Culinair genieten en netwerken tijdens Lekker Venlo

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2017

Culinair genieten en netwerken tijdens Lekker Venlo


In het weekend van 15 t/m 18 juni vindt de achtste editie plaats van culinair festival Lekker Venlo. Tijdens het evenement in het sfeervolle Julianapark in Venlo kunnen bezoekers gerechtjes proeven van de betere keukens in de regio.

Op vrijdagavond is er weer de businessavond met 1750 gasten uit het bedrijfsleven, onderwijs en politiek. Bezoekers kunnen deze avond genieten van een gerechtje van alle 12 aanwezige toprestaurants uit de regio. Samen met entertainment en lekkere wijnen een ideale avond om in een ontspannen sfeer te netwerken. Dat dit een succesformule is, blijkt wel uit het feit dat de businessavond elk jaar uitverkocht is vanwege de grote animo uit Noord-Limburg.

Voor de eerste keer is het evenement uitgebreid met een extra dag voor publiek; op de donderdagavond vindt Cinema Culinair plaats. Tijdens deze avond worden bezoekers getrakteerd op een aantal gratis te bezoeken films met een culinair thema.

Op zaterdag en zondag is het festivalterrein net als op de donderdag gratis toegankelijk voor al het publiek. De diverse restaurants organiseren dan ook hun eigen mini-evenement op het terrein zoals een Vaderdagbrunch. Voor de kinderen zijn er speciale kindergerechten en is er een speelweide aangelegd zodat ook gezinnen lekker een dagje uit kunnen.

Lekker Venlo is de ideale gelegenheid om op een toegankelijke manier kennis te maken met de gerechten van toprestaurants in de regio. Het terrein in het groene Julianapark is sfeervol ingericht met een houten vloer en witte tenten en wordt 's avonds sfeervol aangelicht. Voor de extra beleving is er entertainment op het muziekpodium en zal er net als de afgelopen twee jaar een bekende tv-kok zijn die zijn kookkwaliteiten op enthousiaste wijze op het publiek overbrengt.

Dit jaar zijn er twaalf restaurants uit de regio vertegenwoordigd, met in ieder geval twee nieuwkomers: Château De Raay uit Baarlo en Thomas uit Geldern (Duitsland). Samen met de nieuwkomer van vorig jaar, La Piazza uit het Duitse Kevelaer, zijn er nu dus twee restaurants van over de grens. De andere deelnemers zijn Galerie de Hoeve, Aubergine, Bruiz, Yagua Skybar, Cabillaud, The Scelta Kitchen en Boca. IJssalon Clevers is ook weer van de partij en het nieuwe foodconcept BeejBenders presenteert zich eveneens tijdens Lekker Venlo.

Voor meer informatie is de website www.lekkervenlo.nl te bezoeken.

 

delen:
Algemene voorwaarden