Deze auto heeft een prima afwerking, biedt veel comfort en is bovendien ook representatief. Dit is een ruime zakenauto waar je veel kilometers mee kan maken.”

Å KODA Octavia Combi

Specificaties

Merk: Å KODA

Model: Octavia Combi

Type: Greenline Businessline

Transmissie: handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.598 cc

Vermogen: 110 pk

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 1 op 31,3

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 10,4 sec

Topsnelheid: 203 km/u

Uitrusting: Greenline Businessline met extra Columbus navigatie 8 inch scherm, Sunset donker glas, Metallic lak

Verkoopprijs: € €31.280,-

Leaseprijs: vanaf €€585,- excl. BTW (geteste uitvoering) (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € €25.650,-

Informatie: Bijtelling 14%. www.autoarena.nl,

www.skoda.nl

Audi A3 Sportback g-tron

Dealer: AutoArena Venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Dennis Aerts

Maarten Kirkels: “De Audi A3 heeft een prima wegligging, een keurige uitstraling en zowel het interieur als exterieur zijn perfect afgewerkt. De prijs-kwaliteitverhouding is goed.”

Rob de Hair: “Deze auto heeft een prachtige kleur en een sportieve uitstraling. De kwaliteit zie je er meteen aan af en is ook duidelijk te ervaren tijdens het rijden. Dat de wagen ‘maar’ 110 pk heeft, merk je nauwelijks.”

Radboud Visser: “Dit is een leuke auto met een mooie afwerking. Als je als zakelijke rijder ook veel belang hecht aan het milieu door ook zuinig op gas te rijden en daarmee aan een gunstige bijtelling, dan is dit een geweldige auto.”

Lotti Beckers: “De Sportback rijdt erg fijn en is bovendien een zeer fraaie wagen om te zien. De vele extra’s maken het een echt topauto.”

Pauline Volkert: “De A3 is een pittige auto met een mooie afwerking die ook nog eens zuinig in verbruik is. Als je kijkt wat je er allemaal voor terug krijgt, is de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde.”

Specificaties

Merk: Audi

Model: A3 Sportback

Type: g-tron 1.4 TFSI

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 1.395 cc

Vermogen: 110 pk

Koppel: 200 Nm

Verbruik: 1 op 20

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 10.8 sec

Topsnelheid: 197 km/u

Uitrusting: Pro Line S met navigatie plus, blanke sier- lijsten, blanke dakreling, Audi parkeerhulp achter

Verkoopprijs: € €40.562,-

Leaseprijs: € €689,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € €28.900,-

Informatie: bijtelling 14 %, actieradius op CNG-gas circa 400 km, actieradius benzine circa 1.000 km. www.autoarena.nl

Dealer: AutoArena Venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Bart Symons

Alwin Sahr: “Dit is een geweldige auto voor de kilometervreters onder ons. De rijeigenschappen zijn goed en de afwerking is perfect.”

Ralf Holzapfel: “De Golf is een zeer mooie afgewerkte auto die sportief, krachtig en geruisloos rijdt. Voor de sportieve rijders is de prijs-kwaliteitverhouding super. Ook de gunstige bijtelling maakt het fiscaal interessant.”

Geert Loonen: “Dit is echt een Volkswagen: goed rijgedrag, veel comfort, sportief, stil en geschikt voor meerdere doelgroepen. Deze auto heeft een goede balans tussen een zakelijke uitstraling zonder patserig over te komen, zonder dat het al snel als een damesauto wordt beschouwd.”

Maurice Jacobs: “Deze Golf rijdt vlot en sportief. Voor de stevige motor betaal je een ietwat stevige prijs, maar voor de sportieve rijder klopt de prijs-kwaliteitverhouding.”

Stan-Mark Berden: “Dit is zeker een representatieve auto met lekker sportief rijgedrag en een geweldige wegligging. Dit is een mooie auto voor iemand die budget heeft om sportiviteit, luxe en snelheid aan te schaffen.”

Volkswagen Golf

Specificaties

Merk: Volkswagen

Model: Golf

Type: 2.0 TDI 184 pk GTD Edition 40

Transmissie: handgeschakeld

Cilinderinhoud: 2.000 cc

Vermogen: 184 pk

Koppel: 380 Nm

Verbruik: 1 op 23,8

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 7,5 sec

Topsnelheid: 230 km/u

Uitrusting: Carbon Steel pareleffect lak, Executive Plus, Park Assist, Xenon plus verlichting, LED mistlampen, LED achterlichten

Verkoopprijs: € €41.712,-

Leaseprijs: € €777,67,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € €18.740,-

Informatie: Kortingen tot€€2.750,- en een Think Blue premie van €1.000,- bij inruil op de Volkswagen Golf. www.autoarena.nl

SEAT LEON ST

Dealer: AutoArena Venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Nick Brouwer

Niek Hettinga: “Dit is een mooie, ingetogen auto met een nette afwerking. De prijs-kwaliteitverhouding is voor de zakelijke markt opvallend goed.”

Berend van Berkel: “De SEAT rijdt lichtvoetig en erg strak. De lijnen zijn erg mooi en het interieur is mooi.”

Jeroen Gerats: “Ik vind dit een zeer comfortabele auto met goed zicht op de weg en zeer goed rijgedrag. De actieradius is zeer groot en in combinatie met de gunstige bijtelling is deze sportieve auto met genoeg pk’s zeker het overwegen waard.”

Stan-Mark Berden: “De SEAT is een ruime auto met een sportief uiterlijk. Zeker gezien de aanschafprijs en de bijtelling is dit een hele interessante auto.”

Jan-Joris Duister: “Deze auto heeft een uitstekende indruk op mij gemaakt. Het is een fijne degelijke auto met veel comfort en een luxe afwerking.”

Specificaties

Merk: SEAT

Model: LEON ST

Type: Style Business

Transmissie: handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.598 cc

Vermogen: 110 pk

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 1 op 31,3

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 10,6 sec

Topsnelheid: 200 km/u

Uitrusting: Style Business met extra metallic lak en 18” lichtmetalen velgen

Verkoopprijs: € €31.645,-

Leaseprijs: vanaf €597,- excl. BTW (geteste uitvoering) (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € €27.600,-

Informatie: Bijtelling 14%. www.autoarena.nl, www.seat.nl

Mercedes Benz C-klasse

Dealer: Smeets Autogroep venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Marscha Oerlemans

Marc Hurkens: “Dit is echt een wagen waarmee je veel zakelijke kilometers kan maken. De uitstraling is zeer professioneel, zeker als je gebruik maakt van een chauffeur. Verder biedt de C-klasse veel luxe en is de afwerking perfect.”

Maurice Jacobs: “Met deze Mercedes krijg je ook echt wat je van dit merk mag verwachten: een degelijke en zeer complete wagen.”

Jeroen Heijligers: “Ik vind dit een zeer representatieve auto met mooie sportieve lijnen, heerlijk rijcomfort en veel luxe in zijn klasse. Je zit met deze Mercedes in een hoger segment, maar daarvoor krijg je wel de nodige extra’s op het gebied van veiligheid en comfort.”

Carlo Giliam: “Deze wagen voelt groot en ruim aan en ook het weggedrag is zeer aangenaam. Je krijgt veel auto voor een eerlijke prijs.”

Niet Hettinga: “Dit is een degelijke C-klasse met een professionele uitstraling. Dit is echt mijn merk!”

Specificaties

Merk: Mercedes Benz

Model: C180

Type: Avantgarde

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 1.595 cc

Vermogen: 156 pk

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 1 op 18,7

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 8,2 sec

Topsnelheid: 225 km/u

Uitrusting: bekleding lederlook Artico zwart, regen- sensor, stoelverwarming voor, Avantgarde interieur en exterieur, Cruisecontrol, LED Intelligent Light System, keyless startfunctie

Verkoopprijs: € €50.065,-

Leaseprijs: vanaf €595,- (full operational, obv. 30.000

p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € €36.995,- incl. BPM en BTW

Informatie: www.smeets-autogroep.nl

Dealer: Smeets Autogroep venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Wim van Wanrooy

Berend van Berkel: “Ondanks de afmetingen heb je tijdens het rijden niet het gevoel dat het een klein model is. Dit is dus wel degelijk een zeer volwassen wagen. Bovendien heeft de GLA200 veel meer dan noodzakelijk is, en daar geniet je echt van!”

Stan-Mark Berden: “Deze auto heeft een geweldig design, biedt veel comfort en heeft een perfecte afwerking. Aan luxe en uitstraling hangt nu eenmaal een prijskaartje, maar daar krijg je een hele mooie auto voor terug.”

Radboud Visser: “Dit is een mooie, pittige wagen die zeer fraai is afgewerkt.”

Ingrid van Heyster: “Deze auto is erg comfortabel en voelt direct vertrouwd aan. De afwerking is mooi en de uitstraling is zeer sportief. Met deze wagen kan je met een veilig gevoel de weg op.”

Jeroen Heijligers: “Qua uitstraling is dit een zeer mooie, representatieve auto. Dit is een ideaal alternatief voor mensen die bijvoorbeeld een A-klasse gewend zijn en iets sportievers willen rijden.”

Mercedes Benz GLA

Specificaties

Merk: Mercedes Benz

Model: GLA200

Type: AMG-Line

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 1.595 cc

Vermogen: 156 pk

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 1 op 16,6

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 8,9 sec

Topsnelheid: 215 km/u

Uitrusting: Achteruitrijcamera, spoorpakket, voorstoe - len elektrisch verstelbaar met Memory, panoramaschuifdak, media-interface, Comand Online, Easypack achterklep, anti- diefstalpakket, Nightpakket, Prestigepakket

Verkoopprijs: € €58.605,-

Leaseprijs: vanaf €585,- (full operational, obv. 30.000

p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € €35.350,-

Informatie: www.smeets-autogroep.nl

Alfa Romeo Giulietta

Dealer: Autobedrijf Lennaerts Venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Ed Beurskens

Alwin Sahr: “Dit is echt een representatieve wagen en het onderscheidend design zal de Alfa-liefhebbers zeker aanspreken. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend: je krijgt veel waar voor je geld.”

Geert Loonen: “Ik vind de Giulietta een mooie, chique mannenauto met veel emotie. Er zit een mooie ‘grom’ bij de lage versnellingen en ook de afwerking mag er wezen.”

Lotti Beckers: “Dit is een mooie, stijlvolle en sportieve wagen die prettig aanvoelt dankzij de goede stoelen. Het rijgedrag is lekker pittig. De prijskwaliteitverhouding vind ik in orde: je betaalt een mooi prijs voor een auto met een goede uitstraling.”

Radboud Visser: “Dit is een mooie wagen waar je een nette prijs voor betaalt. Echt een wagen voor de liefhebber van de emotie die een Alfa oproept.”

Rob de Hair: “Deze auto heeft een fraaie kleur en een zeer sportieve uitstraling. Ik denk dat onder andere jonge mensen die een leuke, sportieve wagen zoeken zeker eens een testrit moeten maken in deze Giulietta.”

Specificaties

Merk: Alfa Romeo

Model: Giulietta

Type: 1.4 TCT Distinctive Lusso

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 1.400 cc

Vermogen: 170 pk

Verbruik: 1 op 16

Uitrusting: Compleet

Verkoopprijs: €27.450,-

Leaseprijs: €677,32 (full operational, obv. 30.000 p/jr, 48 mnd, excl. btw)

Informatie: www.lennaerts.nl

Vanafprijs: €19.950,-

Nissan Qashqai

Dealer: Autobedrijf J.Janssen Venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Mark Post

Gijs Roeven: “Het nieuwe model van de Qashqai rijdt lekker, is sportief en heeft een hoge instap. Het is een zeer leuke en pittige auto die gezien de prijs-kwaliteitverhouding verschillende doelgroepen zal aanspreken.”

Marc Hurkens: “Deze wagen heeft een fraai uiterlijk en zit lekker hoog waardoor je goed zicht op de weg hebt. Het comfort is goed en de afwerking is zeer luxe. Kortom, een vlotte verschijning die een goede indruk op mij heeft gemaakt.”

Carlo Giliam: “Dankzij de hoge zit biedt de Qashqai veel rijcomfort. Ook het voorkomen van deze wagen is zeer fraai, zoals qua interieur als exterieur. De prijs-kwaliteitverhouding is goed.”

John Stroek: “De auto heeft een nette, zakelijke en sportieve uitstraling. Ook het comfort en het rijgedrag is in orde. De bijtelling is bovendien erg gunstig.”

Jeroen Gerats: “Dit is een geweldige wagen die goed rijdt en een zeer goed zicht op de weg biedt. Maak zelf eens een testrit en je bent verkocht!”

Specificaties

Merk: Nissan

Model: Qashqai

Type: 1.5 dCi

Transmissie: Handgeschakeld, 6 versnellingen

Cilinderinhoud: 1.461 cc

Vermogen: 110 pk

Koppel: 260 Nm

Verbruik: 1 op 26,3

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 12,4 sec

Topsnelheid: 180 km/u

Uitrusting: Connect Edition

Verkoopprijs: €29.850,-

Leaseprijs: €597,- (full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw, op basis van geteste wagen)

Vanafprijs: €23.150,-

Informatie: www.autobedrijf-janssen.nl

Dealer: De Maassche BMW

Afgevaardigde tijdens testdag: Dylan van Ekeris

Chris Herben: “Ik vind dit een mooie auto die heerlijk en sportief rijdt en bovendien een goede zitpositie biedt. Ook zit er onder de motorkap een fijne 8-versnellingsbak.Kortom, een sportieve wagen die ook zeker zakelijk ingezet kan worden.”

Alwin Sahr: “De wagen is weliswaar wat aan de prijs, maar BMW is dan ook een auto die je op emotie rijdt. De 2-serie biedt gegarandeerd veel rijplezier.”

Geert Loonen: “Dit is echt een wagen waar mensen naar kijken. Het comfort is top, de wagen rijdt vrijwel geruisloos, het opschakelen gaat snel en het rijgedrag is geweldig. Ideaal voor de young urban professional die een stoere, sportieve en luxe wagen zoekt.”

Maarten Kirkels: “Met deze BMW krijg je een heerlijke auto voor een acceptabel bedrag. De afwerking is perfect en ook het rijgedrag is super.”

Rob de Hair: “De wagen is zeer compleet en heeft een zeer degelijke afwerking. Dit lijkt mij met name een prachtige wagen voor mensen in een wat jongere leeftijdscategorie zonder kinderen.”

BMW 2-serie

Specificaties

Merk: BMW

Model: 2-serie

Type: 220D Coupé

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 2.000 cc

Vermogen: 184 pk

Koppel: 380 Nm

Verbruik: 1 op 20,8

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 7,1 sec

Topsnelheid: 230 km/u

Uitrusting: Lederen bekleding, sportstoelen, navigatie, sportstuur, 18’’ lichtmetalen

velgen, xenon, PDC voor en achter,

metallic Lak

Verkoopprijs: €45.950,-

Leaseprijs: €795,- (full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: €36.950,-

Informatie: Bijtelling 20%. www.demaasscheBMW.nl

BMW 3-serie

Dealer: De Maassche BMW

Afgevaardigde tijdens testdag: Ruud Janssen

Pauline Volkert: “De 3-serie is met recht de zakenauto van het jaar. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer scherp en deze BMW biedt bovendien veel technische snufjes die het comfort voor de zakelijke rijder verhogen.”

Maurice Jacobs: “Dit is een zeer complete wagen met een erg prettige wegligging en goed rijgedrag. Dit is echt een aanrader voor kwaliteitsbewuste autorijders.”

Stan-Mark Berden: “Ik vind dit een mooie en complete auto met een luxe en sportieve uitstraling. Voor de ietwat pittige vraagprijs krijg je veel bolide met veel extra’s.”

Radboud Visser: “Dit is echt een mooie wagen die heerlijk rijdt. Ook het navigatiesysteem is een echte aanrader.”

Ingrid van Heyster: “Deze auto geeft de rijder een veilig gevoel. Verder is de 3-serie zeer degelijk en comfortabel. Dit is een echte zakenwagen.”

Lotti Beckers: “Als je een liefhebber bent van toeters en bellen en veel extra’s, dan is deze degelijke auto zeker een aanrader.”

Specificaties

Merk: BMW

Model: 3-serie

Type: 320 EDE Sedan

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 2.000 cc

Vermogen: 163 pk

Koppel: 380 Nm

Verbruik: 1 op 20,9

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 7,9 sec

Topsnelheid: 225 km/u

Uitrusting: High Executive, navigatie, 18’’ lichtmetalen velgen, metallic Lak, lederen bekleding, Xenon, PDC achter, stoelverwarming

Verkoopprijs: €52.849,-

Leaseprijs: €823,- (full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: €33.500,-

Informatie: Bijtelling 20%. www.demaasscheBMW.nl

Dealer: De Maassche MINI

Afgevaardigde tijdens testdag: Linda Geris

Chris Herben: “Ik vind dit echt een geweldige wagen. Je merkt zelfs niet dat het een 3-cilinder is. Mensen die een echte fun-auto willen die speels en fijn rijdt, moeten echt eens aan een MINI Cooper denken.”

Ger Smedts: “Dit is een leuke wagen die lekker rijdt en bovendien een mooie wegligging heeft. De uitvoering van de geteste MINI was zeer compleet. Ook de prijs is in overeenstemming met deze auto.”

Berend van Berkel: “De MINI rijdt zeer sportief en stuurt erg strak. Gezien de rijprestaties kan ik haast niet geloven dat er een relatief kleine motor in zit.”

Roel Faassen: “Een sportieve, leuke wagen die goed scoort op zowel comfort als afwerking. Deze MINI is tegelijkertijd stoer en lief!”

Gijs Hermans: “Dit is een zeer representatieve auto uit een goed segment met veel extra’s. Het interieur is zeer stijlvol.”

Jan-Joris Duister: “Deze MINI heeft een fijne 3-cilinder motor met voldoende power. Ook de uitvoering mag er wezen. Dit is echt een opvallende wagen waarmee je zeker niet als een grijze muis wordt gezien.”

MINI Cooper

Specificaties

Merk: MINI

Model: Hatchback

Type: Cooper

Transmissie: handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.499 cc

Vermogen: 136 pk

Koppel: 220 Nm

Verbruik: 1 op 21,9

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 7,9 sec

Topsnelheid: 210 km/u

Uitrusting: Navigatie, head-up display, park assist, achteruitrijcamera, verstralers, sportstoelen van leder, Dynamic Damper Control

Verkoopprijs: €31.148,-

Leaseprijs: €410,- (full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: €18.495,-

Informatie: Bijtelling 20%. www.demaasscheMINI.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by