De stijl van: Irmgard Winia-Michon, Winia Kastwand- en opbergsystemen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2017



In de rubriek 'De stijl van' wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg bij modezaak Jansen-Noy gekleed door styliste Marie-José Korsten. Ditmaal is Irmgard Winia-Michon van Winia Kastwand- en opbergsystemen aan de beurt.

Fotografie: Laurens Eggen


Irmgard omschrijft haar kledingstijl als klassiek en chic, met een sterke voorkeur voor zwarte en donkerblauwe kleding. "En dat past ook bij de eenvoud en kwaliteit van de opbergsystemen die Winia biedt. Beide zijn tijdloos. Ik ben niet iemand die graag uitgebreid gaat winkelen, maar als ik toevallig onderweg iets in de etalage zie hangen dat mij aanspreekt, is het meestal ook een geslaagde keuze. Ik laat me ook niet snel adviseren om iets niet te nemen, maar blijf bij mijn eerste gevoel en indruk." Irmgard heeft aan Marie-José gevraagd of zij haar kledingstijl wat kan verrijken met andere kledingstukken en kleuren. "Vrijetijdskleding draag ik eigenlijk nooit als ik in de zaak aanwezig ben. Toch ben ik weleens jaloers op mensen die van een spijkerbroek en een trui of een vest een mooie, aparte combinatie kunnen maken. Ook sta ik open voor wat meer kleur. Ik heb in het verleden weleens kledingstukken in felle kleuren gekocht, alleen bleven die vervolgens ongedragen in de kast hangen."


 

Marie-José heeft voor Irmgard enkele outfits klaargelegd die niet al te veel van haar kledingstijl afwijken, maar toch net even een stapje verder gaan. Als eerste past Irmgard een donkerblauwe avondjurk die tot op de knie valt. De asymmetrische bovenlaag is afgewerkt met pailletjes. Hierbij draagt ze donkerblauwe lakpumps en een grijsbeige tasje van kurk (uit de Feel Goodlijn). Marie-José: "De belijning van deze jurk is mooi en camoufleert eventuele oneffenheden. De opengewerkte mouwen zijn een subtiel alternatief voor geheel blote armen. De glans van de versierde band komt terug in de lakpumps." De tweede outfit staat in het teken van kleur. Een rode broek met opvallende bloemenprint wordt gecombineerd met een losse, zwarte effen top, een zwarte leren jas en zwarte pumps. Marie-José: "De kleurstelling van deze broek is heel erg mooi, zeker in combinatie met die strakke lijn aan de zijkant. De overige items zijn rustig, waardoor de broek mooi tot zijn recht komt en de outfit een chique uitstraling krijgt. Je zou de top eventueel nog kunnen vervangen door een blouse." Irmgard ziet zichzelf in deze outfit wel in haar zaak staan. "Zeker in combinatie met die neutrale kleuren."



De derde kledingcombinatie staat in het teken van vrije tijd. De gebroken witte jas met grafisch reliëf wordt gecombineerd met een spijkerbroek en stoere laarsjes met een dikke bontkraag. De accessoires die Irmgard erbij draagt, zijn een hoed van kurk (Feel Goodlijn) en een dikke sjaal in okergroen en blauwgrijs. Samen met haar Duitse Staander hond Axel gaat ze op de foto. Marie-José: "Deze outfit is perfect voor een boswandeling of een bezoekje aan de stad. Het resultaat is comfortabel, maar elegant." "Ik voel me erg lekker in deze outfit", zegt Irmgard enthousiast. "De jas valt over de spijkerbroek, waardoor het net even wat sjieker oogt. De laarzen zijn heerlijk warm en hoeden draag ik graag. De ideeën die ik hier qua kleur en kledingkeuze heb opgedaan, neem ik zeker mee in mijn toekomstige aankopen."


Aan deze rubriek werkten mee:

- Marie-José Korsten, Feel Good Expert
- Angelique Huybregts-Naus, Beautysalon Jolique
- Modezaak Jansen-Noy uit Sevenum


Bent u ondernemer en wilt u ook kosteloos deelnemen aan deze rubriek? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar sofie@vanmunstermedia.nl. Iemand nomineren voor de rubriek mag natuurlijk ook!

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by