Nabeschouwing beurs Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2013

Dé regionale businessbeurs voor

ondernemers, overheid en onderwijs

Op 18 en 19 september 2013 vormde het Ebben Inspyrium in Cuijk het inspirerende decor voor dé regionale businessbeurs: Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg. Onder het motto 'samenwerking en (hernieuwde) kennismaking' stelden de deelnemers van de Bedrijvig-beurs zich ten doel kansen te creëren in de regio. Op twee fantastische dagen bezochten ruim 2.100 mensen de beurs. Ondernemers, overheid en onderwijs waren vertegenwoordigd.

Overheid

De beurs werd geopend door de vijf burgemeesters van het Land van Cuijk. Met een gezamenlijke toast werd vervolgens de aftrap voor twee succesvolle dagen gegeven. Ook tijdens de beurs presenteerden de gemeenten zich gezamenlijk op één stand.

Onderwijs

Door de inzet van studenten van ROC de Leijgraaf konden bezoeker probleemloos parkeren en werd men professioneel welkom geheten bij de ontvangstbalie. Ook de verschillende horecapunten en het horecaplein werden versterkt door ROC studenten en op de autostraat waren zij regelmatig ludiek uitgedost te vinden.

Ondernemers

Een diversiteit aan enthousiaste ondernemers was vertegenwoordigd. De verschillende autodealers presenteerden zich op de prachtige autostraat, volledig uitgerust met stoplichten, verkeersborden, laanbomen, grasstroken en een zebrapad. Voor Business clubs waren er onbeperkte mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten op de beurs. Op het kennisplein en de daktuin werden in een sfeervolle ambiance boeiende lezingen gegeven en seminars gehouden. Een unieke manier om elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis te delen.

Locatie

Zowel standhouders als bezoekers waren enthousiast over de sfeer en beleving op de beurs. De oppervlakte en hoogte van de hallen bieden ongekende mogelijkheden om een spectaculaire presentatie neer te zetten. Bomen zorgden voor een bijzondere sfeer en werden gebruikt als natuurlijke afscheidingen van ruimtes. De bereikbaarheid en het parkeren waren geen probleem. Het is gebleken dat het Ebben Inspyrium een goede, bijzondere beurslocatie is.

Volgende editie

De eerste Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg is geslaagd. Zeker met de ervaring die bij deze editie is opgedaan belooft de Bedrijvig 2015 een succes te worden.

Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by