Laat je opsluiten bij Boscafé het Maasdal

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2015

Laat je opsluiten bij Boscafé het Maasdal

Stel je voor, jouw eigen dochter van 9, of je nichtje van 13 jaar is ineens verdwenen. Vol onschuld in het leven, meegenomen door mensenhandelaren en opgesloten in kleine hokjes, gedwongen zichzelf te prostitueren. Stel je eens voor dat de rollen omgedraaid zijn en de mensenhandelaren opgesloten zitten. Boscafé het Maasdal in Horst biedt jou die mogelijkheid in samenwerking met de stichting Free a Girl.

Van 2 t/m 6 juni worden er in 26 restaurants door heel Nederland hokjes van 2 bij 1 meter geplaatst, waarin 250 deelnemers zich 12 uur lang laten opsluiten. Deze hokjes staan symbool voor de ruimte waar meisjes in de Indiase bordelen worden vastgehouden. Durf jij de uitdaging aan? Meld je aan via info@boscafehetmaasdal.nl, laat je 12 uur lang opsluiten en verzamel minimaal €2500,- via je eigen sponsorpagina. Ook als niet-deelnemer kun je een steentje bijdragen. Steun Boscafé het Maasdal via de website www.lockmeup.nl of laat een bijdrage achter in het restaurant in de daarvoor bestemde bus. Het totaalbedrag wordt volledig gedoneerd aan de stichting Free a Girl. De organisatie van deze campagne is in handen van Jelle Janssen, werkzaam bij het Boscafé.

Jouw bedrijf inzetten voor Lock me Up – Free a Girl?

Als bedrijf kun je je steentje bijdragen aan dit maatschappelijke initiatief. Het is mogelijk om een product of dienst beschikbaar te stellen voor de Lock me Up Veiling. Iedereen kan op deze items bieden, waardoor er ook op deze manier geld binnen gehaald kan worden. Dus heb jij een cadeaubon, een leervolle sessie of een ander waardevol item te veilen? Laat dit aan Boscafé-eigenaren Wouter Hoeijmakers en Sven Nyqvist weten, dan zorgen zij er samen voor dat het item op de veiling komt.

www.lockmeup.nl

www.boscafehetmaasdal.nl - 077-3970334

Ron Coenen, Manager Bedrijven TRIAS BV, ron@trias-subsidie.nl, 077-3560100

Meer geld voor innovatie

binnen het MKB in 2015

Het kabinet en de provincies stellen dit jaar ruim € 50 miljoen beschikbaar voor de MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) om innovatie bij het midden- en kleinbedrijf te stimuleren. Door deze aanpak wordt beter aangesloten op regionale innovatiethema`s en krijgt het bedrijfsleven eenvoudiger en betere toegang tot de beschikbare middelen.

U kunt een bijdrage krijgen vanuit de volgende instrumenten: kennisvouchers, adviesprojecten, haalbaarheidsprojecten, R&D-samenwerkingsprojecten. De subsidie kan oplopen van € 3.750 tot zelfs € 200.000 bij een R&D samenwerkingsproject.

De regeling gaat op 19 mei open en sluit op 1 september voor MIT regioloketten en op 15 september voor het landelijk eLoket bij

RVO.nl. R&D-samenwerkingsprojecten worden volgens het tenderprincipe, vanaf 1 respectievelijk 15 september afgehandeld, alle

overige instrumenten binnen de MIT op volgorde van binnenkomst

(first come, first served) vanaf 19 mei.

De regio wordt bepaald door de plek waar uw bedrijf is gevestigd. Als u niet terecht kan bij uw regio, dan kunt u alsnog aanmelden bij de landelijke MIT vangnet.

Bent u MKB’er en bevindt u zich in een van bovengenoemde sectoren? Benut dan de kansen die deze regeling voor u biedt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zullen samen met u zorgen dat 2015 een succesvol jaar wordt voor uw bedrijf!

Volg ons op website

(www.trias-subsidie.nl) en LinkedIn

(www.linkedin.com/company/trias-bv) voor het laatste nieuws.

delen:
Algemene voorwaarden