Algemene impressie

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2015

Toeren door de regio

Het is voorjaar, dat betekent dat de zakenautotestdag weer op de agenda staat. Op een van eerste, echt lekkere lentedagen van dit voorjaar verzamelden we met z’n allen bij Parkhotel Horst, het start- en eindpunt van onze jaarlijkse toertocht.

Op de testdag konden de testrijders zich wederom vergapen aan het grote aanbod aan zakenauto's dat door de dealers ter beschikking was gesteld. De verschillende merken, types en uitvoeringen waren voldoende om een goede indruk te krijgen van het hedendaagse autoaanbod. Op de zakenautotestdag was er voor alle smaken en voor iedere functie wel een auto aanwezig.

We begonnen de dag bij Parkhotel Horst in Horst. Daar werden de dealers en testrijders gastvrij ontvangen met een kopje koffie en een heerlijk lunchbuffet. Uitgever Michael van Munster heette iedereen welkom en na een korte briefing en een groepsfoto was het tijd om de auto’s op te zoeken.

De eerste rit ging richting 112Academy in Sevenum, waar het gastvrije personeel voor een lekker drankje en overheerlijk hapjes zorgde. Dit was voor de testrijders ook de eerste gelegenheid om de testformulieren in te vullen. Tussendoor kregen we ook nog de mogelijkheid om de gloednieuwe 3D-bioscoop te bewonderen.

De tweede locatie was Niëns Horeca in Maasbree. Voor de echte liefhebbers was de weg naar Maasbree dé perfecte route om de auto's eens goed te testen. Heelhuids aangekomen in Maasbree werden we ook bij Niëns Horeca weer voorzien van een drankje en heerlijke hapjes.

Het kostte wat moeite om iedereen uit het lentezonnetje te trekken, maar toen dat was gelukt, vervolgden we onze route naar de Kasteeltuinen in Arcen. De dienstdoende chef verwende ons met heerlijk verse asperges!

Bij terugkomst in Horst was er nog voldoende tijd voor de testrijders om de auto's uit te proberen waar ze gedurende de dag niet in hebben kunnen rijden. Hier werd door de deelnemers dan ook gretig gebruik van gemaakt. De geslaagde dag werd uiteindelijk afgesloten met een heerlijk driegangendiner. n

Dealers:

- De Maassche BMW en MINI

- AutoArena Venlo

- Autobedrijf J.Janssen

- Auto Creemers

- Autobedrijf Lennaerts

- Jaguar Demandt

- Autobedrijf GHV

- Automobielbedrijf Van de Weem

- Auto Nabuurs

Deelnemers:

- Peter van Hussen, Advies Visie

- Carlo Giliam, Alpha Labs

- Rudolf Rigtering, Appcomm

- Maurice Holla, Baanconcept Noord- en Midden-Limburg

- Francis Seetsen-Braem, Counseling & Coaching Noord-Limburg

- Marie-José Korsten, Feel Good Expert

- Chris Herben, Ivengi.com

- Laura Vierkotten-Bosma, Kasteeltuinen Arcen

- Ralf Holzapfel, Lagotronics Projects

- Tim Sampers, Personato

- Marian Sanchez, AMC Price Cleaning

- Marco Hendriks, PRO-Connect

- Bart Salemans, Salemans Omgevingsontwikkeling

- Mindy van Rijt, Skindustries

- Alwin Sahr, Sportmobiel

- Job Euwes, TopProfile Executive Search

- Jordi Toonen, Wiertz Personeelsdiensten

- Rob Mans, Zuidlease

delen:
Algemene voorwaarden