Innovatie stimuleren

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2009

Een inspirerende omgeving

Tekst en fotografie Marie-José van der Wielen

Hotel-restaurant De Maasparel ligt in Arcen, in het hart van Nationaal Park De Maasduinen. Als inspirerende omgeving om zaken te doen, heeft De Maasparel speciaal voor bedrijven en instellingen een uitstekend geoutilleerde locatie gecreëerd: De Smidse.

Waar ooit het vuur van de dorpssmid brandde, is nu een ruimte ingericht die geknipt is voor zakelijke ontmoetingen. In De Smidse heeft u alle privacy terwijl u op de uitstekende verzorging van De Maasparel kunt rekenen. Internetaansluiting, een beamer en andere faciliteiten zorgen ervoor dat u comfortabel en ongestoord kunt werken. Deze voormalige dorpssmederij nodigt uit tot vergaderen en confereren voor gezelschappen tot 40 personen. “Ik merk dat zakelijke klanten op zoek zijn naar een sfeervolle locatie om hun relaties te ontvangen. Ze waarderen onze persoonlijke service en zijn vaak verrast over onze goede prijs-kwaliteitsverhouding”, vertelt Ger Peters, directeur-eigenaar van De Maasparel. “Onze zakelijke gasten vinden het ook erg prettig dat De Smidse een sfeervol privéterras heeft.”

Meerdaagse conferenties

Voor gasten die een meerdaagse conferentie of training boeken, weegt de omgeving van Arcen vaak mee in de keuze voor De Smidse. Peters: “Het is natuurlijk prettig als je na een drukke dag kunt ontspannen in Thermaalbad Arcen, of dat je een lange dag kunt onderbreken met een leuke excursie. Bovendien waarderen onze zakelijke gasten de gemoedelijke, persoonlijke sfeer en de goede verzorging in ons hotel. Al onze kamers zijn voorzien van internet en telefoon.” Arcen ligt uitstekend ligging ten opzichte van de Venlose en Venrayse bedrijventerreinen en Airport Niederrhein. Het Düsseldorfse beursterrein is binnen 30 autominuten te bereiken.

www.maasparel.nl

toplocaties

De Smidse

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by