Inspirerend vergaderen bij ProefLokaal Limburg

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2014

Unieke shipevents

Cascade biedt met twee dagpassagiersschepen ‘Cascade’ en ‘Stadt Wessem’ jaar-rond shipevents in Midden–Limburg voor groepen tot 400 personen. Denk daarbij aan een meeting, presentatie, teamuitje of relatiedag. Maar ook arrangementen, zoals teambuilding of managementtraining, eventueel met workshop of spreker. Het belangrijkste vaargebied zijn de Maasplassen; met 3000 ha aaneengesloten wateroppervlak het grootste watersportgebied van Nederland. Het unieke is dat andere regionale kernwaarden, zoals cultuur en natuur, ook tot uitdrukking komen in het aanbod.

Kerstarrangementen

Vanaf 1 december t/m 6 januari worden de verwarmde schepen geheel in kerstsfeer gebracht en zijn er leuke kerstarrangementen te boeken met winterse cateringconcepten, waaronder een winterse tocht met glühwein en echte Hollandse kost, een luxe cruisebuffet als kerstdiner, een nieuwjaarsborrel met trendy fingerfood of een swingend eindejaarsfeest met DJ en ludieke Kerstman. Kortom, deze winter staat de crew garant voor een onvergetelijke belevenis.

International standards met een ‘zachte g’

Ondertussen is Cascade volop bezig met de voorbereidingen van 2015. Met een crew van 30 mensen, waaronder het verkoopteam, de nautische staf en de horecabrigade, wordt er gewerkt aan productontwikkeling, renovatie en onderhoud en interne trainingen om in het nieuwe jaar opnieuw groter te kunnen groeien. Niet alleen in termen van omzet maar ook mentaliteit, deskundigheid en loyaliteit. Noem het maar gastvrijheid volgens ‘international standards’, maar dan met een ‘zachte g’.

www.rederijcascade.nl

info@rederijcascade.nl

+31 (0) 475 – 461 574

Midden in Natuurgebied de Braampeel ligt ProefLokaal Limburg. Een schitterende vergaderlocatie die zich niet alleen onderscheid door de mooie, landelijke ligging, maar zeker ook door de sfeervolle ruimtes,

de culinaire mogelijkheden en de gastvrijheid. ProefLokaal Limburg is

uitstekend bereikbaar en beschikt over een ruime, gratis, parkeergelegenheid. Voorzien van alle moderne faciliteiten biedt ProefLokaal

Limburg een perfecte ambiance voor uw vergaderingen en zakelijke meetings. In combinatie met de uitstekende culinaire mogelijkheden wordt uw zakelijke bijeenkomst zo tot een waar genoegen.

Kookworkshops en personeelsfeesten

Wilt u uw vergader- of cursusdag op een originele manier afsluiten? Kies dan voor een kookworkshop die verzorgd wordt op dezelfde locatie. Onder begeleiding van een van onze ervaren koks gaat u zelf aan de slag met het bereiden van een heerlijk diner met streekproducten. Ook voor een personeelsfeest of teambuildingsuitje bent u van harte welkom bij ProefLokaal Limburg. Ria Joosten Catering & Evenementen

organiseert op deze eigen locatie complete feesten van A tot Z. Het feest wordt geheel afgestemd op uw wensen, zodat het een avond wordt om nooit te vergeten!

Overnachten in stijl

Na een dag intensief vergaderen is het ook mogelijk om ´s avonds te

genieten van een goede nachtrust in de mooie appartementen van de Braampeel. U kunt al overnachten vanaf 1 persoon. Uiteraard staat ’s morgens een heerlijk ontbijt voor u klaar.

ProefLokaalLimburg

Doorbrand 2 | 6086 PK Neer

T 0475 - 49 50 21

www.proeflokaallimburg.nl

Inspirerend vergaderen bij ProefLokaal Limburg

“Een locatie om te onthouden!” – Edith uit Meppel

CRUISES & EVENTS

“Ons feest was meer dan geslaagd mede door de geweldige ambiance in het Proeflokaal en de als meer dan optimaal ervaren gastvrijheid en culinaire heerlijkheden. Onze gasten waren verbijsterd over de prachtplek die wij voor ons feestje hadden gekozen.” – Wim uit Horn

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by