RHM: Praktische workshops voor bewindvoerders

Magazines | Noord Limburg Business nr 1 2022Veel kleine bewindvoerderskantoren nemen deel aan intervisiebijeenkomsten, zodat zij met een aantal collega's uit het veld kennis en ervaring kunnen delen. Om hun kennis over de actuele ontwikkelingen op peil te houden, biedt RHM gratis workshops die een mooie aanvulling kunnen zijn op deze bijeenkomsten.


Veel kantoren vinden het ook vaak prettig om een workshop over financiële of bedrijfseconomische thema's te volgen. "Daarom gaan we dit jaar opnieuw gratis workshops organiseren. We vertellen bijvoorbeeld meer over wat je met de uitslag van een audit kunt doen, hoe je efficiencyverbeteringen kunt doorvoeren en hoe een slim personeelsbeleid gevoerd wordt. Zo zien wij steeds vaker dat twee kleine kantoren één personeelslid beide parttime in dienst nemen, zodat deze medewerker alsnog een fulltime betrekking heeft." Een thema dat de komende jaren steeds meer gaat spelen, is het verkoopklaar maken van het bedrijf. "Veel eigenaren van bewindsvoerderskantoren lopen binnen nu en tien jaar tegen de pensioengerechtigde leeftijd aan. De voorbereidingen voor het verkopen van je bedrijf moet je op tijd in gang zetten."

Voor alle bewindvoerderskantoren

De workshops die Pieter en zijn collega's geven, duren ongeveer een uur, zijn flexibel in te plannen en bovendien beschikbaar voor alle bewindvoerderskantoren in Nederland. "Voor elke intervisiegroep is er wel een interessant onderwerp. Na afloop kun je direct met de tips en informatie aan de slag."

Kijk voor meer informatie over de workshops op www.rhmweb.nl.

 

 

delen:

Noord Limburg Business nr 1 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by