Testverslagen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2016

SEAT Leon ST

Dealer: AutoArena Venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Nick Brouwer

Jeroen Langerak: “Tijdens het rijden dringt het motorgeluid nauwelijks door in het interieur. De auto was een plezier om in te rijden, mede door het motorvermogen en de soepel schakelende 6 bak. De instelbare comfortabele stoelen maken het plaatje compleet. Lovend ben ik ook over het dashboard en instrumentenpaneel dat gemakkelijk te bedienen is. Kortom, een auto die zijn aanschaf waard is.”

Herman Marissen: “Een strakke auto zonder overdadige luxe maar wel alles erop en eraan. De stoelen zitten lekker en comfortabel. Het gekleurd stiksel op de bekleding geeft het interieur extra cachet. Voor een prijsgunstige auto zijn alle features aanwezig. De navigatie kan zelfs bediend worden met de stem. Deze SEAT kan absoluut wedijveren met duurdere auto’s in zijn klasse. Voor ons als start-up zou het best onze eerste lease-auto kunnen zijn.”

Marivonne van Kralingen: “Het is een zeer sportieve stationauto met alles erop en eraan, wat je mag verwachten van een SEAT. De auto heeft een zakelijke uitstraling en nodigt uit om lekker sportief te rijden. Het zitcomfort van de auto is goed en volledig instelbaar. De navigatie is helder en overzichtelijk. Handig is ook de parkeerhulp. Voor de doelgroep, beginnende zakelijk autorijder, is dit een uitstekende auto met verrassend veel ruimte.”

Specificaties

Merk: SEAT

Model: Leon ST

Type: 1.4 TSI X-Perience Connect

Transmissie: 6 Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.395 cc

Vermogen: 92 kW/125 pk

Koppel: 200 Nm

Verbruik: 1 op 18,9

Acceleratie (0 tot 100): 9,7 sec

Topsnelheid: 200 km/u

Uitrusting: Technicgrijs metallic, Upgrade Business, 18” velgen

Verkoopprijs: € 29.238,-

Leaseprijs: € 569,- (full operational, obv. 20.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € 22.000,-

Informatie: www.autoarena.nl

”Een strakke auto zonder overdadige luxe maar wel alles erop en eraan.”


ŠKODA Superb Combi

Dealer: AutoArena Venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Roland Willemsen

Bob Rutgers: “De ŠKODA is zonder meer een mooie auto die lekker rijdt en een goede wegligging heeft. Het comfort laat niets te wensen over en zelfs na een lange rit stap je fluitend uit de auto. Alle bedieningsknoppen en de navigatie functioneren goed. Handig is het trekhaaksysteem en de automatische achterklep. De prijs vind ik wat aan de hoge kant.”

Rico Neijboer: “Mijn vooroordeel ten opzichte van de ŠKODA zijn door deze testrit helemaal verdwenen. Het is een erg mooie en ruime auto die veel comfort biedt en over de hele linie goed is afgewerkt. Het geluidssysteem en navigatie functioneerden uitstekend. Een auto die gezien ook zijn prijs het aanschaffen waard is.”

Nina Krockow: “Na de testrit was ik niet helemaal overtuigd van deze ŠKODA. Op het rijgedrag en wegligging is niks aan te merken. Het comfort en de afwerking is wat minimalistisch, maar de auto heeft wel een mooi schuif/panoramadak. De elektrische instelling van de stoel is erg handig evenals de hoofdsteunen en brede armsteunen. Wat betreft de prijs: die is naar verhouding hoog. Vanwege de ruimte is deze ŠKODA een interessante optie.”

Specificaties

Merk: ŠKODA

Model: Superb Combi 2.0 TDI

Type: Style Businessline

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.968 cc

Vermogen: 150 pk

Koppel: 340 Nm

Verbruik: 1 op 25

Acceleratie (0 tot 100): 8,9 sec

Topsnelheid: 218 km/u

Uitrusting: panoramadak, adaptive cruisecontr. wegklapbare trekhaak

Verkoopprijs: € 45.625,-

Leaseprijs: vanaf € 877,-

excl. BTW (full operational,

obv. 20.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € 28.890,-

Informatie:

www.autoarena.nl/skoda

zakenautotestdag

”Een auto die gezien ook zijn prijs het aanschaffen waard is.”


Volkswagen

Passat

Dealer: AutoArena Venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Menno Koetsruiter

Johan Noever: “Ik had nog nooit in een Passat gereden en ben onder de indruk geraakt van het rijgedrag en comfort. De Duitse Gründlichkeit laat zich hier duidelijk gelden. Aan alles is gedacht zoals een stoel die elektrisch instelbaar is en het Active Info Display dat precies weergeeft wat je op dat moment wil zien, van snelheid, toerental en navigatie-info tot uitgebreide infotainmentfuncties. De prijs is behoorlijk maar daarvoor krijg je wel een representatieve auto.”

Kevin Keunen: “De Passat heeft mij kunnen bekoren. Het is een mooie wagen die luxueus is afgewerkt en een sportieve uitstraling heeft. De stoelen zitten stevig en bieden veel instelmogelijkheden. Projectie van de kilometerteller op de voorruit is erg handig. De prijs is prima gezien de uitstraling en afwerking. En niet te vergeten de restwaarde die bij Volkswagen zonder meer goed is.”

René de Kievit: “De krachtige dieselmotor en uitrusting maakt deze auto zeer interessant voor de zakelijke rijder die comfortabel en sportief wil rijden. Deze Passat stuurt erg prettig en heeft een goede wegligging. Het zitcomfort is uitstekend en geschikt om langere tijde goed en comfortabel in te zitten.”

Specificaties

Merk: Volkswagen

Model: Passat

Type: 2.0 TDI Business Edition R

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.968 cc

Vermogen: 190 pk

Koppel: 400 Nm

Verbruik: 1 op 24,4

Acceleratie (0 tot 100): 8,1 sec

Topsnelheid: 235 km/u

Uitrusting: Oryx White pareleffectlak, Head-up display, verwarmbare voorruit, DAB+, LED+ verlichting Verkoopprijs: € 49.623,-

Leaseprijs: € 965,- (full operational, obv. 20.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € 31.350,-

Informatie: www.autoarena.nl

”De Duitse Gründlichkeit laat zich hier duidelijk gelden. Aan alles is gedacht.”

Audi A4

Dealer: AutoArena Venlo BV

Afgevaardigde tijdens testdag: Dennis Aerts

Nina Krockow: “Het rijden met deze A4 gaf me een heel veilig gevoel, mede door het comfort en de complete uitrusting. De stoelen zaten als gegoten. Ik was erg te spreken over de navigatie en het waarschuwingskanaal bij een dode hoek. Een prima auto voor de stoere zakenman.”

Berend van Berkel: “Een gemakkelijk auto om in te rijden. Het is een kwestie van instappen en wegwezen. De Audi biedt veel comfort en extra’s. Ik was erg onder de indruk van het navigatiesysteem en veiligheidssystemen zoals Distance Control en Lane-assistent. Voor mij was het een beleving om in deze auto te mogen rijden.”

Edwin Dirks: “Als fervent Audi rijder, ik heb er inmiddels 5 versleten, merkte ik dat deze A4 weer van allerlei nieuwe snufjes is voorzien. Los van de fantastische rijeigenschappen, was het comfort Audi-waardig. Het navigatiesysteem en audio-installatie is tot in de perfectie toegepast. Een fijne auto om de dag mee te beginnen.”

Rob van Bergen: “Wat een heerlijke auto die bovendien ook nog is voorzien van allerlei features. De afwerking is in één woord perfect. De prijs vind ik wat aan de hoge kant, maar dat is deze bolide wel waard. Een auto die boven de rest uitsteekt met name door alle opties en rijprestaties.”

Specificaties

Merk: Audi

Model: A4

Type: 2.0 TFSI S-tronic Design

Pro Line Plus

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1.984 cc

Vermogen: 190 pk

Koppel: 320 Nm

Verbruik: 1 op 18

Acceleratie (0 tot 100): 7,3 sec

Topsnelheid: 250 km/u

Verkoopprijs: € 63.670,-

Leaseprijs: vanaf € 687,-

excl. BTW (full operational,

obv. 20.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € 41.620,-

Informatie:

www.www.autoarena.nl

”Een gemakkelijk auto om in te rijden. Een kwestie van instappen en wegwezen.”

Jaguar XE-S

Bob Rutgers: “340 pk, dat wil wel. En voor de prijs krijg je een lekkere comfortabele auto met veel opties. Echt een auto voor de heb.”

Johan Noever: “Het rijgedrag is formidabel, maar dat mag ook wel voor deze prijs. Aan het comfort zijn dan ook geen concessies gedaan. De afwerking is prima en in combinatie met het mooie design is het een zeer representatieve auto met een moderne uitstraling. Een echte auto voor de zakenman waarmee je voor de dag kunt komen.”

Kevin Keunen: “Net als Bob Rutgers was ik onder de indruk van de power van deze auto. De auto voelt tijdens het rijden robuust aan. Je rijdt zonder dat je het merkt al gauw te snel. De navigatie en audio zijn erg mooi en functioneel. De kilometerteller in de voorruit is erg handig. De looks zijn geweldig.”

René de Kievit: “Een mooie sportieve auto met een geweldig rijcomfort. De afwerking is tot in de puntjes verzorgd. De look van de auto met zijn lange neus is representatief en valt gelijk op. Het zitcomfort van de auto is uitstekend. De lederen stoelen zijn uitgebreid verstelbaar waardoor je een optimale zit hebt. Bediening van de knoppen gaat snel en overzichtelijk waardoor je de mogelijkheden gemakkelijk ontdekt. Veel functies moeten via het touchscreen bediend worden. Voor de prijs krijg je een sportieve, luxe en exclusieve auto.”

Specificaties

Merk: Jaguar

Model: XE-S

Type: 3.0 V6 Supercharged

Transmissie: 8 traps Automaat

Cilinderinhoud: 2.995 cc

Vermogen: 340 pk

Koppel: 450 Nm

Verbruik: 1 op 12,34

Acceleratie (0 tot 100): 5,1 sec

Topsnelheid: 250 km/u

Uitrusting: Adaptive cruise in control connect, 20" LM-velgen

Verkoopprijs: € 74.175,-

Leaseprijs: € 675,- (full operational,

obv. 20.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € 41,250,- 2.0 diesel,

163 pk en 21% bijtelling

Informatie: www.demandt.nl

Dealer: Jaguar Demandt Maastricht Airport

Afgevaardigde tijdens testdag: Mark van Ham

”Een mooie sportieve auto met een geweldig rijcomfort.

Tot in de puntjes verzorgd.”

Renault

Talisman

Dealer: Janssen Kerres venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Arjen van Splunder,

accountmanager zakelijke markt

Rob van Bergen: “Eigenlijk valt op deze Renault niks aan te merken. De auto biedt veel comfort en heeft fijne stoelen met zelfs stoelkoeling. Deze Talisman is tot in de puntjes afgewerkt. Het navigatiesysteem is heel uitgebreid en voorzien van allerlei apps. Nuttig is ook de achteruitrijcamera. Het is een representatieve auto met een scherpe prijsstelling.”

Rico Neijboer: “De Renault Talisman heeft op mij een zeer goede indruk gemaakt. De auto straalt luxe uit van een hoog niveau. In de auto zelf zit je als een prins. De luxe Franse zetels zijn volledig op het comfort gericht. Bijzonder vind ik de navigatie vanwege de vormgeving. De bediening ervan is wel even wennen. De prijs is uitstekend gezien de kwaliteit beter is dan ik verwacht had. Ik ga zeker nog eens keer een uitgebreide proefrit maken.”

Nina Krockow: “In één woord geweldig. Ik was aangenaam verrast door deze Renault die lekker op de weg ligt. Binnenin biedt de Talisman comfortabele stoelen met veel beenruimte. Het head-up display geeft een scherp beeld.”

Specificaties

Merk: Renault

Model: Talisman

Type: Energy dCi 130 EDC

Initiale Paris

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.598 cc

Vermogen: 130 pk

Koppel: 320 Nm

Verbruik: 1 op 22,2 gecombineerd

Acceleratie (0 tot 100): 10,8 sec

Topsnelheid: 205 km/u

Uitrusting: Full options, incl.

massage stoelen

Verkoopprijs: € 43.323,-

Leaseprijs: € 652,- (full operational, obv. 20.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € 30.590,-

Informatie:

www.janssenkerres.nl/renault

”De Renault Talisman

heeft op mij een zeer goede indruk gemaakt.”

Nissan X-trail

Dealer: Janssen Kerres venlo

Afgevaardigde tijdens testdag: Peter Hommes , verkoopmanager

Edwin Dirks: “Deze nette stoere auto is een wereld van verschil vergeleken met zijn voorganger. De Nissan is erg groot van binnen, maar dat vind ik prettig evenals de hoge zit. De uitrusting zit is vrij compleet. Alleen zou ik kiezen voor een automaat. Ik zou eerder gaan voor de Nissan Qashqai wat ik ook een hele mooie auto vind.”

Jeroen Langerak: “Het comfort is van hoog niveau, zeker gezien de omvang van de auto. De wagen heeft goede stoelen met een hoge zit. De motor biedt voldoende vermogen in relatie tot de rijprestaties. De afwerking van deze Nissan is ook prima. Het dashboard is overzichtelijk en de knoppen zijn gemakkelijk te bedienen. Het scherm van de achteruitrijcamera had voor mij wel wat groter gemogen. Voor de prijs krijg je een auto met veel ruimte en de kwaliteit van het merk Nissan.”

Herman Marissen: “Echt een dijk van een auto. Deze Nissan biedt veel ruimte en is ook nog eens comfortabel uitgerust met lekkere stoelen en een hoge instap. Leuk is de start/stop-knop. Verder is praktisch alles elektrisch verstelbaar. Zelfs de handrem. Met de veiligheid zit het ook goed en dat is voor mij geruststellend.”

Specificaties

Merk: Nissan

Model: X-Trail

Type: TEKNA DIG-T 163

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.618 cc

Vermogen: 120 pk

Koppel: 240 Nm

Verbruik: 1 op 14,9 gecombineerd

Acceleratie (0 tot 100): 9,7 sec

Topsnelheid: 200 km/u

Uitrusting: 7" TFT navigatie,

Bi LED-koplampen NBAS, Active Ride Control, regensensor

Verkoopprijs: € 36.640,-

Leaseprijs: € 579,- (full operational, obv. 20.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € 28.990,-

Informatie:

www.janssenkerres.nl/nissan

”Het comfort is van hoog niveau, zeker gezien de omvang van de auto.”

BMW 2-serie

Dealer: DE MAASSCHE VENLO

Afgevaardigde tijdens testdag: Ruud Janssen

Jeroen Langerak: “BMW heeft me aangenaam verrast. Wat een comfortabele en ruime auto met een goede wegligging en soepel schakelende automaat. Ook aan het comfort is door BMW veel aandacht besteed zoals de vele instelmogelijkheden van de bestuurdersstoel. De navigatie is top. Het head-up display werkt erg fijn in combinatie met het navigatiesysteem. De prijs is dan ook zonder meer oké. Deze BMW is geschikt voor zowel gezinnen als zakelijke rijders.”

Johan Noever: “Aan de buitenkant oogt deze BMW klein, maar eenmaal rijdend merkte ik dat de auto over veel ruimte beschikt en lekker sportief rijgedrag biedt. De auto is netjes afgewerkt en zit comfortabel. De prijs is prima, maar zelf zou ik gaan voor de 5-serie.”

Marivonne van Kralingen: “Het uiterlijk doet wellicht anders vermoeden, maar de BMW 2 serie is een leuke sportieve auto met prettige en dynamische rijeigenschappen. Het zitcomfort is wat je van BMW verwacht. De bestuurdersstoel is naar alle wensen in te stellen. Tevreden ben ik ook met het navigatiesysteem dat zeer helder is en op een prettige manier is geplaatst voor de bestuurder. De prijs/kwaliteit van de auto is zonder meer goed. Kortom: een complete auto die zeker ook op de zakelijke markt een plek kan veroveren.”

Specificaties

Merk: BMW

Model: 2-serie

Type: 225xe Executive (Hybride)

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1.500 cc

Vermogen: 224 pk gecombineerd

Koppel: 385 Nm

Verbruik: 1 op 50

Acceleratie (0 tot 100): 6,7 sec

Topsnelheid: 220 km/u

Uitrusting: Sportstoelen, Executive uitvoering, Navigatie professional

Verkoopprijs: € 46.836,-

Leaseprijs: € 609,-(full operational, obv. 20.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € 39.800,-

Informatie:

www.demaasschebmw.nl

”Een complete auto die zeker ook op de zakelijke markt

een plek kan veroveren.”

BMW 3-serie

Dealer: DE MAASSCHE VENLO

Afgevaardigde tijdens testdag: Linda Geris

Rico Neijboer: “De indruk die ik van deze BMW heb gekregen, is dat het een auto met een opvallend soepel rijgedrag is waarmee je zowel sportief als relaxed kunt rijden. Het comfort is van een hoog niveau en de stoelen zitten uitstekend. De navigatie werkt prima. Wat betreft prijs voldoet deze representatieve BMW 3-serie volledig aan mijn verwachtingen.”

Edwin Dirks: “Ik wist niet dat BMW een hybride 3-serie had. De kennismaking was dan ook heel aangenaam. Het rijgedrag is absoluut fantastisch. De motor heeft veel power. Het lederen interieur met aluminium accenten is tijdloos en chique. Het comfort is prima, hoewel een comfortabele stoel gezien mijn lengte de voorkeur heeft boven de sportieve zit van deze BMW. De prijs is stevig, maar met zijn 15% bijtelling wel interessant om aan te schaffen.”

Berend van Berkel: “In één woord een topwagen die een goede balans biedt tussen zuinig en sportief rijden. Wat betreft comfort zit deze BMW als een maatpak. Bovendien is de auto uitgerust met een modern audio- en navigatiesysteem. Deze auto is het geld zeker waard, gezien ook de gunstige bijtelling van 15%.”

Specificaties

Merk: BMW

Model: 3-serie

Type: 330e High

Executive (Hybride)

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1995 cc

Vermogen: 252 pk gecombineerd

Koppel: 420 Nm

Verbruik: 1 op 50

Acceleratie (0 tot 100): 6,1 sec

Topsnelheid: 225 km/u

Uitrusting: High Executive uitvoering, Lederen bekleding, Sportstoelen, Sportline uitvoering, HIFI systeem, Stuurschakeling.

Verkoopprijs: € 54.415,-

Leaseprijs: vanaf € 719,-

excl. BTW (full operational,

obv. 20.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € 44.764,-

Informatie:

www.demaasschebmw.nl

”Met deze BMW 3-serie mag je zonder meer gezien worden.”

Peugeot 308 SW

Dealer: Wassink Autogroep

Afgevaardigde tijdens testdag: Laurent Metten

Johan Noever: “De auto lijkt compact, maar eenmaal ingestapt valt de ruimte erg mee. Het rijgedrag van deze 308 is erg sportief. In alle opzichten is de auto goed afgewerkt met een uitstekend zitcomfort. De navigatie functioneert naar behoren. Ik vind deze Peugeot niet alleen zakelijk een goede uitstraling hebben.”

Kevin Keunen: “Het vermogen van deze auto in combinatie met het gewicht is prima en biedt meer dan voldoende rijprestaties. Comfortabel is de elektrische instelling van de stoelen. De navigatie is duidelijk en overzichtelijk evenals de achteruitrijcamera. Een auto die niet te dik/duur is voor zakelijk gebruik.”

Bob Rutgers: “De eerste indruk: een prima auto met veel comfort zoals je van Franse auto’s gewend bent. De kuipstoelen zitten heerlijk. Alle overige features zoals navigatie werken goed. De prijs/kwaliteitverhouding is boven verwachting.”

Nina Krockow: “Het rijgedrag van een Peugeot is altijd heel prettig en de auto ligt rustig en stabiel op de weg. Zoals je van Peugeot gewend bent, is het zitcomfort heerlijk. Het dashboard en functies zijn mooi en duidelijk. Hij is erg goed geprijsd voor dit formaat. Dit is een auto die ik vanwege het rijgedrag en comfort zeker kan aanraden.”

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: 308 SW

Type: Blue Lease Executive Pack

1.6 Blue HDi

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.600 cc

Vermogen: 120 pk

Koppel: 300 Nm

Verbruik: 1 op 32 (fabrieksopgave)

Acceleratie (0 tot 100): 10,1 sec

Topsnelheid: 194 km/u

Uitrusting: Panoramadak, camera, DAB, parkeersensoren v+a, metallic lak, regensensor, lichtsensor, automatisch dimmende binnenspiegel.

Verkoopprijs: € 28.990,-

(14% bijtelling)

Leaseprijs: € 599,- (14% bijtelling)(full operational, obv. 20.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € 26.990,-

Informatie:

www.wassinkautogroep.nl

”In alle opzichten is de auto goed afgewerkt met een uitstekend zitcomfort.”

Ford Mondeo

Dealer: Wassink Autogroep

Afgevaardigde tijdens testdag: Rob van Engelen

Jeroen Langerak: “De afwerking van deze Ford Mondeo vind ik van hoog niveau. Lekkere comfortabele stoelen met een goede zitpositie die uitkijken op een overzichtelijk dashboard met een gebruiksvriendelijke navigatie. Ook beschikt de auto over voldoende vermogen. De prijs is concurrerend. Je krijgt echt waar voor je geld. Ik overweeg om deze auto aan te schaffen vanwege de uitstraling, prijs en ruimte.”

Rob van Bergen: “Een comfortabele auto met een prima afwerking, neutraal rijgedrag en een mooie uitstraling. Voorzien van een goed navigatiesysteem met een duidelijk beeldscherm. Voor de prijs hoef je het niet te laten.”

Herman Marissen: “Een lekkere dikke diesel die degelijk aanvoelt en luxe is afgewerkt.

Alle mogelijkheden op het gebied van comfort zijn aanwezig. Het gesplitst scherm in het navigatiesysteem is even wennen, maar is wel overzichtelijker.”

Berend van Berkel: “Ik heb de Mondeo ervaren als een grote, degelijke en soepele auto. Het zijn stevige stoelen die een goed comfort bieden. De navigatie is overzichtelijk. Handig is dat veel features op het stuur bediend kunnen worden.”

Specificaties

Merk: Ford

Model: Mondeo 5-deurs

Type: 2.0 TDCI 150 pk

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 2.000 cc

Vermogen: 150 pk

Koppel: 350 Nm

Verbruik: 1 op 23,8

Acceleratie (0 tot 100): 9,4 sec

Topsnelheid: 215 km/u

Uitrusting (speciale opties): Titanium X-pack, Business pack,

Panoramadak, 19" LM-velgen,

privacy glass

Verkoopprijs: € 37.690,-

Leaseprijs: Vanaf € 429,-

(full operational obv. 20.000 km

p/j 5 jaar excl. btw.)

Vanafprijs: € 33.575,-

Informatie:

www.wassinkautogroep.nl

“Ik kan niet anders zeggen. Deze Mondeo heeft me bekoord.”

Volg, check en maak kennis met Noord-Limburg Business

www.facebook.com/noordlimburgbusiness

Voor de dagelijkse nieuwsupdates, winacties en andere interessante informatie voor en door regionale ondernemers. Praat mee en geef je mening!

@NoordLimburgBizz

Volg ons voor het laatste regionale nieuws en updates rondom onze evenementen. Of geef feedback op het magazine.

www.noordlimburgbusiness.nl

Check op onze vernieuwde website het laatste nieuws uit de regio, zoek naar bedrijven in ons uitgebreide bedrijvenregister en lees de columns van onze vaste columnisten. Heeft u interessante informatie voor onze website of wilt u columnist worden? Stuur een email naar sofie@vanmunstermedia.nl

Blader alle printedities van Noord-Limburg Business ook online door met onze

handige blockspagina’s. Ook zeer geschikt voor tablet en smartphone!

Bezoek onze BOB-borrels en maak kennis met ondernemers uit de regio. Meer informatie vindt u op bob.noordlimburgbusiness.nl

www.linkedin.com/groups/NoordLimburg-Business

Voor de laatste updates rondom onze evenementen en korte terugblikken. Leden van de Noord-Limburg Business-groep zijn zelf ook meer dan welkom om items te posten!

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by