AutoArena

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2008

AutoArena, in goede handen

AutoArena is al generaties lang de officiële dealer voor Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens. Deze maand verhuist de Venrayse vestiging naar bedrijventerrein Keizersveld. Een nieuw adres, een nieuw bedrijfspand, maar dezelfde uitstekende en vertrouwde service. Tijdens de Open Huis Dagen op 25 en 26 oktober aanstaande kan iedereen kennismaken met de nieuwe vestiging én met de allernieuwste modellen van Volkswagen.

| | noord limburg | BUSINESS|

| mobiliteit | Verhuizing | september 2008 |

AutoArena Groep

AutoArena maakt onderdeel uit van AutoArena Groep, een onderneming met diverse activiteiten op het gebied van automobiliteit. AutoArena is de officiële dealer van Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens en heeft vestigingen in Venlo, Venray, Panningen en Boxmeer. ArenaMobiel in Venlo is de dealer voor de merken Skoda en SEAT. Daarnaast is er een eigen leasemaatschappij ArenaLease en verhuuronderneming ArenaRent in Venlo. Een tweetal autoschadeherstelbedrijven in Venlo en Venray maken eveneens deel uit van de groep. Bij de totale onderneming werken inmiddels 170 gemotiveerde medewerkers.

AutoArena Venray

AutoArena is een van de snelst groeiende autodealers in Noord- en Midden Limburg. Het dealerbedrijf is sinds 1967 actief in Venray. AutoArena richt zich vanuit de nieuwe vestiging in Venray met name op de verkoop van Volkswagen en VW Bedrijfswagens, maar heeft net als alle andere vestigingen de eigen, unieke service. Dat betekent dat klanten bij elke vestiging terecht kunnen voor alles op het gebied van automobiliteit. Van verkoopadvies, verhuur, leasing, financiering, verzekering en verlengde garantie tot onderhoud, reparatie en schadeherstel. Een hecht team staat dagelijks klaar om alle auto’s mobiel te houden. Marketingmanager Renate Barents: “Wij denken graag mee om de vervoersbehoefte van onze klanten optimaal in te vullen. Wij streven voortdurend naar maximale klantentevredenheid.”

Verhuizing

De Venrayse vestiging verhuist naar bedrijventerrein Keizersveld, op de autoboulevard waar ook andere automerken gevestigd zijn. Vanaf 22 september zijn de deuren van het nieuwe pand officieel open. Waarom verhuizen van de Leunseweg naar Keizersveld? “Met name onze aftersales kwam ruimte tekort”, verklaart hoofd aftersales Jos Bovee. “Onze werkplaats bood plaats aan zes monteurs, maar er rijden steeds meer Volkswagens in de regio. Dus om een goede service te kunnen blijven bieden zijn op termijn meer werkplekken nodig.” Die ruimte was er op de oude locatie niet. En ook de showroom mocht een vernieuwing ondergaan. “Daarom hebben we uiteindelijk gekozen voor nieuwbouw. Keizersveld is daarvoor een uitermate geschikte locatie. Er staat inmiddels een prachtig nieuw pand. Strak, modern transparant en helemaal van deze tijd. Geheel gebouwd volgens de voorschriften van de Volkswagen Fabriek. “Zoals reeds opgemerkt ligt de focus van AutoArena Venray op Volkswagen en VW Bedrijfswagens. Jos Bovee: “Wij kiezen bewust voor specialisatie op Volkswagen. Auto’s bevatten vandaag de dag veel techniek die specifieke kennis vereist. Onze filosofie is dat je wát je doet goed moet doen. Dan kun je beter expert zijn voor één merk. Wij willen dat zowel klant als auto bij ons in goede handen zijn.”

Onderscheidend

“En dat zijn niet alleen maar mooie woorden”, bevestigt salesmanager Reno Rongen. “AutoArena is ISO gecertificeerd. Wij streven voortdurend op alle fronten naar kwaliteit. Wij zijn er dan ook erg trots op dat wij voor het derde jaar topscores behalen met de Audi Twin Cup, en ook waren wij al twee keer succesvol in de Volkswagen World Cup. Dit zijn prestigieuze wedstrijden waarin monteurs en service adviseurs hun kwaliteit en bekwaamheid bewijzen. Nationaal en internationaal weten onze monteurs en service adviseurs zich tot de beste te kwalificeren. Daarnaast scoort AutoArena erg hoog op klanttevredenheid. Deze metingen worden continu uitgevoerd door een bureau in opdracht van de importeur. Onze klanten staan bij ons op nummer één. Of het nu gaat om verkoop, leasing, verhuur, onderhoud of schadeherstel; wij bieden een totaaloplossing. Om daarin succesvol te blijven, zorgen zowel onze verkopers als monteurs dat zij continu up-to-date blijven.

Milieubewust

Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is onderdeel van de AutoArena-filosofie. “Volkswagen is toonaangevend als het gaat om vernieuwing, duurzaamheid en zuinigheid. Veel modellen hebben een A-, B- of C-label”, vertelt Reno Rongen. “Als dealer spelen we daarop in. Wij zien de vraag naar milieuvriendelijke, zuinige auto’s enorm toenemen, en dat is een goede zaak.” Jos Bovee vult aan: “Ook tijdens de bouw van ons nieuwe pand hebben we erg gelet op het gebruik van duurzame materialen en beperking van het energieverbruik. En de nieuwe werkplaats is voorzien van een modern oliescheidingssysteem. Duurzaamheid zit hem dus niet alleen in de producten, ook in onze manier van werken.”

Kennismaking

Op 25 en 26 oktober houdt AutoArena Venray open huis voor klanten en alle andere belangstellenden. “Er zijn dan rondleidingen door het pand en wij zorgen voor fraaie demonstratieauto’s en andere blikvangers”, kijkt Renate Barents vooruit. “Klanten kunnen zo kennismaken met de diverse modellen in meerdere uitvoeringen. En de kwaliteit van Volkswagen ervaren, al dan niet tijdens een proefrit.” Dat geldt óók voor de allernieuwste modellen. Want uiteraard zijn tijdens de open dagen bij AutoArena de nieuwe Volkswagen Golf VI en Scirocco te zien. “De Volkswagen Golf VI is op alle fronten verbeterd”, weet Reno Rongen. “Techniek, materiaal, afwerking, veiligheid en zuinige motoren zijn allemaal verder ontwikkeld. Kenners spreken zelfs van de beste Golf ooit. Het is een auto die is gebouwd voor de toekomst; een fraai design, uitermate comfortabel met veel beenruimte achterin en, heel belangrijk: brandstofbesparend. Bovendien de stilste auto in het C-segment.” Ook de nieuwe Scirocco maakt zijn opwachting. “Terug van weggeweest. In dit nieuwe model zit nog wat van de emotie waarmee de Scirocco van de jaren zeventig zich onderscheidde. Dit is een volbloed sportauto” zo typeert Reno Rongen dit nieuwe model. Overigens ook voorzien van een groen label.

In goede handen

Met het realiseren van de nieuwe vestiging onderstreept AutoArena Venray zijn streven om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Een mooi pand, fantastische auto’s en een moderne werkplaats; het draait uiteindelijk allemaal om een tevreden klant. Ook die is bij AutoArena in goede handen.

auto arena

keizersveld 85, 5803 ap venray

www.autoarena.nl

vw scirocco, nieuw tijdens de open huis dagen!

| september 2008 | Verhuizing | mobiliteit |

nieuw volkswagen pand keizersveld venray

| BUSINESS | noord limburg | |

delen:
Algemene voorwaarden