Voor u beantwoord

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2009

‘Wij ontzorgen bedrijven’

“Eén adres voor alle voorkomende facilitaire diensten en het ontzorgen van de cliënten zijn enkele kreten die gemeengoed zijn bij Facility Support”, geeft Henk Poels, directeur van Facility Support aan. “Door de zaken van A tot Z te regelen voor de cliënt, wordt deze ontzorgt en kan hij zich richten op de core business van zijn bedrijf.” Het bedrijf kan daarbij volgens Poels op twee manieren helpen. “Ten eerste zijn er diverse onderhoudswerkzaamheden die door medewerkers van Facility Support zelf worden uitgevoerd. Ten tweede zijn er diverse diensten die door ons worden ingekocht. Dit zijn voornamelijk diensten op vlakken waar specifieke kennis en certificeringen aan verbonden zijn zoals brandblusapparatuur en liften. Door een collectieve inkoop kunnen onderhoud en diensten fors goedkoper worden aangeboden bij de cliënt. Maar al te vaak horen wij van bedrijven de uitspraak: “Als er een derde partij tussenkomt die het allemaal voor ons regelt, wordt het alleen maar duurder”, maar dankzij onze werkwijze houdt dit vooroordeel geen stand.”

Optimale begeleiding

“Facility Support streeft ernaar om de cliënt ook écht te helpen”, benadrukt Poels, “door mee te denken, te adviseren en te zoeken naar de juiste oplossingen. Ook doen we dit door middel van begeleiding van het project van begin tot einde.” Als de werkzaamheden bijvoorbeeld niet allemaal door eigen medewerkers wordt uitgevoerd, blijft Facility Support de werkzaamheden wel begeleiden. Poels noemt een voorbeeld uit de schoonmaak: “Onze adviseurs maken de inventarisatie en de schoonmaakprogramma’s. Alle materialen en middelen kunnen door ons met de collectieve inkoop prijsgunstig worden geleverd. De schoonmaakwerkzaamheden worden dan door eigen medewerkers van de cliënt gedaan of uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf. Facility Support blijft echter de objectleiding verzorgen. Hierdoor blijven wij met het project verbonden en realiseren wij ook werkelijk wat er in de eerste rapporten wordt toegezegd. Door op deze manier te werken, weten wij de kwaliteit van de schoonmaak fors te verbeteren en behalen wij zelfs financiële voordelen.” Ook op het gebied van legionellapreventie kan Facility Support veel voor haar klanten betekenen. Het bedrijf is sinds kort één van de weinige bedrijven in Nederland die hiervoor BRL 6010 gecertificeerd zijn.

Toekomst

Poels ziet de toekomst rooskleurig in: “Facility Support is een sterk groeiend bedrijf. Ook in deze tijd van recessie groeien wij verder. De werkzaamheden worden nu gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor te Venlo en de vestiging in Geleen, maar vanaf januari 2012 zal het hoofdkantoor van Facility Support gehuisvest worden in het gebouw ‘Villa Flora’ op het Floriadeterrein. Wat echter niet zal veranderen is het constante streven naar dienstverlening, kwaliteit en kostenreductie voor de cliënt. Dit zijn principes waar Facility Support groot mee is geworden en steeds in verder zal groeien. Wij ontzorgen bedrijven door middel van één aanspreekpunt en één factuur.”

www.facilitysupport.nl

Facility Support is een onafhankelijk facilitair bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel uitvoeren en managen van alle facilitaire aspecten van organisaties. Op grond van de specifieke situatie van een organisatie levert dit bedrijf een pakket op maat. Facility Support is op vele branches in de markt actief: van zorginstellingen tot overheid en dienstverlening.

“Wij ontzorgen

bedrijven door middel van één aanspreekpunt en één factuur.”

Henk Poels

Bedrijfsdiensten

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by