Ondernemers Vakdagen kent vliegende start

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2015

Op 6, 7 en 8 oktober staat Evenementenhal Venray in het teken van de lustrum-editie van Ondernemers Vakdagen. Met een stevig vernieuwd concept lijkt de organisatie de spijker op z’n kop te hebben geslagen; de aanmeldingen komen in rap tempo binnen. Onderstaand vertellen vier ondernemers wie ze zijn en waarom ze op de beurs staan.

Robert

Philips

Altijd weten waar je staat. Steeds de juiste informatie bij de hand hebben. Zelf aan de knoppen draaien. CONTOUR maakt dat voor iedere ondernemer mogelijk. Als klant van CONTOUR heeft u altijd inzicht in uw meest actuele bedrijfsgegevens. Ons deskundig advies helpt u vervolgens om deze kennis te gebruiken voor een nog beter resultaat. Niveau bereik je immers samen! Dat niveau bereiken we ook samen met Ondernemers Vakdagen. Al vijf jaar lang een topevenement voor ondernemers.

René Luijten

Ook BS Morgen viert haar eerste lustrum als partner en deelnemer aan ‘OVD15’. Ondernemers Vakdagen is dan ook één keer per jaar hét podium om je als ondernemer en bedrijf te profileren. Herkenning en erkenning zijn voor BS Morgen, maar ook persoonlijk voor mij als ondernemer, een begrip geworden. De kracht zit dan ook in de herhaling, zie het als groei, elk jaar weer een beetje! De beurs heeft hierin een duidelijke visie voor nu en in de toekomst en ondersteunt ondernemers, onder andere door goed te luisteren naar exposanten en bezoekers. Resulterend in een nieuw beursconcept van deze tijd met volop kansen voor groei! Trots om hiervan deel te mogen uitmaken.

Koos Mulder

Net als afgelopen jaar is het onafhankelijke telecombedrijf Work-EAZY uit Panningen ook dit jaar aanwezig op Ondernemers Vakdagen. Mede doordat Work-EAZY veel regionale bedrijven volledig ontzorgt op het gebied van telecom, is het een bedrijf met een sterke lokale binding. De beurs leent zich er zeer goed voor om de lokale binding te versterken en het netwerk uit te bouwen. De nieuwe open opzet van het evenement, waarbij er veel meer aandacht is voor beleving en interactie zal daar zeker aan gaan bijdragen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om samen met ons over slimme, probleemloze en verrassend efficiënte telecomoplossingen voor vast en mobiel van gedachten te wisselen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Hay Wilders

‘t Raodhoes Blerick staat op Ondernemers Vakdagen omdat wij willen benadrukken hoe multifunctioneel wij zijn. Niet alleen als MFC met betrekking tot techniek en facilitaire uitdagingen, maar ook wat betreft de culinaire wensen van onze gasten. Onze uitdaging “als het bij ons niet kan dan kan het nergens” past perfect bij deze onderscheidende beurs! n

Ondernemers Vakdagen kent vliegende start

beurs

Uw zakenmagazine Noord Limburg Business staat dit jaar ook weer op

Ondernemers Vakdagen.

Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden van Ondernemers Vakdagen?

Kijk dan eens op

www.evenementenhal.nl/ondernemersvakdagen.

delen:
Algemene voorwaarden