Testverslagen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2017

Nissan Micra

Dealer: Janssen Kerres Venlo Afgevaardigde tijdens testdag: Arjen van Splunder


Mark Verstraten

"Ik was verrast door deze Nissan Micra en had er een heel ander beeld bij. Voor dit formaat auto is die comfortabel uitgerust. De navigatie is compleet en werkt erg goed. Er zit zelfs een achteruitrijcamera op. De prijs lijkt me een sterke troef voor Nissan en is wat betreft aanschaf zeker het overwegen waard."

André Verheijen

"Nissan biedt met deze Micra een zeer complete auto ondanks zijn compacte afmetingen. De auto rijdt soepel met een mooi sportstuur dat lekker in de hand ligt. Het zitgemak is voor deze klasse uitzonderlijk. De navigatie is helder en overzichtelijk. Verder mag het audiosysteem er wezen. Er klinkt een prachtig geluid uit de luidsprekers. Ook bijzonder is de achteruitrijcamera die twee beelden geeft: een naar achteren en een bovenaanzicht van de situatie. Ik vind het een echte Funcar, die me in alle opzichten verrast heeft."

Theo van Gelder

"Een leuke sportieve auto die is uitgerust met voldoende middelen om lekker door het verkeer te kunnen navigeren. Ook de achteruitrijcamera is een handig hulpmiddel. De prijs is goed, maar voor mij geen optie."

Francien Kuunders

"Een fijn model, deze Nissan. Hij is compact, wendbaar op de weg en ziet er ook nog eens sportief uit. De auto heeft een goede wegligging waar ik me prettig bij voelde. De gerieflijkheid mag er voor zo'n kleine auto wezen. Er zitten lekkere stoelen in die goed en snel zijn in te stellen. Met de prijs is niks mis mee. Je krijgt voor je geld een sportieve leuk uitziende auto met genoeg ruimte. Een aanrader."


Specificaties
Merk: Nissan Model: Micra Type: IG- T Tekna Transmissie: Handgeschakeld Cilinderinhoud: 898 cc Vermogen: 90 pk Koppel: 140 Nm Verbruik: 1 op 21,7 Acceleratie: (0 tot 100 km/u): 12,1 sec Topsnelheid: 175 km/u Uitrusting (speciale opties): Nissan connect multimediasystem, achteruitrijcamera en parkeersensoren, Bose personal audiosystem, intelligent key, 17" lmv, automatische airco Verkoopprijs: € 20.590,- Leaseprijs: € 439,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: € 15.190,- Informatie: www.janssenkerres.nl/nissan


Renault Scénic

Dealer: Janssen Kerres Venlo Afgevaardigde tijdens testdag: Peter Hommes

 

Kevin Keunen

"Deze Renault Scénic is me erg goed bevallen. De auto rijdt prima en biedt veel ruimte. Ten opzichte van zijn voorganger is het design zichtbaar verbeterd. De heerlijke stoelen bieden veel steun. De navigatie is helder en duidelijk. Verder is deze Renault uitgerust met een camera voor en achter, parkeer-, en lane-assist die probaat werken. Gezien de prijsklasse betaal je voor deze auto met z'n fraai uiterlijk en uitstraling zeker niet teveel."

André Verheijen

"Fijn aan deze Scénic vond ik de hoge instap. De auto schakelt soepel en heeft een aangenaam stuur dat lekker in de hand ligt. Het comfort is des Renault met heerlijke stoelen. Op het fraai vormgegeven dashboard zitten veel bedieningsopties zoals een navigatiesysteem met spraakherkenning, een goed klinkende geluidsinstallatie en last but not least een achteruitrijcamera."

Roy Drissen

"Alles klopt aan deze Scénic. Niet alleen ten aanzien van zijn rijeigenschappen maar ook het comfort dat niets te wensen overlaat. Er zitten veel opties op, maar dat vind ik van minder belang. Het gaat mij vooral om de rijeigenschappenen en die mogen er zijn. Het is een verrassende auto tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding."

Rob de Kievit

"Een pittige auto voor een 1.2. benzinemotor. Standaard biedt deze Scénic veel luxe. De hoge zit is erg aangenaam. De navigatie heb ik niet goed kunnen beoordelen, maar zag er wel goed uit. De achteruitrijcamera is een geweldige optie evenals de dode hoeksignalering en lane-assist. Ik kan deze auto zeker aanbevelen."

Specificaties
Merk: Renault Model: Scénic Type: TCE 130 Intens Transmissie: Handgeschakeld Cilinderinhoud: 1.198 cc Vermogen: 130 pk Koppel: 205 Nm Verbruik: 1 op 17,2 Acceleratie: (0 tot 100 km/u) 11,4 sec Topsnelheid: 195 km/u Uitrusting: MULTI-SENSE, Vermoeidheidsdetectie systeem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, Renault R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem, Radio DAB+, 20" LM velgen 'Exception' Verkoopprijs: € 31.775,- Leaseprijs: € 645 (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: € 26.690,- Informatie: www.janssenkerres.nl /renault

 

Alfa Romeo Giulia

Dealer: Autobedrijf Lennaerts Afgevaardigde tijdens testdag: Bart Rutten


Cees Bruil

"Deze Alfa Giulia heb ik ervaren als een heerlijk rijdende auto met voldoende comfort en lekkere sportieve stoelen. De auto is compleet uitgerust met een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem en een fraai klinkend audiosysteem. Voor de prijs krijg je een sportieve auto met de kenmerkende Alfa-look."

Mark Verstraten

"Een auto die uitnodigt tot snel, heel snel rijden. Deze Alfa heeft een geweldige wegligging en biedt veel rijplezier. Het zitcomfort laat wat te wensen over. De stoelen hebben een korte zitting en zijn vrij hard. Zelf zou ik gaan voor een meer luxe uitvoering. De prijs voor dit scheurijzer lijkt me in orde."

Ton Friesen

"Sportief en klasse zijn de woorden die me te binnen schieten tijdens de testrit. Voor een Alfa biedt deze Giulia prima comfort met voldoende zithoogte. Het navigatiesysteem werkte naar behoren. Prijs is oké voor deze sportieve uitvoering. Een beetje een nerveuze auto, geschikt voor de actieve gejaagde medemens."

Francien Kuunders

"Dit is een soepel rijdende, sportieve auto die bovendien goed wendbaar is en netjes is afgewerkt. Het was voor de eerste keer dat ik een automaat heb gereden en dat voelde voortreffelijk. De comfortabele stoelen zaten heerlijk en waren naar eigen wens in te stellen. Bijzonder vond ik sleutelloze toegang tot de auto en het sleutelloos starten. Voor de prijs krijg je een onderscheidende auto in zijn prijsklasse die gezien zijn prettige wegligging, snelheid en sportiviteit de moeite waard is om voor te kiezen. Ik zou zeggen probeer deze Alfa uit en je bent verkocht."

Specificaties
Merk: Alfa Romeo Model: Giulia Type: 2.0 Super Transmissie: automaat, 8 versnellingen Cilinderinhoud: 1.995 cc Vermogen: 200 pk Koppel: 330 Nm Verbruik: 1 op 16 Acceleratie: (0 tot 100 km/u): 6,7 sec Topsnelheid: 235 km/u Uitrusting (speciale opties): Lightning Pack, Convenience Pack, Sound Pack, 18" Lusso velgen, Lederen interieur Verkoopprijs: € 49.960,- Leaseprijs: € 639,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: € 39.950,- Informatie: www.alfaromeo.nl

 

Alfa Romeo Stelvio


André Verheijen

"Ik was vooral geïmponeerd door de snelheid van deze Alfa. Los van de snelheid is het comfort van de auto prima. De wagen is uitgerust met elektrisch verstelbare stoelen en een goed navigatiesysteem met een overzichtelijk scherm. Wel vond ik deze Alfa wat aan de prijs."

Erwin Gerards

"Een bijzonder mooie afwerking heeft deze Alfa. De Italiaanse allure spat er vanaf. Het rijden met deze auto is een genot: heerlijk soepel en comfortabel. De stoelen hebben een perfecte sportieve zit. Verder zit er een prima geluidssysteem in en een gemakkelijk te bedienen navigatie. De achteruitrijcamera werkt perfect en is ook geen overbodige luxe gezien de kleine achteruit en omvang van de auto. Zeker geen koopje deze Alfa, maar wel de moeite waard."

Rob de Kievit

"Een schitterende auto waarin je duidelijk de karakteristieke kenmerken van Alfa Romeo ziet. Heerlijk comfortabel uitgerust met lekkere stoelen. Het navigatiesysteem is prima evenals de geluidsinstallatie. Verder is de auto rijk uitgerust met onder andere een achteruitrijcamera, parkeersensoren enz. Deze Alfa heeft een scherpe prijs gezien alle looks. Zelden zo'n schitterende auto gereden."

Markus Matzkeit

"Met deze prachtige vormgegeven auto maak je wel indruk. De auto rijdt heerlijk comfortabel en is voorzien van alle mogelijke opties op het gebied van navigatie, geluid en camerasystemen. Wel hangt er een behoorlijk prijskaartje aan deze sportieve SUV."

Specificaties
Merk: Alfa Romeo Model: Stelvio Type: 2.0 Turbo AWD 'First Edition' Transmissie: Automaat, 8 versnellingen Cilinderinhoud: 1.995 cc Vermogen: 280 pk Koppel: 400 Nm Verbruik: 1 op 14 Acceleratie: (0 tot 100 km/u): 5,7 sec Topsnelheid: 230 km/u Uitrusting (speciale opties): First Edition uitvoering compleet zoals getoond. Metallic lak Verkoopprijs: € 67.325,- Leaseprijs: € 935,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: € 54.450,- Informatie: www.alfaromeo.nl

 

Mercedes-Benz E350 e

Dealer: Smeets Autogroep Afgevaardigde tijdens testdag: Bob Arets


Kevin Keunen

"Een mooie en degelijk afgewerkte Mercedes. Hier zie je duidelijk de Duitse gründlichkeit terug. Navigeren is met deze Mercedes een genot mede door het grote scherm. Ook heeft deze auto een prima geluidsysteem en een nog betere isolatie. Buiten lijkt ver weg. Verder is wagen rijkelijk uitgerust met camera's voor en achter en lane-assist, waardoor deze auto veilig en betrouwbaar aanvoelt. De prijs van circa 65.000 euro is voor deze prachtige Mercedes met veel rijgenot geen punt van discussie."

Erwin Gerards

"De top of the limit deze E350 e; pure klasse. Met deze Mercedes kun je lekker relaxed rijden, maar ik had steeds de neiging om het gaspedaal in te trappen. Ik heb me dus echt in moeten houden. Bijzonder is ook het comfort van deze auto. Je zit in heerlijke stoelen van zacht leer die volledig elektrisch zijn in te stellen. Helder en duidelijk is ook het grote dashboard met houten finish waarin alle opties zoals navigatie bediend kunnen worden. De prijs voor deze ruime en zuinige Mercedes is top. Ik had zelf een hogere prijs verwacht."

Theo van Gelder

"Een super auto waarvan je alleen maar van kunt dromen. Deze Mercedes heeft alle mogelijke opties die het rijplezier ten goede komen. Het navigatiesysteem heeft een mooi breed overzichtelijk scherm. Verder zit er een dode hoek-herkenning, lane-assist en stuurassist op. Ik schrok niet van de prijs. Voor kwaliteit betaal je nu eenmaal. Het is een auto die niets te wensen overlaat."

Francien Kuunders

"Wat een chique auto en uitstraling. Mercedes heeft geen concessies gedaan aan het rijgenot en de uitrusting van deze E350 e. Alles zit erop en eraan. Het zitcomfort is uitstekend met stoelen die volledig elektrisch zijn in te stellen naar je persoonlijke zithouding. Binnenin biedt deze auto veel ruimte ook voor de passagiers achterin. Met het overzichtelijke navigatiesysteem is het fijn rijden. De achteruitrijcamera is goed en gemakkelijk te bedienen. De prijs is in verhouding met de kwaliteit. Hiervoor krijg je een representatieve zakelijk auto met veel ruimte die bovendien energiezuinig en milieuvriendelijk is."

Specificaties
Merk: Mercedes-Benz Model: E350 e Type: Avantgarde line Transmissie: Automaat Cilinderinhoud: 1.991 cc Vermogen: 286 pk Koppel: 550 Nm Verbruik: 2,1 - 2,5 per 100 km Acceleratie: (0 tot 100 km/u): 6,2 sec Topsnelheid: 250 km/u Uitrusting (speciale opties): Avantgarde uitvoering, luchtvering, command Verkoopprijs: € 63.000,- Leaseprijs: € 925,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: € 58.995,- Informatie: www.smeets-autogroep.nl


Volkswagen Tiguan

Dealer: AutoArena Venlo Afgevaardigde tijdens testdag: Koen van Vuuren

 

Roy Drissen

"Dit is een prima auto met veel comfort en goede rijeigenschappen. De uitrusting van deze Tiguan is compleet met een erg fijn navigatie- en camerasysteem. Voor de prijs schaf je een leuke en ruime auto aan. Mijn persoonlijke voorkeur gaat echter meer uit naar een VW Golf."

Markus Matzkeit

"Deze Volkswagen Tiguan heeft me echt verrast. Het is erg aangename auto waar ik met plezier in heb gereden. Met deze auto is een kwestie van instappen en wegwezen."

Theo van Gelder

"Over deze Volkswagen Tiguan kan ik kort zijn. Een mooie sportieve auto die lekker rijdt en super comfortabel is afgewerkt. Alle opties om het rijplezier en de veiligheid te verhogen, zitten erop. De prijs voor deze ruime Tiguan met R-pakket is goed."

Francien Kuunders

"Deze Tiguan is me goed bevallen. De auto rijdt erg prettig en ligt heel stabiel op de weg. De uitrusting is compleet. Een heerlijk schakelende automaat met een prima zitcomfort die naar wens is in te stellen. Een leuk extraatje is de massagestand van de stoelen die bij lange ritten de rug spaart. De navigatie is helder en duidelijk. Het automatisch inparkeren is leuk om een keer te ervaren. En de achteruitrijcamera zorgt daarbij voor voldoende zicht achter de auto. Ik ben na deze testrit helemaal fan geworden van deze Tiguan. Het is een auto, gezien ook de prijs en uitrusting, wel bij me past."

Specificaties
Merk: Volkswagen Model: Tiguan Type: 1.4 TSI ACT 150pk DSG Comfortline Business R Transmissie: Automaat Cilinderinhoud: 1.395 cc Vermogen: 150 pk Koppel: 250 Nm Verbruik: 1 op 16,7 Acceleratie: (0 tot 100 km/u) 9,2 sec Topsnelheid: 200 km/u Uitrusting: 20" Suzuka velgen, Easy Open, Sfeerverlichting, Achteruitrijcamera & Park Assist, Advance Pakket Discover Pro navigatie. Verkoopprijs: € 48.827,- Leaseprijs: € 590,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: € 30.850,- Informatie: www.autoarena.nl

 

Audi A5 Sportback

Dealer: AutoArena Venlo Afgevaardigde tijdens testdag: Roland Brouns

 

Ton Friesen

"Een zeer fraaie auto met een representatieve uitstraling. Het comfort is prima, maar ik vind de auto voor mij wel wat laag betreffende het in- en uitstappen. Verder werkte alle opties zoals het navigatie- en camerasysteem perfect. Deze waren ook duidelijk en goed zichtbaar waren. De prijs is navenant."

André Verheijen

"Een geweldig afgewerkte Audi met, hoe kan het ook anders, voortreffelijke rijeigenschappen en comfort. De elektrisch verstelbare stoelen zitten als gegoten. In het mooi vormgegeven dashboard zitten alle bedieningsknoppen voor onder andere de navigatie en het audioysteem binnen handbereik. Daarbij is de navigatie af te lezen op het interactieve digitale display waar normaal de snelheid/toerenteller zit. 80.000 euro is wel veel geld, maar dat is deze Audi zijn prijs wel waard gezien de afwerking, het rijcomfort en de uitstraling. Voor mij scoorde deze auto als beste van alle gereden auto's."

Roy Drissen

"Wat een coole auto. Er zit eigenlijk alles op wat het rijden comfortabel maakt. Een pittige motor, goede wegligging, snel en veel comfort dankzij de elektrische verstelbare stoelen. Verder is deze Audi uitgerust met veel veiligheidsopties. Ik hou zelf meer van een basic auto. Maar in aanschaf is deze Audi gezien zijn uitstraling en imago zeker niet te duur."

Rob de Kievit

"Zonder meer een gave, sportieve en snelle auto die zeer comfortabel is uitgerust en voorzien van alle gemakken. De audio heb ik expres niet gebruikt omdat ik wilde genieten van het motorgeluid. De achteruitrijcamera en lane assist heb ik wel gebruikt en werkte erg fijn. De prijs is Audi waardig."

Markus Matzkeit

"Het was een genot om in deze Audi te mogen rijden. De auto is comfortabel met prettig zittende elektrisch verstelbare stoelen, veel luxe en een krachtige motor. Navigeren is met het interactieve digitale display op het dashboard a piece of cake. En met de achteruitrijcamera is parkeren eenvoudiger dan ooit. De prijs voor deze rijk uitgeruste Audi is uitstekend. Voor mij krijgt deze auto een 10 met een griffel."

Specificaties
Merk: Audi Model: A5 Sportback Type: 2.0 TFSI quattro S-tronic Transmissie: Automaat Cilinderinhoud: 1.984 cc Vermogen: 252 pk Koppel: 370 Nm Verbruik: 1 op 15 Acceleratie: 5,8 seconden Topsnelheid: 250 km/u Uitrusting: Virtual cockpit, Bang & Olufsen, head up display, assistentiepakket City & Tour, 19 inch turbine velgen, DAB Verkoopprijs: € 86.148,- Leaseprijs: € 1.302,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: € 45.595,- (rijklaar) Informatie: www.audi.nl of www.autoarena.nl

 

SEAT Leon

Dealer: AutoArena Venlo Afgevaardigde tijdens testdag: Maarten Peeters

 

Ton Friesen

"Het was een genot om in deze sportieve en vlotte auto te mogen rijden. Het navigatiesysteem heeft een prettige bediening en de adapt cruise control gaf een veilig gevoel tijdens het rijden. Voor de prijs heb je een sportieve en aantrekkelijke auto."

Erwin Gerards

"Deze SEAT heb ik ervaren als een leuke, comfortabele auto die lekker fel en sportief is. De vering vind ik wel wat stug. Het comfort met sportief zittende stoelen is uitermate geschikt om veel kilometers mee te maken. De navigatie heeft leuke extra's zoals een touch screen. Uit de boxen klinkt een stoer geluid. De achteruitrijcamera maakt parkeren een stuk gemakkelijker. De prijs/kwaliteitsverhouding is voor deze SEAT erg goed, zeker gezien de vele opties. Deze auto is zeker een aanrader."

Roy Drissen

"Alles aan deze SEAT Leon klopt. De auto rijdt lekker en ligt prima op de weg. Het comfort is meer dan voldoende, mede dankzij de lekkere, sportieve stoelen. Deze SEAT biedt veel opties zoals een mooi navigatiesysteem en achteruitrijcamera. Mij gaat het echter vooral om de rijeigenschappen en het rijplezier en die is gezien de prijs zeer goed. Dit is een auto waar wel mijn interesse naar uitgaat."

Theo van Gelder

"Het was een feest om hierin te mogen rijden. Het is een auto die compleet is uitgerust en een uitstekend comfort biedt. Alles zit erop en eraan; een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, adapt cruise control, achteruitrijcamera, spiegels die meedraaien enz. De prijs voor deze leuke en sportieve auto is prima. Ik kan deze Leon zeker aanbevelen."

Specificaties
Merk: SEAT Model: Leon Type: 1.4 EcoTSI 150pk FR Transmissie: Handgeschakeld Cilinderinhoud: 1.395 cc Vermogen: 150 pk Koppel: 250 Nm Verbruik: 1 op 20,8 Acceleratie: (0 tot 100 km/u): 8,0 sec Topsnelheid: 215 km/u Uitrusting (speciale opties): 18" Performance bicolour velgen, Upgrade Technology (o.a. adaptive cruise control & lane assist), Upgrade Professional 2, Upgrade Sound. Verkoopprijs: € 33.480,- Leaseprijs: € 433,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: € 21.900,- Informatie: www.autoarena.nl


Lexus RC300h

Dealer: Lexus Eindhoven Afgevaardigde tijdens testdag: Frank Neitzel

 

Cees Bruil

"Ik vind de Lexus RC300h een fantastische auto. De wagen is op alle fronten mooi afgewerkt en uitgerust met alle denkbare opties. Rijden in deze Lexus is puur genieten. Voor de prijs krijg je een onderscheidende en representatieve auto waarmee je zakelijk voor de dag kunt komen."

Mark Verstraten

"Zeer comfortabel, deze Lexus. De motor is behoorlijk pittig en maakt nauwelijks geluid. De auto is uitgevoerd als coupé waardoor de ruimte achterin wat kleiner is. Op het comfort heb ik weinig aan te merken. De stoelen zijn in alle denkbare posities in te stellen. De navigatie en achteruitrijcamera heb ik niet echt goed kunnen beoordelen, maar zien er goed uit. Deze Lexus is zeker niet de goedkoopste in zijn klasse, maar is voor zijn prijs een echte aandachtstrekker met unieke eigenschappen."

Ton Friesen

"Dit is een sportieve auto. Qua uiterlijk en uitstraling ziet de Lexus er jeugdig uit. Het zitcomfort is uitstekend en heeft veel instellingsmogelijkheden. De navigatie en achteruitrijdcamera functioneren prima. Jammer dat er geen adapt cruise control op zat. De Lexus heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Je krijgt veel auto voor het geld."

Specificaties
Merk: Lexus Model: RC300h Type: F-sport Transmissie: Automaat Cilinderinhoud: 2.494 cc Vermogen: 223 pk Koppel: 221 Nm Verbruik: 1 op 20 Acceleratie: (0 tot 100 km/u): 8,6 sec Topsnelheid: 215 km/u Uitrusting (speciale opties): DAB tuner, Schuif/kanteldak, Lexus Premium navigatie incl. Mark Levinson Metallic lak, Parkeersensoren voor en achter Verkoopprijs: € 63.740,- Leaseprijs: € 810,67 (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: € 47.995,- Informatie: www.lexus-eindhoven.nl

 

Lexus RX450h

Dealer: Lexus Eindhoven Afgevaardigde tijdens testdag: Alphons Dings


Kevin Keunen

"In één woord: geweldig. Hij ligt heerlijk op de weg. En het comfort is van topniveau. Alle denkbare opties zijn aanwezig. De zitpositie is volledig elektrisch in te stellen. Het navigatiescherm is bijna groter dan mijn eigen TV thuis. Het park assist en lane assist, werkt voortreffelijk. De auto rijdt bijna vanzelf. Er hangt een prijskaartje aan, maar dan heb je wel een representatieve auto met maximaal rijgenot."

Mark Verstraten

"Een geweldige kolos, deze Lexus. Het is een echte reisauto die tot in de puntjes is afgewerkt. Er zijn veel opties voor semi-autonoom rijden aanwezig. Alles aan deze auto werkt soepel en perfect. De prijs is passend voor deze klasse auto. Wellicht een auto voor in de toekomst."

Rob de Kievit

"Wat een super luxe auto. Je voelt je als een koning op de weg en je hebt niet het idee dat je in een autostoel zit. De audio-installatie is uitstekend. Een concertzaal is er niks bij. Verder is deze Lexus voorzien van een geweldig navigatiesysteem met groot scherm en allerlei tools die de veiligheid op de weg vergroten. Deze Lexus is zijn prijs 100% waard. Het was een genot om in deze exclusieve wagen te mogen rijden."

Specificaties
Merk: Lexus Model: RX450h Type: F-sport Transmissie: Automaat Cilinderinhoud: 3.456 cc Vermogen: 313 pk Koppel: 335 Nm Verbruik: 1 op 18,2 Acceleratie: (0 tot 100 km/u) 7,7 sec Topsnelheid: 215 km/u Uitrusting: Elektrisch bedienbaar glazen schuif/kantel panoramaroof, Metallic lak Verkoopprijs: € 96.080,- Leaseprijs: € 1.080,77 (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: € 72.835,- Informatie: www.lexus-eindhoven.nl
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by