Tweede editie Venrayse Singelloop

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2015

Op zondag 4 oktober 2015 vindt de tweede editie van de Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop plaats. Ook dit jaar is Rühl Haegens Molenaar hoofdsponsor en naamgever van dit mooie evenement.

Tweede editie

Venrayse Singelloop

Vorig jaar was de eerste editie met bijna 800 deelnemers een groot succes en vele lopers en toeschouwers hebben een mooie dag gehad. Samen met de inzet van meer dan 100 vrijwilligers heeft de Stichting Venrayse Singelloop aan het einde van deze eerste editie aan het goede doel ‘het Jeugdsportfonds’ een bedrag van € 4.000,- mogen overhandigen. Een bedrag dat de stichting dit jaar minimaal willen evenaren. 1/3e deel van het inschrijfgeld gaat opnieuw naar het goede doel, ‘het Jeugdsportfonds’. De Stichting Venrayse Singelloop streeft ernaar om dit jaar een nog mooier, beter en groter evenement op de kaart te zetten zodat iedereen, jong en oud, hardlopers, wandelaars en toeschouwers er veel plezier aan beleven.

Verbetering en vernieuwing

Dit jaar wordt het evenement op diverse fronten verbeterd en de kinderziektes van de eerste editie worden eruit gehaald. De organisatie van de Venrayse Singelloop heeft een tweetal nieuwe activiteiten aan het programma toegevoegd. Op de eerste plaats zijn er 2 wandeltochten van 7,5 en 15 kilometer aan het programma toegevoegd. Daarnaast is een nieuwe loopcategorie aan het programma toegevoegd: ‘de Juniorrun’ voor de jeugd van 13 t/m 15 jaar. En uiteraard start ook weer de bedrijvenloop. Bij de Venrayse Singelloop is het namelijk mogelijk om als team vanuit een bedrijf deel te nemen aan de bedrijvenloop. Samen met uw collega’s strijdt u voor de ‘Bedrijvenloop Wisseltrofee’. Daarnaast telt het individuele resultaat van de deelnemers van het team ook mee voor de eindklassering.

Inschrijving reeds gestart

In april is de inschrijving voor de tweede editie van de Venrayse Singelloop gestart. Momenteel zijn al ruim 400 inschrijvingen binnen terwijl de grote bulk qua inschrijvingen eind augustus, begin september wordt verwacht. Dit bewijst dat het evenement leeft. We gaan er dan ook weer een mooi feestje van maken. Het Schouwburgplein wordt mooi aangekleed, er komt muziek en de activiteiten voor de jeugd worden uitgebreid. Bovendien kunnen deelnemers een Singelloopshirt bestellen, wat het evenement weer een beetje meer cachet geeft. En net als vorig jaar is er weer een leefstijl- en gezondheidsexpo in de foyer van de schouwburg.

Wij heten u, als deelnemer of als toeschouwer, van harte welkom bij de Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop 2015 op zondag 4 oktober a.s. n

www.venraysesingelloop.nl

Het programma van 2e editie van de Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop:

• 09.45 uur Start Wandeltocht 15 km

• 09.55 uur Warming up Kidsrun 0,8 km

• 10.00 uur Start Kidsrun 0,8 km (leeftijds-categorie van 6 tot en met 9 jaar)

• 10.10 uur Warming Up Kidsrun 1,6 km (apart vak)

• 10.15 uur Start  Kidsrun 1,6 km (leeftijds-categorie van 10 tot en met 12 jaar)

• 10.25 uur Warming Up Juniorrun 2,4 km (apart vak)

• 10.30 uur Start Juniorrun 2,4 km (leeftijds-categorie van 12 tot en met 15 jaar)

• 11.15 uur Start Wandeltocht 7,5 km

• 11.20 uur Prijsuitreiking Kidsrun en Juniorrun

• 11.50 uur Warming Up Venrayse Singelloop

• 12.00 uur Start Venrayse Singelloop 5 en 10 km (startvakken)

• 14.00 uur Prijsuitreiking Venrayse Singelloop

evenement

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by