Wassink: echt bereiken wat u wilt

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2017

Echt bereiken wat u wilt

Bent u als particulier of als zakelijke rijder op zoek naar een andere auto? Bij de Wassink Autogroep vindt u wat u wilt. Als officiële dealer van Ford, Kia en Peugeot staan wij voor sterke merken.

Elke dag streven wij naar top kwaliteit, zodat u onbezorgd kunt rijden. Dit kunnen wij realiseren door middel van een breed pakket aan kennis en ervaring op het gebied van auto's. Wij zetten graag een stapje extra voor u, zodat wij samen echt bereiken wat u wilt! Met acht vestigingen in Gelderland, Brabant en Limburg zitten wij altijd bij u in de buurt.

Vanuit onze vestiging in Venlo voeren wij de officiële dealerschappen van Ford & Peugeot in zowel personenauto's als bedrijfswagens.

Door de grootte van ons bedrijfspand en terrein hebben wij van beide merken een ruim en divers aanbod. Met ruim 150 nieuwe personenauto's /bedrijfswagens en ruim 100 jonge occasions op voorraad kunnen wij u optimaal bedienen in het maken van een keuze afgestemd op uw mobiliteitswensen. Ons verkoopteam bestaat uit lokale medewerkers. Zij zullen hun jaren lange ervaring en deskundigheid inzetten om samen met u op zoek te gaan naar een passende auto of bedrijfswagen. Onze monteurs in de werkplaats staan altijd voor u klaar om u weer op weg te helpen mocht dit nodig zijn.

Graag nodigen wij u uit voor een kop koffie in onze showroom om met uw mobiliteitswensen aan de slag te gaan.

U kunt ons telefonisch bereiken op: 088-9277700 / 088-9277702. www.wassinkautogroep.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by