Bureau Tint: speels in communicatie

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2017

Speels in communicatie Snel schakelen

Speels in communicatie, want communicatie is leuk. Met communicatie brengen we namelijk zaken in beweging. Door met een frisse blik naar het communicatievraagstuk te kijken maken we het verschil en komen we met slimme, creatieve ideeën en oplossingen. Niet alleen denken, maar juist doorpakken en ideeën tot leven brengen.

Geen lange plannen maar een levendig communicatieframe, dat past op één a4-tje. Op dikke rapporten en langdurige processen zit niemand te wachten. Het gaat om de essentie. Een dynamisch proces dat constant aandacht nodig heeft. Op deze manier ontwikkelen we creatieve concepten en campagnes die aansluiten bij de ambities van onze klanten. Dit doen we allemaal zo veel mogelijk in co-creatie met onze opdrachtgever. Nauw samenwerken en snel schakelen waardoor we effectief te werk kunnen gaan.

Creatieve uitwerking

Na het bepalen van de strategie volgt het uitwerken van de middelen. Hierbij voorzien we graag in een frisse website, de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl of een nieuw logo. Ook de ontwikkeling van creatieve concepten en het produceren van video of het verzorgen van fotografie zijn onderdelen van de uitvoering van een passende strategie.

Denken in oplossingen

Onze opdrachtgevers ervaren dat we alles uit de kast halen om dat te bereiken wat ze willen. Dit doen we door te denken in oplossingen, samen met de opdrachtgever te brainstormen, tussentijdse resultaten te meten en periodiek bij te sturen. Deze effectieve werkwijze zorgt voor langlopende relaties met vrijwel alle opdrachtgevers.

Blijven ontwikkelen

Om dit te realiseren, volgen we de ontwikkelingen binnen het communicatievak op de voet. Deze kennis willen we graag delen. Met onze opdrachtgevers, maar zeker ook met studenten. Hier ligt tenslotte de toekomst. Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Kom gerust eens langs!

www.bureautint.nl

 

delen:
Algemene voorwaarden