Venray Big Business: Welkom op onze tweede editie

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2022

Robert Hoelen, eigenaar Omzetters en organisator Venray Big Business

Een jaar geleden leefden we als organisatie toe naar de eerste editie van Venray Big Business. De aanloop daar naar toe was met twee noodzakelijke verplaatsingen door corona wat hobbelig. Na een zeer geslaagd event op 23 september 2021, was het voor ons direct duidelijk dat we hier een vervolg aan wilden geven en dus zijn we op 29 september aanstaande terug in Schouwburg Venray.

Ontwikkelingen

Om Venray Big Business verder te optimaliseren voor standhouders én bezoekers, hebben we dit jaar een aantal aanpassingen doorgevoerd. De indeling van de stands is veranderd en we hebben voor de lezingen voor een andere ruimte gekozen. Het enthousiasme onder de (potentiële) standhouders was en is onverminderd groot; de beursvloer is volledig volgeboekt. Verspreid over de 'mainstage' en de VIP-room hebben we deze editie een zestal lezingen met thema's die erg actueel zijn voor ondernemers. Als de beursvloer rond 21:00 uur sluit, nodigen we zowel exposanten als bezoekers uit voor een feestelijke netwerkborrel, met DJ.

Nieuwe regio's

Inmiddels organiseren we onder de noemer Venlo in Business dit beursconcept ook voor de regio Venlo (tweede editie 9 maart 2023) en gaan we ook de regio Deurne-Asten-Someren bedienen met het evenement Peelland in Business. Op 30 maart 2023 strijken we daarvoor neer in het prachtige Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne.

Podcast

Maar nu eerst alle pijlen gericht op de tweede editie van Venray Big Business. In deze special vind je nieuws, programma, deelnemerslijst en verschillende uitingen van onze exposanten. Leuk om te vermelden: om nog meer achtergrondinformatie te kunnen bieden, hebben we onze eigen podcast ontwikkeld. Op onze website vind je bij de nieuwsberichten de links naar de afleveringen.

We hopen je te begroeten op de tweede editie van Venray Big Business en wensen je een geweldig event toe!

 

Venray Big Business

Donderdag 29 september

Schouwburg Venray

Beursvloer en lezingen: 16:00-21:00 uur

Netwerkborrel: 21:30-00:00 uur

Gratis toegang

Info en registeren: venraybigbusiness.nl

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by