Netwerken bij VVV-Venlo met een gezamenlijk doel

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2015

Voor ons als club in het algemeen en als commercieel team in het bijzonder, is elk voetbalseizoen een grote uitdaging: we moeten nóg creatiever worden voor potentiële en nieuwe sponsors maar ook innovatiever voor ons bestaande netwerk.

Netwerken bij VVV-Venlo met een gezamenlijk doel

Gelukkig hebben wij die stap jaren geleden al weten te maken: we zijn met het VVV-Venlo Netwerk uitgegroeid tot een groot en bekend netwerkplatform in Limburg-Noord en bieden mensen een groot zakelijk platform om elkaar te ontmoeten en ook daadwerkelijk zaken te doen. Het draait al lang niet meer om voetbal alleen. Netwerken met een gezamenlijk doel staat centraal.

Toch is het spelletje nog altijd de gemene deler. Uiteraard blijft en blijkt voetbal het bindmiddel. De leden van het VVV-Venlo Netwerk zijn ook echt nog betrokken bij de club. En dat zijn niet alleen de lokale slager en bakker, maar ook de multinationals die bij ons komen. Ze voelen de emotie die gepaard gaat met een club en een sport als de onze. En dat er dan zelfs wel eens op de sponsortribune gemord wordt is natuurlijk logisch. Niets menselijks is onze sponsors vreemd.

Wij doen er alles aan om die grote netwerkclub te blijven, om dat unieke platform voor alle ondernemers te kunnen blijven bieden. Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met het VVV-Venlo Netwerk? Neem dan contact op met de commerciële afdeling via commercie@vvv-venlo.nl.

Met sportieve groet,

Marco Bogers

Directeur VVV-Venlo

Agenda VVV-Venlo Netwerk

• 1 juni:    Eat & Meet Van der Valk Hotel Venlo

• 3 juni:    Bedrijsbezoek aan NetwerkPartner: Rockwool

• 18 juni:  TOP ontmoeting met als thema: ‘Grensoverschrijdend toerisme’ bij Toverland

• 26 juni:  Business VoetbalToernooi in combinatie met dienstenveiling

VVV-Venlo

delen:
Algemene voorwaarden