Testverslagen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2015

SEAT Leon ST X-Perience

Dealer: AutoArena Venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Menno Koetsruiter

Laura Vierkotten-Bosma: “Ik vind deze SEAT een prachtige en sportieve auto. Hij is groot en mooi afgewerkt en het rijcomfort is hoog. Wat dat betreft denk ik dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit prima is.”

Tim Sampers: “Deze Leon is stabiel en degelijk, maar op een lekker sportieve manier. Het is daarnaast ook een mooi vormgegeven auto. De prijs/kwaliteit is ook in verhouding, zeker als je kijkt naar alle upgrades.”

Chris Herben: “Ik vind de Leon ST X-PERIENCE een erg mooie auto! De automaat schakelt soepel en je merkt ook echt het verschil tussen de eco- en sportstand. De afwerking van de SEAT is top. Een zeer representatieve zakenauto!”

Peter van Hussen: “De SEAT is een comfortabele, overzichtelijke en nette zakenauto. Daarnaast is de auto keurig afgewerkt. De auto biedt naar mijn mening ook meer dan de prijs doet vermoeden.”

Marie-José Korsten: “Ik vind de Leon een hele nette auto! Hij is mooi van binnen en bijzonder comfortabel. Daarnaast zitten er veel opties op! Het is al met al een mooie, volwaardige auto.”

Specificaties

Merk: SEAT

Model: Leon ST

Type: X-PERIENCE 2.0 TDi

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 2.0 liter

Vermogen: 184 pk

Koppel: 380 Nm

Verbruik: 1 op 20,4

Acceleratie (0 tot 100): 7,1 sec

Topsnelheid: 224 km/h

Uitrusting: Upgrade Executive, 18 inch X-PERIENCE velgen.

Verkoopprijs: € 43.353,-

Leaseprijs: vanaf € 698,-

Vanaf prijs: € 21.100,-

Informatie: www.autoarena.nl

‘Deze Leon is stabiel en degelijk, maar op een lekker sportieve manier.’

Volkswagen Passat

Dealer: AutoArena Venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Roland Willemsen

Alwin Sahr: “Je merkt aan alles dat je met deze Passat in een hogere categorie rijdt. Het is een erg mooie en strakke auto, zeker met die grote velgen. De prijs/kwaliteit verhouding is wat mij betreft dik in orde.”

Job Euwes: “Ik ben onder de indruk van de Passat. Het is een zeer comfortabele auto. De automaat schakelt lekker vlot door, waardoor je ook de mogelijkheid hebt om sportief te rijden. Deze Volkswagen is degelijk en kwalitatief hoogwaardig.”

Ralf Holzapfel: “De Volkswagen Passat is van buiten een mooi gestylde auto en van binnen keurig afgewerkt. Ik ben onder de indruk van de motor, die biedt meer dan voldoende vermogen. Bij Volkswagen krijg je altijd waar voor je geld, dat bewijst deze Passat ook weer.”

Bart Salemans: “Ik vind de Passat een hele mooie wagen. Hij is lekker ruim en ontzettend representatief. Echt een auto waarmee je prima bij klanten aan kunt komen.”

Francis Seetsen-Braem: “De Passat is van binnen groter dan je zou verwachten. Het interieur oogt rustig, dat vind ik wel prettig. Hij rijdt ook nog eens heerlijk. Mede door het Executive pakket is deze auto elke euro waard.”

Specificaties

Merk: Volkswagen

Model: Passat

Type: 1.6 TDi Variant Highline

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1.6 liter

Vermogen: 120 pk

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 1 op 22,7

Acceleratie (0 tot 100): 10,8 sec

Topsnelheid: 206 km/h

Uitrusting: Executive pakket,

panoramadak, 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, donker getint glas achter.

Verkoopprijs: € 47.500,-

Leaseprijs: vanaf € 519,-

Vanaf prijs: € 30.790,-

Informatie: www.autoarena.nl

‘Ik ben onder de indruk

van de Passat. Het is een zeer comfortabele auto.’

Audi A3

Sportback e-tron

Dealer: AutoArena Venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Roland Brouns

Jordi Toonen: “Ik ben erg onder de indruk van deze Audi. De auto is ontzettend comfortabel en representatief. De motor maakt nauwelijks geluid, dat is even wennen, maar ik voel me toch prettig achter het stuur.”

Mindy van Rijt: “Ik vind de A3 een mooie auto. De wegligging is strak en de A3 reageert verder goed op de besturing. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding goed, zeker als je ziet wat er allemaal voor opties op zitten.”

Rob Mans: “De Audi A3 Sportback is kwalitatief een hele goede auto! De aanschafprijs is behoorlijk, maar vanwege de opties én de gunstige bijtelling, zeker niet verkeerd. Dus zakelijk is dit een zeer aantrekkelijke auto!”

Maurice Holla: “De A3 rijdt heerlijk en heeft een heel mooi afgewerkt interieur. Deze Audi heeft een stevige aanschafprijs, maar met een bijtelling van slechts 7% is hij natuurlijk erg interessant voor de zakelijke rijder.”

Specificaties

Merk: Audi

Model: A3 Sportback e-tron

Type: Ambition

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1.4 liter

Vermogen: 204 pk (gecombineerd)

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 1 op 58,8 (gecombineerd)

Acceleratie (0 tot 100): 7,6 sec

Topsnelheid: 222 km/h

Uitrusting (speciale opties): Pro Line Plus pakket, metallic lak, aluminiumoptiek in interieur, panoramadak, Audi Parking Plus systeem.

Verkoopprijs: € 50.144,-

Leaseprijs: vanaf € 629,-

Vanaf prijs: € 39.700,-

Informatie: www.autoarena.nl

'Bijtelling van 7% is natuurlijk erg interessant voor de zakelijke rijder.'

BMW 2 Active Tourer

Dealer: De Maassche BMW

Afgevaardigde tijdens testdag: Ruud Janssen

Alwin Sahr: “Een topauto! Deze 2-serie rijdt als de BMW onder MPV’s. BMW is een premium merk, dus de hoge prijs is te verantwoorden. Maar je krijgt ook een hoop auto voor dat geld.”

Bart Salemans: “De Active Tourer van BMW is een topwagen. De instap is wat hoger en daardoor wat makkelijker. De auto is erg luxe en over het design is goed nagedacht. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is erg aantrekkelijk!”

Ralf Holzapfel: “Deze BMW is verbazingwekkend ruim. Het is ook een complete wagen met een prettige hoge zit. De auto rijdt verder zoals je dat van BMW mag

verwachten. De prijs/kwaliteit verhouding

is uiteraard goed.”

Rudolf Rigtering: “De 2-serie oogt van buiten wat bescheiden, maar is van binnen erg ruim. Het is een mooie en complete auto, die met gemak mee kan met de andere wagens die vandaag meededen.”

Marco Hendriks: “Ik vind de Active Tourer een stijlvolle, prettige auto. Hij rijdt heerlijk. Over de prijs/kwaliteit verhouding heb ik niks aan te merken, die is meer dan prima!”

Specificaties

Merk: BMW

Model: 2 Active Tourer

Type: 1.8d

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1.8 liter

Vermogen: 150 pk

Koppel: 330 Nm

Verbruik: 1 op 23

Acceleratie (0 tot 100): 8,9 sec

Topsnelheid: 210 km/h

Uitrusting: Model Essential,

Executive pakket, metallic lak,

grotere tank, aluminium

dakdragers.

Verkoopprijs: € 40.511,-

Leaseprijs: vanaf € 785,-

Vanaf prijs: € 29.484,-

Informatie:

www.demaasscheBMW.nl

‘Een topauto! Deze

2-serie rijdt als de

BMW onder MPV’s.’

MINI Cooper 5-deurs

Dealer: De Maassche MINI

Afgevaardigde tijdens testdag: Linda Geris

Alwin Sahr: “De MINI is een superleuke auto, een echte stuurmanswagen. Het kinderprobleem van de oude 3-deurs is nu opgelost.”

Laura Vierkotten-Bosma: “Ik vind de MINI een leuke, compacte auto met een hele sportieve uitstraling. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima. Er zit standaard al veel op, daarna maak je het zo duur als je zelf wilt.”

Marie-José Korsten: “De MINI rijdt verrassend pittig. Ik ben erg te spreken over het aanwezige comfort. Daarnaast is de uitstraling van de MINI natuurlijk geweldig. Als je dan kijkt wat je allemaal krijgt voor het geld, is daar niets mis mee.”

Mindy van Rijt: “Deze Cooper is een leuke, compacte auto met een goede uitstraling. De wegligging is strak, net een kart en hij rijdt lekker. Al met al een mooie wagen voor een goede prijs.”

Peter van Hussen: “Ik vind de MINI Cooper een leuke auto om te zien. Hij is netjes afgewerkt en is prettig om in te rijden. De prijs en kwaliteit zijn goed in balans.”

Specificaties

Merk: MINI

Model: Hatchback 5 deurs

Type: Cooper

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.5 liter

Vermogen: 136 pk

Koppel: 220 Nm

Verbruik: 1 op 20,8

Acceleratie (0 tot 100): 8,2 sec

Topsnelheid: 207 km/h

Uitrusting (speciale opties): Navigatie, Bluetooth, 17 inch lichtmetalen velgen, PDC achter, LED kop-lampen.

Verkoopprijs: € 28.185,-

Leaseprijs: vanaf € 379,-

Vanaf prijs: € 19.990,-

Informatie:

www.demaasscheMINI.nl

‘De MINI is een superleuke auto, een echte stuurmanswagen.’

Renault Captur

Dealer: Autobedrijf J.Janssen

Afgevaardigde tijdens testdag: Peter Hommes

Jordi Toonen: “De Captur heeft een meer dan prima indruk op mij gemaakt. De auto is comfortabel en rijdt lekker. Ik vind hem daarnaast ook representatief. Wat mij betreft is de verhouding tussen prijs en kwaliteit prima!”

Mindy van Rijt: “Ik vind de Renault Captur een leuke en degelijke auto zonder veel poespas. Hij rijdt ontzettend lekker! Als je alles bij elkaar optelt, is de prijs/kwaliteit verhouding goed.”

Job Euwes: “De kleurstelling en het uiterlijk van de Captur zijn speels, dat spreekt misschien niet iedereen op de zakelijke markt aan. Verder is het een leuke auto die lekker rijdt.”

Francis Seetsen-Braem: “Ik vind de Renault een leuke wagen. Hij rijdt lekker en de stoelen zitten heerlijk. Ik ben ook zeer te spreken over de verhouding tussen prijs en kwaliteit, die is dik in orde!”

Rob Mans: “Ik vind deze wagen een goede, degelijke, moderne en hip uitziende auto. Echt een eigen gezicht. Als je naar het totaalplaatje plus standaard opties kijkt, krijg je echt veel wagen voor je geld.”

Specificaties

Merk: Renault

Model: Captur

Type: TCe 120 EDC Serie Limitee Helly Hansen

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1.2 liter

Vermogen: 120 pk

Koppel: 190 Nm

Verbruik: 1 op 18,5

Acceleratie (0 tot 100): 10,9 sec

Topsnelheid: 192 km/h

Uitrusting: Dorpelbescherming kofferbak, sidesteps Captur,

Xenon verlichting.

Verkoopprijs: € 26.300,-

Leaseprijs: vanaf € 525,-

Vanaf prijs: € 17.190,-

Informatie:

www.autobedrijf-janssen.nl

'De Captur heeft een

meer dan prima indruk op mij gemaakt.'

Nissan X-Trail

Dealer: Autobedrijf J.Janssen

Afgevaardigde tijdens testdag: Arjen van Splunder

Ralf Holzapfel: “De Nissan X-Trail is een grote en robuuste auto. Het rijgedrag is verbazingwekkend goed en, wat mij betreft, een vooruitgang op de Qashqai. Je krijgt bij deze wagen echt waar voor je geld.”

Rudolf Rigtering: “De X-Trail is een mooie en ruime auto die erg lekker rijdt. Ik moet zeggen dat de hoge zit me ook goed bevalt. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is dik in orde.”

Marco Hendriks: “Je zou verwachten dat een auto van dit formaat een zwaardere motor nodig heeft, maar de Nissan redt zich prima met een 1.6. De X-Trail rijdt verder lekker en de prijs komt overeen met de geboden kwaliteit.”

Carlo Giliam: “Ik heb een goede indruk gekregen van de Nissan X-Trail. De auto heeft een zeer fijn weggedrag. Daarnaast oogt het interieur prettig en subtiel. Als je dan kijkt dat het een Business Edition betreft, is de prijs goed in verhouding tot de kwaliteit.”

Marian Sanchez: “De Nissan X-Trail is een grote en ruime wagen. Daarnaast is het prettig dat je wat hoger zit dan normaal.”

Specificaties

Merk: Nissan

Model: X-Trail

Type: dCi 130 Business Edition

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.6 liter

Vermogen: 131 pk

Koppel: 320 Nm

Verbruik: 1 op 20,4

Acceleratie (0 tot 100): 11,4 sec

Topsnelheid: 180 km/h

Verkoopprijs: € 38.850,-

Leaseprijs: vanaf € 839,-

Vanaf prijs: € 37.600,-

Informatie:

www.autobedrijf-janssen.nl

'De X-Trail is een mooie

en ruime auto die erg

lekker rijdt.'

Jaguar XF Sportbrake

Dealer: Jaguar Demandt

Afgevaardigde tijdens testdag: Mark van Ham

Alwin Sahr: “Deze Jaguar is een indrukwekkende auto in de categorie Supersport Saloon. Het interieur is mooi afgewerkt met carbon en leer, een topinrichting. Dit is een rijmachine pur sang die bij iedereen een grote glimlach op het gezicht tovert.”

Tim Sampers: “Wow, wat een luxe. Dit is een wagen uit het exclusieve segment; keurig en sportief tegelijk. De Jaguar heeft een hoge aanschafprijs, maar kijk eens wat je ervoor terug krijgt.”

Rudolf Rigtering: “De Jaguar XF Sportbrake is een geweldige auto, een wolf in schaapskleren. De auto is zo snel dat je vergeet dat het een personenauto is en hij is zo comfortabel dat je vergeet dat het bijna een sportauto is.”

Carlo Giliam: “Deze Jaguar is zeer sportief en keurig afgewerkt. Wat dat betreft is deze wagen 100% een verlengstuk van mijn persoonlijkheid. Het is geen goedkope bolide, maar hij is elke cent waard. Als ik het geld had, kocht ik er een.”

Marian Sanchez: “Wat een mooie auto en wat een luxe! De verhouding tussen prijs en kwaliteit is perfect: what you see and feel is what you get! Hou je van mooie, luxe auto’s en heb je een toereikend budget? Kijk dan eens naar deze Jaguar!”

Specificaties

Merk: Jaguar

Model: XF Sportbrake

Type: XFR-S 5.0 V8 Supercharged

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 5.0 liter

Vermogen: 550 pk

Koppel: 680 Nm

Verbruik: 1 op 8,1

Acceleratie (0 tot 100): 4,6 sec

Topsnelheid: 300 km/h

Uitrusting: Performance remmen, begrensd op 300 km/h.

Verkoopprijs: € 175.600,-

Leaseprijs: vanaf € 995,-

Vanaf prijs: € 52.600,-

Informatie: www.demandt.nl

‘Wow, wat een luxe. Dit

is een wagen uit het exclusieve segment.'

Citroën C4 Cactus

Dealer: Automobielbedrijf Van de Weem

Afgevaardigde tijdens testdag: Bjorn Stiphout

Laura Vierkotten-Bosma: “Ik was aanvankelijk sceptisch over deze auto, mede door de buitenkant. Maar na een ritje in de Cactus ben ik zeer positief verrast. Het is een ruime wagen met een strak interieur en veel technische snufjes.”

Tim Sampers: “De Citroën Cactus is een degelijk en stabiele wagen. Het is een unieke en speelse auto met een hele goede prijs/kwaliteitverhouding. De 14% bijtelling draagt daar zeker aan bij.”

Marie-José Korsten: “Na een rit in de Cactus heb ik mijn mening moeten bijstellen! Het is een leuke en complete auto. Daarnaast is het comfortgehalte hoog, mede door de hogere instap. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed, dat had ik niet verwacht.”

Maurice Holla: “De Cactus heeft een bijzondere uitstraling. Het dashboard ziet er bijvoorbeeld fantastisch uit! Het rijcomfort is van een zeer hoog niveau, mede door de fijne stoelen. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is perfect!”

Specificaties

Merk: Citroën

Model: C4 Cactus

Type: BlueHDi 100 S&S Business

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.6 liter

Vermogen: 100 pk

Koppel: 254 Nm

Verbruik: 1 op 32,3

Acceleratie (0 tot 100): 10,7 sec

Topsnelheid: 184 km/h

Uitrusting: Touchscreen navigatie, Achteruitrijcamera, Parkeerassistent, Panoramisch glazen dak, Parkeersensoren v+a, Automatische airco, Cruise control

Verkoopprijs: € 20.690,-

Leaseprijs: vanaf € 479,-

14% bijtelling

Vanaf prijs: € 16.490,-

Informatie: www.vdweem.nl

‘Het is een ruime wagen met een strak interieur en veel technische snufjes.’

Fiat 500X

Dealer: Autobedrijf GHV

Afgevaardigde tijdens testdag: Sander Jansen

Tim Sampers: “Ik vind deze grotere Fiat een leuke auto, prima voor een jong gezin of een wat specifieker publiek. De afwerking is keurig en ook de verhouding tussen prijs en kwaliteit is goed.”

Marie-José Korsten: “Ik vind de Fiat verbazingwekkend groot, het is een hele andere beleving dan de kleine 500. De hogere instap is erg prettig. Al met al een vind ik het een leuke en complete wagen.”

Chris Herben: “De Fiat 500X heeft me aangenaam verrast. De hoge zit is prettig en de auto is ruim en behoorlijk pittig. De afwerking is goed en mooi. Je onderscheidt je met deze Italiaan wel op de weg.”

Rudolf Rigtering: “Ik vind de Fiat een verrassend sportieve auto. Hij trekt lekker op in de stad en ook op de snelweg komt hij vlot van zijn plaats. Ben je op zoek naar een hippe auto met een eigen gezicht, dan is deze 500X zeker een aanrader.”

Carlo Giliam: “De Fiat heeft veel opties en gadgets voor een auto van zijn formaat. En ik moet zeggen dat het in de sportstand nog een redelijke mannenauto is.”

Specificaties

Merk: Fiat

Model: 500X

Type: 1.4 MultiAir Turbo Lounge

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.4 liter

Vermogen: 140 pk

Koppel: 230 Nm

Verbruik: 1 op 16,6

Acceleratie (0 tot 100): 9,8 sec

Topsnelheid: 190 km/h

Uitrusting: Pack Dynamic Safety, U-connect navigatie, Bi-xenon verlichting, achteruitrijcamera,

Easy Entry & GO.

Verkoopprijs: € 30.187,-

Leaseprijs: vanaf € 481,-

Vanaf prijs: € 19.995,-

Informatie:

www.autobedrijfghv.nl

'De Fiat heeft veel opties

en gadgets voor een auto van zijn formaat.'

Alfa Romeo Giulietta

Dealer: Autobedrijf Lennaerts

Afgevaardigde tijdens testdag: Luuk Wilms

Bart Salemans: “Voor het middensegment is de Alfa een geweldige auto met veel emotie en een mooie afwerking. Daarnaast heeft deze Alfa een lekker pittige motor. Echt een wagen voor de liefhebber.”

Chris Herben: “Ik vind de Giulietta een mooie en representatieve auto. De wagen is keurig afgewerkt en rijdt heerlijk. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. De Alfa is standaard voorzien van voldoende luxe en heeft een sportief karakter.”

Francis Seetsen-Braem: “De Alfa Romeo Giulietta is een lekker pittig ding! Mooi detail in het interieur zijn de stiksel in de kleur van de lak. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is wat mij betreft dik in orde.”

Jordi Toonen: “Qua uiterlijk is de Alfa Romeo helemaal mijn auto! Lekker sportief en mooie vormen. Voor minder dan 30.000 euro heb je meer dan een prima wagen!”

Peter van Hussen: “Ik vind de Giulietta tot de verbeelding spreken, vooral door zijn stoere uitstraling. Daarnaast zitten er behoorlijk wat opties in de Alfa. Al met al een mooie auto voor een mooie prijs.”

Specificaties

Merk: Alfa Romeo

Model: Giulietta

Type: 1.4 Turbo TCT Sprint

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1.4 liter

Vermogen: 170 pk

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 1 op 20

Acceleratie (0 tot 100): 7,7 sec

Topsnelheid: 218 km/h

Uitrusting (speciale opties): 6,5 inch U-connect navigatiesysteem, parkeersensoren, verwarmbare buitenspiegels, cruise control.

Verkoopprijs: € 28.450,-

Leaseprijs: vanaf € 499,59 pm

excl. btw op basis van 30.000 km

48 maanden.

Vanaf prijs: € 22.950,-

Informatie: www.lennaerts.nl

'Ik vind de Giulietta tot de verbeelding spreken, vooral door zijn stoere uitstraling.'

Peugeot 308 SW

Dealer: Auto Nabuurs

Afgevaardigde tijdens testdag: Miranda Nabuurs

Laura Vierkotten-Bosma: “De Peugeot is een comfortabele wagen. Hij laat een goede eerste indruk achter en die is sportief, ruim en comfortabel. Al met al krijg je veel auto voor je geld!”

Bart Salemans: “De Peugeot 308 SW is een ruime en fijne wagen. Hij heeft ook genoeg pk’s voor zijn formaat. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is zeer goed! En daarnaast hij deze auto nog een interessante 14% bijtelling.”

Mindy van Rijt: “De 308 SW is een mooie, grote auto. Er is erg veel been- en laadruimte aan boord. Ik had niet verwacht dat deze Peugeot zo lekker zou rijden. Je hebt een grote wagen voor een mooie prijs met een gunstige bijtelling.”

Rob Mans: “De Peugeot heeft een goede indruk op me achter gelaten. Hij voelt veilig en solide aan. In het zakelijke segment kan dit, mede door de 14% bijtelling, wel eens een topper worden.”

Peter van Hussen: “De 308 is een degelijke auto. Hij rijdt en stuurt fijn en is overzichtelijk en ruim. Er zitten behoorlijk wat extra’s aan boord, dat maakt de auto zakelijk wel interessant.”

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: 308 SW 1.6 Blue HDi

Type: Bluelease Executive Pack

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.6 liter

Vermogen: 120 pk

Koppel: 300 Nm

Verbruik: 1 op 31

Acceleratie (0 tot 100): 10,1 sec

Topsnelheid: 194 km/h

Uitrusting: Climate control,

navigatie met bluetooth,

parkeerhulp voor en achter

met camera.

Verkoopprijs: € 28.990,-

Leaseprijs: vanaf € 597,70

Vanaf prijs: € 26.990,-

Informatie: www.autonabuurs.nl

'Ik had niet verwacht

dat deze Peugeot zo

lekker zou rijden.'

Mitsubishi Outlander PHEV

Dealer: Auto Creemers

Afgevaardigde tijdens testdag: Ricardo Vergoossen

Ralf Holzapfel: “Ik vind de Outlander een mooie, grote wagen. Ook qua ruimte binnenin is het enorm! Over de verhouding tussen prijs en kwaliteit hoeven we het door 7% bijtelling natuurlijk niet eens te hebben.”

Francis Seetsen-Braem: “De Mitsubishi heeft een zeer goede indruk op me achter gelaten. De auto is heel erg comfortabel en hij rijdt heerlijk! Door de hybride motor heb je nauwelijks in de gaten dat je rijdt. De prijs/kwaliteit verhouding is ook nog eens gunstig door de lage bijtelling.”

Jordi Toonen: “Het is een oerdegelijke auto die ook zakelijk prima kan worden ingezet. Hij oogt keurig en representatief. Ik ben vooral erg te spreken over het comfort. Mede door de lage bijtelling is deze Outlander een aanrader.”

Job Euwes: “De Mitsubishi Outlander is een ruime en heel comfortabele wagen. Het rijden op de elektromotor is een genot, bijna rustgevend. Je hebt veel auto voor een zeer goede prijs.”

Specificaties

Merk: Mitsubishi

Model: Outlander PHEV

Type: Business X-Line

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 2.0 liter

Vermogen: 240 pk (gecombineerd)

Koppel: 522 Nm (gecombineerd)

Verbruik: 1 op 52 (gecombineerd)

Acceleratie (0 tot 100): 11 seconden

Topsnelheid: 170 km/h

Verkoopprijs: € 40.730,-

Leaseprijs: vanaf € 649,-

Vanaf prijs: € 39.990,-

Informatie: www.autocreemers.nl

'Door de hybride motor

heb je nauwelijks in de

gaten dat je rijdt.'

delen:
Algemene voorwaarden